Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 30 wrz 2008, 22:26
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 wrz 2008, 22:31
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 wrz 2008, 22:38
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 30 wrz 2008, 22:41
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 wrz 2008, 22:48
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2008, 0:17
ja osobiście byłem nieźle *** jak zmarnował dobry rajd Veli, ale jak zobaczyłem Wengera, to mi się humor poprawiłYukasz pisze: Wenger jaki luzak, śmiał się z Bendtnera
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 paź 2008, 11:58
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 01 paź 2008, 12:42
Co za debilne myślenie. Krytykujesz=nie kibicujesz, brawo panie fieldyfieldy pisze:się nie podoba, to kibicuj np. United.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2008, 14:16
Przegrali na Emirates pierwszy raz od 1,5 roku, a ty piszesz jakby co drugi tydzień dostawali tam po dupie.PubuśBubuś pisze:Teraz poczują się wielcy, zlekceważą następnego rywala, głupio stracą punkty, po czym rozgromią następnego rywala, i tak do usranej śmierci...
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 01 paź 2008, 15:58
To w takim razie czemu na mnie naskoczyłeś, skoro nie zabraniasz krytyki?fieldy pisze:debilne, czy też głupie myślenie prezentujesz ty. Nie powiedziałem, ze nie wolno krytykować. Ty tak wydedukowałeś, znaczy z tobą jest coś nie tak.
Nigdzie nie napisałem, że na pewno przegrają, tylko, że tak mniemam, a to, zdaje się, jest sporą różnicą. Poza tym, nie napisałem, że to konstruktywna krytyka. Wymyśliłeś to sobiefieldy pisze: Drużyna gra kapitalne spotkanie, jedno z lepszych w tym sezonie i pojawia sie niby kibic tej drużyny i narzeka, ze na pewno następny mecz przegrają. Ani słowa o meczu, nie piszesz ze zagrali fajnie, że się podnieśli po porażce, że Robin w końcu błysnął ... piszesz, ze i tak za tydzień przegrają ... to jest dopiero głupia postawa. Oczywiście nic mi do tego, możesz sobie w nich nie wierzyć, mozesz na nich narzekać, ale nie pisz ze to konstruktywna krytyka.
Wliczam w krytykę także mecze wyjazdowe.fieldy pisze: Przegrali na Emirates pierwszy raz od 1,5 roku, a ty piszesz jakby co drugi tydzień dostawali tam po dupie.
Rozważę twoją propozycję.fieldy pisze:
"Do usranej śmierci" .. męczy cię, ze wysoko wygrywają ? Nie kibicuj. Po co się męczyć ?
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 03 paź 2008, 14:57
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 paź 2008, 14:37
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eliot Ness » 20 paź 2008, 20:22
Eliot Ness
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 paź 2008, 12:53
Remis jest bardzo możliwy, ba - nawet porażka Arsenalu nie będzie sensacją. Gramy bardzo nierówno, raz znakomicie, jak z Porto, Newcastle, czy Blackburn, a innym razem tragicznie jak z Hull, Fulham, czy ostatnio w pierwszej połowie z Evertonem. Bez podziału na mecze u siebie, czy na wyjeździe.Eliot Ness pisze:Niesmiale powiedzialbym, ze czuje tu remis i to dosc mocno wymeczony przez obie druzyny. Nabiegaja sie na pewno
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 21 paź 2008, 19:45
PubuśBubuś
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio