Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 24 paź 2008, 22:36
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 24 paź 2008, 22:47
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 paź 2008, 9:23
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 25 paź 2008, 12:02
R.A.B.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 25 paź 2008, 14:16
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 paź 2008, 15:05
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 25 paź 2008, 15:12
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 paź 2008, 15:18
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 25 paź 2008, 15:34
Jeśli nie zauważyłeś, to dyskutowałem z kolegą nie o piłkarzu który ma przejść, tylko czy może być ktoś liderem od zaraz. Rzuciłem nazwiska piłkarzy, którzy przywódcą w nowym klubie by się stali.Mentor pisze:Tyle tylko, że piłkarze tej klasy grają w mocnych klubach i raczej do Arsenalu nie zawitają.
Napisałem też wcześniej, że ja tylko przytaczam słowa Wengera. Ja nie prowadzę Arsenalu, i nie muszę się głowić, kto ma być liderem drużyny. Mi to rybka, byle Arsenal wygrywał trofea.Mentor pisze:Rzuć nazwisko piłkarza, który mógłby się od zaraz stać liderem Arsenalu tylko niech to będzie realna opcja a nie mrzonki.
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 26 paź 2008, 14:13
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 14:31
Myślałem nad tym, ale zaraz "koledzy" zaczęli by sapać, że on już przecież grał w Arsenalu, więc miałby łatwiej.Logan pisze:propozycja dla kolegi, który pytał się kto teraz mógłby z miejsca stać się liderem Arsenalu
To oczywiste. Będzie chciał upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Wzmocnić defensywną pomoc, i znaleźć drużynie lidera.Logan pisze:jeśli rzeczywiście powiedział o liderze drużyny, to bardziej chodzi mu o lidera środka pola - świetny w odbiorze, znakomity w rozegraniu.
Tu nie chodzi o umiejętności, tylko o medialność. Wenger kupuje piłkarzy, którzy wniosą coś do zespołu. Milan, podobnie jak niegdyś Real, kupuje zawodników, którzy pozwolą im trochę zarobić. Oczywiście umiejętności ma, ale na rynku są lepsi gracze.Logan pisze:Zmieniając temat mnie zawsze ciekawiło czy niejaki David Beckham, trenując zimą w Arsenalu nie ma ochoty w nim grać, albo czy czasem nie są to tak naprawdę testy dla doświadczonego Anglika. Wenger już się wypowiedział, że go nie chce. Za to Milan widać jak najbardziej. Czyli co: za słaby na Arsenal, dobry na Milan ?
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 paź 2008, 16:36
Mam poważne wątpliwości co do tego widząc jak Arsenal gra bez Fabregasa.Styl gry Arsenalu w pewnym sensie ewoluował i dzisiaj ciężar wyniku rozkłada się na większej ilości graczy, co wydaje się być zdrową sytuacją.
Za dobry na ArsenalZmieniając temat mnie zawsze ciekawiło czy niejaki David Beckham, trenując zimą w Arsenalu nie ma ochoty w nim grać, albo czy czasem nie są to tak naprawdę testy dla doświadczonego Anglika. Wenger już się wypowiedział, że go nie chce. Za to Milan widać jak najbardziej. Czyli co: za słaby na Arsenal, dobry na Milan ?
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2008, 16:40
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 16:52
Szkoda że nie ma Diaby'ego, ale cieszy Song w pomocy. Widać Wenger ostatnio parę spraw przemyślałfieldy pisze:Almunia - Sagna, Silvestre, Gallas, Clichy - Theo, Cesc, Song, Nasri - Robin, Nicklas.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2008, 18:06
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio