Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 lut 2005, 13:33
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: thiller » 15 lut 2005, 13:48
Ja powiedzialem ze Bayern przegramrc pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedźthiller pisze:Bazern Kanonierom nawet nie dostanie do pietale chyba sugerujesz że Bayern jest dużo lepszy niż AFC. Jednak sądząc po prezentowanej ostatnio formie obu drużyn nie jest to takie pewne
Waszystko się okarze na boisku
juz się nie moge doczekać. A co do Dennisa, to w marcu minie 10 lat od jego pojawienia się na Highbury, chyba jakiś sukces się należy z tej okazji
thiller
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 15 lut 2005, 13:53
A to przepraszam najmocniejthiller pisze:Ja powiedzialem ze Bayern przegramrc pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedźthiller pisze:Bazern Kanonierom nawet nie dostanie do pietale chyba sugerujesz że Bayern jest dużo lepszy niż AFC. Jednak sądząc po prezentowanej ostatnio formie obu drużyn nie jest to takie pewne
Waszystko się okarze na boisku
juz się nie moge doczekać. A co do Dennisa, to w marcu minie 10 lat od jego pojawienia się na Highbury, chyba jakiś sukces się należy z tej okazji
mrc
thiller

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 lut 2005, 16:21
mrc pisze:<Recoba w Arsenalu> :
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 18 lut 2005, 21:02
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 lut 2005, 22:08
czy za grosze to nie wiem, bo w 2004 roku za kilku młodzianów zapłaciliśmy 4 mln. funtów, poza tym młody Reyes ... Wiesz za ile był kupiony ??? Jeśli to dla ciebie mało tomathiasek12 pisze: mlodych nastolatow za grosze
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 18 lut 2005, 22:21
heheh, toś mnie rozbawiłmathiasek12 pisze: po drugie arsenal nie kupuje takich zawodnikow tylko jakis mlodych nastolatow za grosze
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 18 lut 2005, 22:53
sugerujesz że arsenal kradnie piłkarzy ??Można też powiedzieć, że oni "kradzeni"ale to już inny temat
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 18 lut 2005, 23:01
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 lut 2005, 8:32
możesz przybliżyć o co Ci chodzi?? bo nie bardzo rozumiemUchi_UfFy pisze:Nie chodziło mi o to dokładnie, gdyż jest to proceder jak najbardziej uczciwy.Ale tak się nie robi panowie![]()
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 19 lut 2005, 10:36
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 lut 2005, 10:54
ale jak widać w tej sprawie jakoś uefa nic nie zrobiła... cesc u nas gra i może będzie z niego jakiś supertalent.. a w barcelonie by się tylko marnował bo kogo miałby wygrźć?? Deco?? Xaviego??? wątpie... a w arsenalu akurat był niefart i plaga kontuzji w środku pola i cesc miał wolną droge do pierwszego składu.. a poza tym sam piłkarz podpisał kontrakt chyba wiedział jakie mogą być tego konsekwencje i w co sie pakuje.. przynajmniej ja bym sie starał dowiedzieć czy wszystko okUchi_UfFy pisze:Hmmm, no np Cesc Fabregas był przez nich wykupiony chyba w wieku 16 lat, gdy był jeszcze juniorem i miał podpisany kontrakt juniorski.Nie wiem dokładnie o co chodziło, ale wiem, że to nie jest do końca legalne, gdyż Barcelona składała z tego powodu apelację do Uefa.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 19 lut 2005, 11:00
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 19 lut 2005, 19:05
herdek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio