Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 31 sie 2008, 19:29
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 31 sie 2008, 20:55
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 31 sie 2008, 21:41
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 31 sie 2008, 22:01
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2008, 9:01
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 wrz 2008, 13:31
idz i nie ogladaj nigdy wiecejMentor pisze: Więcej spotkań nie opuszczę. Za wszystkie opuszczone (a w konsekwencji przegrane) mecze serdecznie żałuję.
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 wrz 2008, 16:58
kon2r pisze:Zarobiłem na dzisiejszej przegranej naszych grajków
Graliśmy praktycznie to samo co sezon temu. Byliśmy nieskuteczni a co gorsza praktycznie nie stwarzaliśmy sobie okazji bramkowych. Każdy kolejny atak wyglądał tak samo, irytujący Dani, Messi biegający po całym boisku mam nadzieję że z czasem nasza gra się poprawi bo to co dziś ujrzałem nie nastawia mnie optymistycznie w perspektywie kolejnych meczy, co prawda to dopiero pierwsza potyczka w lidze i nie powinniśmy wysnuwać wniosków lecz mimo wszystko dzisiejszy mecz snuje wiele domysłów.
Trzeba być dobrej myśli![]()
veb
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 02 wrz 2008, 18:16
Ale o co Ci chodzi ?rkoeman pisze:kon2r pisze:Zarobiłem na dzisiejszej przegranej naszych grajków
Graliśmy praktycznie to samo co sezon temu. Byliśmy nieskuteczni a co gorsza praktycznie nie stwarzaliśmy sobie okazji bramkowych. Każdy kolejny atak wyglądał tak samo, irytujący Dani, Messi biegający po całym boisku mam nadzieję że z czasem nasza gra się poprawi bo to co dziś ujrzałem nie nastawia mnie optymistycznie w perspektywie kolejnych meczy, co prawda to dopiero pierwsza potyczka w lidze i nie powinniśmy wysnuwać wniosków lecz mimo wszystko dzisiejszy mecz snuje wiele domysłów.
Trzeba być dobrej myśli![]()
veb
gratuluje obstawiania porazek swojej druzyny. jedna z rzeczy ktorych nienawidze
to samo co w zeszlym sezonie? ty chyba nie do konca rozumiesz o co chodzi w pilce noznej. prawda?
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 wrz 2008, 18:37
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 wrz 2008, 19:13
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 wrz 2008, 19:21
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 wrz 2008, 19:32
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 wrz 2008, 19:44
to jedno w pewnym stopniu mnie nie dziwi. sam nie kibicowalem wisle w spotkaniu z barcelona, bylem do tego nastawiony bezstronnie. dlatego, ze to jest liga mistrzow, a nie jakies byle rozgrywki. graja tam najlepsze kluby w europie i po prostu wymagany jest pewien poziom. co moze lidze mistrzow zaoferowac taki ogorek jak wisla? zarobia troche grosza, przegraja w wiekszosci spotkan i pewnie zajma ostatnie miejsce w grupie. natomiast bez realu czy barcelony liga mistrzow traci bardzo duzo bo sa to kluby, ktore prezentuja pozim godny tego pucharu.Berik pisze:ale z Polskim zespolem? i tu nawet nie chodzi o patriotyzm. To jest po prostu dla mnie dziwne,ze zakochany w Barcelonie facet moze zyczyc lepiej Krolewskim,niz polskiej druzynie.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 02 wrz 2008, 19:45
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 wrz 2008, 19:53
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio