Wasze prywatne typy - Strona 726

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 wrz 2008, 14:10

czeher pisze:Juve - Zenit x2
Dlaczego tak :> To pierwszy mecz w LM od 2 lat dla Juve, piłkarze są głodni, kibice są głodni. Motywacja będzie przeogromna, a chociażby mecze z wielkimi Serie A pokazały, że z takim nastawieniem Juve może zdziałać wiele. Grupa trudna, wszyscy wiedzą, dziadek wie, babcia wie, że w Rosji będzie bardzo trudno o 3pkty więc trzeba je zdobyć u siebie. W meczu z Udinese, gra Juve wyglądała bardzo dobrze, z Violą też nie najgorzej. Poza tym Kielon wrócił, w meczu z Udine Ranieri dał odpocząć kilku zawodnikom mając na uwadze właśnie mecz z Zenitem. Niby może się zdarzyć wszystko ale ja bardziej skłaniałbym się ku gospodarzom.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2008, 14:25

czeher pisze: fieldy streszczaj tu szybko sytuacje Dynamo - Arsenal :lol: :roll:
sir, yes sir

Ostatnie 3 mecze Arsenalu - Twente 4:0, Newcastle 3:0, Blackburn 4:0. Rywale niezbyt wymagający, ale Dynamo też do tuzów nie należy. Połamał się Eboue wczoraj, Clichy też raczej nie zagra :? do tego dochodzi Nasri - tez uraz i pewnie nie zagra.
Więcej kontuzji nie ma. Oczywiście Rosicky, Eduardo out.
Być może Diaby będzie gotowy, być może Silvestre, choć tego nie jestem pewien.

Przewidywany skład:
Almunia - Sagna, Kolo, Djourou/Song, Gallas - Theo, Denilson, Cesc, Diaby/Vela - Robin, Ade

Ale możliwości jest dużo. Robin na lewym skrzydle, a Nicklas w ataku. Robin w pomocy z Theo po bokach, a Ade sam w ataku.
Być może Nasri jednak zagra, wtedy on na lewym, a Theo na prawym.

P.S. Nie stawiaj na Arsenal, bo przegramy :!:

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 15 wrz 2008, 14:41

Dzisiaj overowo 8)
Tottenham - Aston LB2,5 2 1.70
TSV - Duisburg LB2,5 2 1.80
Enkopings - Sirius LB2,5 2 1.60

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 wrz 2008, 14:46

maestro nie wnikam jak gra Juve - bo zle nie gra ale jak Zenit zaprezentuje taki futbol totalny, baa wytrzymaja kondycyjnie to spotkanie dluzej niz przeciwko MU to ze starej damy nie bedzie co zbierac :mrgreen:
Zenit przyszykowal szczyt na LM o czym moga powiedziec min ich wyniki w lidze gdzie gromili na stadionach niezbyt im przychylnych - tak w lidze rzadko keidy grali jezeli keidyskolwiek

Zenit tez jest glodny sukcesu... ba to dla nich debiut, poza tym to pierwsze rozdanie a ja cos czuje ze Zenit olsni
Owszem grupa mocna ale nie wiem czy stan faktyczny trudnosci tej grupy nie jest jednak mniejszy niz medialnie sie o niej mowi, tak czy owak wg mnie grupa ma jednego faworyta :!: I nie jest nim Ani Real ani Juve - .... aw Zenit, Juve
Ogolnie to kusi mnie 2,
Real polegnie na calej linii :P
P.S. Nie stawiaj na Arsenal, bo przegramy
:idzze: kuwa kusi :P :roll:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 wrz 2008, 16:50

czeher pisze:Steaua - Bayern 1
Śmiało! Z czystej ciekawości, ile zamierzasz na tym wtopić?

Nie chcesz u mnie zagrać tego jako singiel? Oferuję wyborny kurs 5.50. Do odważnych świat należy!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2008, 16:55

Steaua ma 5 kontuzji

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 wrz 2008, 17:33

za grosze.... kto ma kontuzje? bo moze skusze sie na bawarskie....

Ale ogolnie konkretnie zagram Zenit i Atletico jako single - sie kuwa napalilem :D

Arsenal chyba tez puszcze :boruta:

PAO - Inter :think:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2008, 18:52

czeher pisze:za grosze.... kto ma kontuzje? bo moze skusze sie na bawarskie....
Radoi, Emeghara, Petre, Nicolita i Golanski

Arsenal chyba tez puszcze :boruta:
nie :pray:

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 15 wrz 2008, 19:00

to i ja się wypowiem o czym myślę:D:D:D:D

Sporting (strz./nie strz.) -->1 1,7

why??????
a no bo Barca od meczu z Wisłą gra wręcz fatalnie<lol> nie potrafią sobie stworzyć w ogóle sytuacji bramkowych a jak już są to je marnują:p. ale chwila czemu ja o Barcelonie gadam:D w kontekście ataku??? :oops: no więc Sporting!jest w wyśmienitej formie ograł między innymi porto 2:0 i brage 1:0 (oba na wyjeździe:D) :jupi: mogą w tym sezonie przerwać serie porto które straciło portugalskiego kube:D:D:D a wracając jeszcze na moment do barcy to ich obrona również spisuje się tragicznie:D tyle błędów dawno nie robili:D poza tym grają bez barwnie ,bez polotu ,bez przekonania (witam sąsiada:D zrób to:D nie ściszę u siebie jestem:D)

Basel - Szachtar-2 2,75

Basel nie gra źle... jednak to co ukraińcy zrobili z dinamem zagrzeb mówi samo za siebie nie wieże żeby szwajcarzy byli w stanie ich powstrzymać:D (nawet Wisła z nimi wygrała 0:6 ???? jak dobrze pamiętam legi tutaj przemilczymy) w sumie nie wiem co tu więcej napisać,chyba tylko tyle ze ukraińcy mogą w tej edycji lm namiszać:p

Anorthosis F. (strz./nie strz.)-->1 1,9

werder grab tragicznie ostatnio niby wygrał ale w jakich meczarniach... o graczach z cypru w sumie nie potrafie wiele napisać chyba tylko tyle że trzymam kciuka za sosina:D .a prawda jest taka ze oni nie mają nic do stracenia oni i tak już są bohaterami więc sądze iż nie będą się murować i coś ustrzelą
P.s tutaj można zagrać również overek.

Marsylia - Liverpool -->miało być 1 ale wygrali z diabłami ostatnio:/ i zagralio całkiem dobrze więc albo 1x albo gol marylijczyków

PSV - Atl.Madryt --->2

oglądałem ostatnio mecz PSV!!!! 3 razy mi się usneło poprostu dramat!!!! tak grającego psv nie pamietam... grali marnie mizernie.... itp mecz był strasznie ospały 90% podań było nie dokładnych.jedynie dobre wrażenie robił (afelay --nie wiem jak to się pisze) a lazović z taką skutecznością to włodarczyka :rotfl: przebija chyba<lol2> uderzał z 10 razy na bramkę i ani razu celnie<lol2> atl. też przegrało (a ja na nich wtopiłem ) ale nie grał mój faworyt Heitinga jego ofensywne wejscia są po prostu cudowne:d sądze że jednak psv będzie w tym sezonie lm cieniem samych siebie.

kusi mnie jeszcze pana-inter na under albo jednak to 2:/ bo wiadomo jak murinho lubi LM!!!!
noi jeszcze bramka cluja:D:D z tak grająca romą to nic trudnego<lol2>

P.S
Czeher nie przesadzaj z tym realem wracają do formy z przed kilku lat!!! nie ważne ile się traci wazne by strzelić o 1 więcej:D:D:D:D:D:D moim zdanie juve nie wyjdzie z grupy. a co ze środy to musze pokminić poczytać i później napisze.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2008, 19:14

gieksa pisze:to i ja się wypowiem o czym myślę:D:D:D:D

Sporting (strz./nie strz.) -->1 1,7

why??????
a no bo Barca od meczu z Wisłą gra wręcz fatalnie<lol> nie potrafią sobie stworzyć w ogóle sytuacji bramkowych a jak już są to je marnują:p. ale chwila czemu ja o Barcelonie gadam:D w kontekście ataku??? :oops: no więc Sporting!jest w wyśmienitej formie ograł między innymi porto 2:0 i brage 1:0 (oba na wyjeździe:D) :jupi: mogą w tym sezonie przerwać serie porto które straciło portugalskiego kube:D:D:D a wracając jeszcze na moment do barcy to ich obrona również spisuje się tragicznie:D tyle błędów dawno nie robili:D poza tym grają bez barwnie ,bez polotu ,bez przekonania (witam sąsiada:D zrób to:D nie ściszę u siebie jestem:D)
Nie to żebym negował możliwość utraty bramki przez Barcelonę, ale trochę głupot napisałeś więc sprostuję dla dobra tych, którzy chcieliby się sugerować Twoją analizą...
nie potrafią sobie stworzyć w ogóle sytuacji bramkowych
Bzdura. Stwarzamy sobie sytuacje, ale ich nie wykorzystujemy. Nie mniej jednak nijak ma się to do Twojego typu więc pomińmy to.
wracając jeszcze na moment do barcy to ich obrona również spisuje się tragicznie:D tyle błędów dawno nie robili:D
Obrona nie spisuje się tragicznie. Popełniamy też mniej błędów niż w pre-sezonie. Przeciwnicy strzelają nam bramki mimo, że mają bardzo mały sytuacji. Numancia miała w zasadzie jedną okazję i strzeliła gola. Racing miał pół okazji (rzut wolny) i strzelił gola.

Generalnie nie twierdzę, że Sporting nam gola nie strzeli, ale analiza jest trochę z pupy. Poza tym nie zagra Liedson a więc najlepszy napastnik Sportingu a Barcelona może zagrać w najsilniejszym składzie.

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 15 wrz 2008, 19:29

z lego co kojarze liedson napewno nie garał też w 2 poprzednich meczach:D a i bez niego sobie dobrze radzą:D...

poza tym nie wiem ja mam takie odczucia oglądając mecz a oglądałem oba mecze barcy... możę sytuacje i stwarza ale nie śa to takie setki jak chociażby na początku ubiegłego sezonu.. ich gra mnie wcale nie przekonuje... zresztą jedyną bramkę jaką zdobyli to jest jak się nie mylę karny massiego.ale jak sam mówisz to bez róznicy bo tu chodzi o bramke dla Sportingu. i nadal będę się upierał że obrona nie gra dobrze ja mam takie odczucia po tych 2 meczach ajkie widziałem mozę wyniki tych spotkań troszke zamazują mi obraz gry ale cóz... nie wygląda to kolorowo...

ewentualnei under mi teraz do głowy przyszedł:D:D:D:D:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2008, 20:08

gieksa pisze:nadal będę się upierał że obrona nie gra dobrze ja mam takie odczucia po tych 2 meczach ajkie widziałem mozę wyniki tych spotkań troszke zamazują mi obraz gry ale cóz... nie wygląda to kolorowo...
Te dwa mecze to rozumiem potyczki z Numancią i Racingiem? Jeżeli tak to pozwoliliśmy rywalom oddać kolejno 3 (Numancia) i 2 (Racing) celne strzały. Racing swój drugi celny strzał zanotował w ostatnich minutach kiedy to Barcelona grała praktycznie dwoma obrońcami (Pique i Abidal bo Alves zostawał z przodu a za Puyola wszedł Bojan). Na dodatek kontrolowanie meczu poprzez wysoki procent posiadania piłki również nie ułatwia przeciwnikom stwarzanie groźnych sytuacji.

Jeżeli wyniki zamazują obraz gry to raczej na niekorzyść Barcelony.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 wrz 2008, 20:09

W meczu z Udinese, gra Juve wyglądała bardzo dobrze
:wink: Powiedziałbym że dobrze. Inna sprawa że graliście z rywalem który nie podjął walki. A mimo to i tak o mały włos a mecz zakończyłby się remisem mimo że mieliście wiele okazji do strzelenia gola. A Amauri miał sporo szczęścia że piłka do niego trafiła, kiedy strzelił gola. Nie wiem jaki padnie wynik z Zenitem ale ten na pewno znowu zagra jak o życie, wy też pewnie lepiej niż z Udine (sam mecz imo rozczarowujący bo tylko jedna drużyna grała a i tak nie na 100% możliwości) bo jak napisałeś niektórzy odpoczywali, a poza tym jesteście nienajedzeni i burczy wam w brzuchach :lol:
Steaua - Bayern 1
Żeby tylko Steaua nie przegrała meczu jeszcze w szatni :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 wrz 2008, 20:44

P.S
Czeher nie przesadzaj z tym realem wracają do formy z przed kilku lat!!! nie ważne ile się traci wazne by strzelić o 1 więcej:D:D:D:D:D:D
Nie rozsmieszaj mnie, z czym do ludzi ?
z pilkarzami jak z porcelany - Robben czy VdV....
drewniakiem Metzelderem? pilkarzami ktorzyt najlepsze lata maja juz za soba RvN, Raul, Canna ?
czy niby wielkimi talentami.... Marcelo-Gago-Higuan
sorry moze na hispzanska takie rzeczy wystarcza ale Lm to za wysokie progi

Zenicik tak ich przerobi ze wiorki beda tyko leciec :D

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2878

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 wrz 2008, 10:38

J. Zheng - Sun Tiantian 1 1.15 (WTA Tour)
Khimik Voskresensk - Salavat Yulaev Ufa 2 1.43 (Rus. Ice Hockey KHL)
Jokerit - Ässät Fin. 1 1.30 (Ice Hockey SM-Liiga)
Flora Tallinn - Nomme Kalju 1 1.20 (Est. Meistriliiga)
Hertha BSC Berlin - Saint Patrick's Athletic FC 1 1.16 (Puchar UEFA)

:jupi:

Brescia - Treviso 1X 1.04 (Wło. Serie B)
SønderjyskE - Herlev 1 1.20 (Den. Ice Hockey Ligaen)
Roma - CFR Cluj 1 1.25 (Liga Mistrzów)
Werder Bremen - Anorthosis Famagusta 1 1.21 (Liga Mistrzów)
Chelsea - Bordeaux 1 1.28 (Liga Mistrzów)
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2008, 20:14 przez Rezus, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”