Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2008, 20:29
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 wrz 2008, 20:35
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DasmondHume » 27 wrz 2008, 21:44
DasmondHume

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 wrz 2008, 21:55
Nie tylko.DasmondHume pisze:co za leszcze z beniaminkiem u siebie przegrać. Tylko Arsenal tak potrafi)
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 27 wrz 2008, 21:56
DasmondHume pisze:co za leszcze z beniaminkiem u siebie przegrać. Tylko Arsenal tak potrafi)
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2008, 22:08
ale o czym my mówimy ? Z Sheffield zagrały rezerwy, tylko Nicklas i Vela [którzy weszli w końcówce] grali z Sheffield, wiec jak to mogło negatywie podziałać na pierwszy zespół ?rbortniczuk pisze:chyba te 6-0 tak ich poniosło, grają w kratkę dobre mecze przeplatają wpadkami, wygrana z Boltonem, mizeria w Kijowie, pogrom Szabel, wpadka z Hull.
To jest 2 porażka na Emirates, od początku gry na tym stadionie. Hala napinka.DasmondHume pisze:u siebie przegrać. Tylko Arsenal tak potrafi
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 27 wrz 2008, 22:33
wybacz fieldy, ale to nie jest tak, że jesli zawodnik nie gra to nie ma dla niego znaczenia jakie wyniki osiąga zespół, może się tym podłamać lub dodatkowo zmotywować. Może właśnie tym bardziej, że grały rezerwy chłopaki tym zwycięstwem się za bardzo podniecili, szatnia jest jedna. Nikt nie zna przyczyn tej porażki, wymieniona przeze mnie opinia, może nią być lub nie. Jest jednak na pewno moją prywatną opinią do której jak mniemam mam prawo.fieldy pisze:ale o czym my mówimy ? Z Sheffield zagrały rezerwy, tylko Nicklas i Vela [którzy weszli w końcówce] grali z Sheffield, wiec jak to mogło negatywie podziałać na pierwszy zespół ?
rbortniczuk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 wrz 2008, 22:56
Szkoda tylko, że to nie my strzeliliśmy tego gola.fieldy pisze:Graliśmy całkiem dobrze po strzeleniu gola.
.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 wrz 2008, 0:05
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 28 wrz 2008, 0:31
Cris7 pisze:Czy Arsenal rzeczywiście przegrał na własnym stadionie z Hull City, czy tylko mi się wydaje?![]()
rbortniczuk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 28 wrz 2008, 9:49
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 wrz 2008, 10:39
Tylko tak Ci sie wydaje CrisCzy Arsenal rzeczywiście przegrał na własnym stadionie z Hull City, czy tylko mi się wydaje?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 28 wrz 2008, 12:32
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 wrz 2008, 13:30
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 28 wrz 2008, 17:47
muszeq
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio