Niemcy - Transfery (zbiorczy) - Strona 37

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Van der Vaart
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 28 mar 2008, 17:54

Czas Krzynówka w Niemczech się skończył i po co ukrywać - jest on już słabszy niż młodsi koledzy z zespołu. Np. taki Gentner uważany jest za bardzo zdolnego piłkarza, mającego duże predyspozycje.

Najlepiej byłoby jakby teraz Krzynówek wrócił do Polski, bo jego ewentualne przejścia do słabych pierwszoligowych niemieckich zespołów nic nie dadzą. W Leverkusen miał swoje pięć minut, które już dawna wygasły.

Poza tym, Wolfsburg gra dobrze, a Magath znany jest z tego, że wychodzi z założenie, iż zwycięskiego składu się nie zmienia.

miki78
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miki78 » 28 mar 2008, 18:39

Minus jest taki ,że wiele osób uważa ,że powinien juz zakończyć karierę. Ale ja uważam ,że jest wciąż w dobrej formie , nie w super ale dobrej czyli zadowalającej.Uważam że w Wolfsburgu sie marnuje teraz.

Pierog
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pierog » 28 mar 2008, 20:08

Krzyn nadal potrafi dobrze uderzyć , podaje też nie kiepsko - więc nie bardzo wiem co go trzyma w Wolfsburgu tak naprawdę ..

Awatar użytkownika
bufu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 28 mar 2008, 22:26

Pierog pisze:Krzyn nadal potrafi dobrze uderzyć , podaje też nie kiepsko - więc nie bardzo wiem co go trzyma w Wolfsburgu tak naprawdę ..

Udowodnił to dzisiaj strzelając bramkę na wagę 3 punktów w 91minucie.

Hansa Rostock – Wolfsburg 0-1

Krzynówek 91 minuta
Ostatnio zmieniony 28 mar 2008, 22:44 przez bufu, łącznie zmieniany 5 razy.

Van der Vaart
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 28 mar 2008, 22:38

Wielka mi rzecz - strzelić bramkę Hansie Rostock :roll:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2008, 22:40

Van der Vaart pisze:Wielka mi rzecz - strzelić bramkę Hansie Rostock Rolling Eyes
To wyjdź i strzel.

Van der Vaart
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 28 mar 2008, 22:42

Jak mi załatwisz transfer do Wolfsburga, to proszę bardzo :lol:

Awatar użytkownika
bufu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 28 mar 2008, 22:48

Van der Vaart pisze:Jak mi załatwisz transfer do Wolfsburga, to proszę bardzo :lol:
Tak i co jeszcze...może frytki do tego. A na poważnie ważne,że Jacek zagrał i strzelił bramkę bo to może jest szansa dla niego, a na Euro Jacek w wysokiej formie nam się przyda

Van der Vaart
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 14 maja 2008, 17:16

Proszę bardzo. Ciekawa ekipa robi się w Bochum, które dokonało już dwóch transferów: wykupienie z Schalke wypożyczonego tylko w obecnym sezonie Mimouna Azaouagha oraz transfer Paula Freiera z Leverkusen. Zacne wzmocnienia zapowiada też VFL Wolfsburg, któremu pieniędzy na pewno nie zabraknie.

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 15 maja 2008, 8:07

Van der Vaart pisze:Ciekawa ekipa robi się w Bochum, które dokonało już dwóch transferów: wykupienie z Schalke wypożyczonego tylko w obecnym sezonie Mimouna Azaouagha oraz transfer Paula Freiera z Leverkusen.
I tak będą dośc przeciętni :wink: Te wzmocnienia to chyba tylko po to, żeby nie spaść - w końcu beniaminkowie przyszłego sezonu mogą być dośc silni, za silni na niektórych obecnych pierwszoligowców (zwłaszcza Gladbach).
Van der Vaart pisze: Zacne wzmocnienia zapowiada też VFL Wolfsburg, któremu pieniędzy na pewno nie zabraknie.
No tu już może być bardziej interesująco - jesli potwierdzi się transfer Zaccardo, dojdzie to tego Barzagli, to już w obronie Wilki będą duuużo mocniejsi niż ostatnio. A ofensywę mają już teraz niezgorszą - gdyby doszedł do tego Misimovic, to mogą na stałe zakotwiczyć w czołówce BL :wink:

siano1123
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Re: Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siano1123 » 24 paź 2008, 20:57

niemcy są nawet bardzo dobrzy ale przez tego sędzie to byśmy wygrali :afro:

Awatar użytkownika
Squirel
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Squirel » 29 gru 2008, 19:53

Francuski pomocnik Bayernu Monachium, Franck Ribéry, wypowiedział się na łamach prasy, że w stolicy Bawarii czuje się dobrze, ale jednocześnie nie ukrywa, że kuszą go również inne wielkie kluby, a w szczególności Real Madryt. "Bayern jest wśród najlepszych klubów na świecie i dobrze mi tutaj. Ale to chyba oczywiste, że inne wielkie kluby również działają na wyobraźnię - Real Madryt, Barcelona, Chelsea czy Manchester United. Nie mam ulubionego klubu, ale muszę przyznać, że ze względu na historię najbardziej podoba mi się Real Madryt", przyznał Francuz w wywiadzie dla dziennika Kicker.

Ribéry, który przez wyżej wspomniany dziennik Kicker został ogłoszony "Człowiekiem roku 2008", wypowiedział te słowa zaraz po tym, jak działacze Bayernu Monachium publicznie ogłosili, że zamierzają polepszyć warunki obecnego kontraktu Francuza.
Ribery w Realu...może marzenie się spełni :P

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 gru 2008, 21:52

Z okazji nadchodzącego Nowego Roku nie będę brutalny i nie zrujnuję Ci marzeń. :aniolek:

Mimo to proszę się skupić na transferach pokroju L. Diarry.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2411
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 gru 2008, 23:48

naprawde stokroc wole miec jego niz ktoregokolwiek z defensywnych pomocnikow bayernu :P

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 gru 2008, 0:34

Zapomniałeś zaznaczyć, że jedynym defensywnym pomocnikiem jest u nas Ze Roberto.

Wy macie jakiegos tam Gago.

Ps. Celowo nie mówię o Bommelu, bo on nie jest do określenia :wink: :P

edyta:

Jak już o Riberym mówimy...

:]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”