Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 wrz 2008, 15:31
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 30 wrz 2008, 15:39
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 wrz 2008, 18:32
Nie czas na opowiadanie sobie bajekczeher pisze:A wiesz co to hydra ?wlasnie na takiej zasadzie dziala PZPN, jezeli nawet zetnie sie aktualne glowy, natychmiast na ich miejsce pojawia sie nowe i wcale nie lepsze bo z tego samego wyrosna...
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 wrz 2008, 18:47
Hubocan na obronie i wsyztsko jasneYukasz pisze: PS ZenitZenit
Zenit
bajki fajne saYukasz pisze:Nie czas na opowiadanie sobie bajek
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 wrz 2008, 20:58
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2008, 18:02
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2008, 18:40
szczerze to i tak mozemy juz sobie pomarzyc... do mistrzostw awansuje 1team z grupy (czesi) 2zespol zagra w barazachfieldy pisze:możemy sobie marzyć o MŚ.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2008, 18:49
u kibiców / wyborcówczeher pisze:A tak na powaznie to Drzewiecki jak w szachach sam wykonal ruch i sprawil sobie nim pata... bowiem jak sie wycofa to sie zblazni, a jak nie to bedzie miec przerabane u kibicow...
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 paź 2008, 21:32
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 paź 2008, 1:20
Myślałem że większego burdelu być nie może, a to co się działo to widać było małe mikiW opinii członka prezydium Trybunału Arbitrażowego, mecenasa Wiktora Cajsela kurator nie miał prawa zawiesić władz PZPN. Jak ocenił, kurator wyznaczony został tymczasowo, do chwili wydania przez Trybunał ostatecznego orzeczenia. - Zawieszenie władz leży w kompetencji Trybunału, a nie kuratora - dodał Cajsel.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 paź 2008, 1:49
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 paź 2008, 22:06
Taa, jak to napisales w czwartek to co powiesz dzisiaj ... Tego juz nikt nie ogarnia nawet sami zainteresowanii...Yukasz pisze:Ktoś w naszym kraju ogarnia to co się teraz dzieje? Jest choć jedna osoba? Bo na pewno nie jestem nią ja
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 paź 2008, 22:41
Wiesz, chwilę przed tym jak wyszedłem wieczorem z psem usłyszałem w TVP news z ostatniej chwili że FIFA wycofuje się ze swojego ultimatum. I pomyślałem że już ogarniam to wszystko - Drzewiecki wysłał wreszcie swoje pisma do FIFA i UEFA, ci wreszcie to przeczytali, zrozumieli o co loto i przyznali Drzewieckiemu rację. W końcu nawet powoli zaczynam rozumieć dlaczego Drzewiecki zareagował bo skoro uświadomił sobie że PZPN łamie prawa przez siebie ustanowione i ponoć nawet wybory można by unieważnić gdyż wszystko co robią dziadki nie jest prawomocne to zareagować musiał. Inaczej wybory mogłyby nic nie dać a nawet zostać unieważnione a on wiedząc że jest łamane prawo musiał zareagować. Nawet pomijam to że największe (wszyscy o tym mówią a na stronę sprawiedliwości nie chce mi się wchodzić choć ponoć jest tam całe uzasadnienie) zło jakie wyrządził PZPN to niezgadzająca się liczba członków (to akurat bardzo trafne słowoczeher pisze:Taa, jak to napisales w czwartek to co powiesz dzisiaj ... Tego juz nikt nie ogarnia nawet sami zainteresowanii...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 paź 2008, 0:01
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 04 paź 2008, 10:50
Z tej całej afery właśnie najbardziej mi szkoda Lecha. Z drugiej strony jak mają pozamiatać tą mafię to niestety wszyscy muszą ucierpieć nawet kosztem MŚ w 2010 roku i organizacją EURO 2012 ale przynajmniej jak postawią od nowa władze i nie będzie już nigdy cyrków, to jedynie możemy zyskać. Anglia została wyrzucona z rozgrywek europejskich na 5 lat za mecz w Brukseli ale ile tam się zmieniło, teraz to jest najlepsza liga świata pod względem piłkarskim, płacowym i na trybunach. U nas tego oczywiście by nie było, ale dzięki pozamiataniu "Leśnych ludków" moglibyśmy właśnie w tamtym kierunku zmierzać.fieldy pisze:Koźmiński rzeczywiście nie działa na mnie jakoś specjalnie pozytywnie. W ogóle jak na rzecznika to koleś wysłowić się nie potrafi. Do tego te głupie odzywki, w stylu: jak ja mam krawat to musi być powaznie - czy jakoś podobnie.
Też nie wiem o co w tym chodzi wszystkim. Platforma albo ma przekonanie, że dowody winy PZPN-u trafią do Fify i będzie po ich myśli, albo popełniają samobójstwo polityczne. Bronek Komorowski [swoją drogą spoko koleś podobno] mówi, ze UEFA i FIFA blefują i że raczej nie ma się czego bać. Donek też popiera Drzewieckiego, czyli ... idą na wojnę z kibicami. Są niby przekonani, że FIFA blefuje, ale jak Leszka nam wyrzucą z Pucharów to będą rzeczywiście potrzebowali jakiegoś cudu
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio