Tylko że kiedy Xavi zdobywał nagrody za najlepszego zawodnika Euro 2008 to Lampard oglądał go w telewizji...George Jung pisze:Lampard gra równie dobrze jak Xavi w 2008 roku .
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 03 lis 2008, 8:22
Tylko że kiedy Xavi zdobywał nagrody za najlepszego zawodnika Euro 2008 to Lampard oglądał go w telewizji...George Jung pisze:Lampard gra równie dobrze jak Xavi w 2008 roku .
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 lis 2008, 8:34
Że co? Nagroda jest za sezon 07/08. W innym przypadku musieliby dokonywać wyboru dopiero po nowym roku, a jak wiadomo jest inaczej, bo cała procedura zaczęła się pewnie już po wakacjach. Jeśli już ktoś wyjdzie na durnia, to ten, co twierdzi, że czafi zasłguje na tą nagrodę bardziej niż zdobywca podwójnej korony, król strzelców LM oraz PL.rkoeman pisze:xavi i alves zagrali wczoraj kosmos
bylo widac ze jakby nie deszcz malaga przestalaby grac w pilke szybciej niz almeria
xavijezeli tylko glosujacy wpadna na to ze nagroda jest za rok 2008 a nie sezon 07/08 krystyna poozegna sie ze zlota pilka i wyjdzie na durnia
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 lis 2008, 12:13
Jarzinho
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lis 2008, 19:51
Albo od Zizou. Trudno wyczuć.brylancik pisze:Wiadać że chłopak uczy się od Eto'o.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 03 lis 2008, 20:37
Chyba Eto'o jest znany i 'lubiany' z tego, że lubi czasem na kogoś splunąć, nie ZidaneMentor pisze:Albo od Zizou. Trudno wyczuć.
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lis 2008, 20:49
Rozwiń. Ile incydentów z plującym Eto'o jesteś w stanie mi przypomnieć?Vianuch pisze:Chyba Eto'o jest znany i 'lubiany' z tego, że lubi czasem na kogoś splunąć, nie Zidane
Rozwiń. Ja pamiętam, że Barcelona jako jedyny zespół w tym meczu zdobył prawidłowego gola, ale pewnie Ty znasz inną wersjęVianuch pisze:pomijając nawet nieuczciwą wygraną w derby
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 03 lis 2008, 21:12
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lis 2008, 21:17
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 03 lis 2008, 21:22
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lis 2008, 21:28
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 03 lis 2008, 21:33
Nie notuje, wybacz. Poszukałbym w necie info, ale po co, skoro obaj wiemy jak jest, a Ty wiesz o tym zapewne lepiej.Mentor pisze:Rozwiń. Ile incydentów z plującym Eto'o jesteś w stanie mi przypomnieć?
W sensie, że Espanyol nieprawidłowego gola zdobył? Jeżeli nawet to błąd należy wynagradzać kolejnym WIELKIM błędem?Mentor pisze:Rozwiń. Ja pamiętam, że Barcelona jako jedyny zespół w tym meczu zdobył prawidłowego gola, ale pewnie Ty znasz inną wersję
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lis 2008, 22:10
Włącz myślenie Vianuch i wyjaśnij mi dlaczego zwycięstwo Barcelony w spotkaniu z Espanyolem było nieuczciwe skoro sędzia nie odgwizdał rzutu karnego dla Barcelony na początku meczu (obrońca Espanyolu zablokował dośrodkowanie Alvesa ręką we własnym polu karnym) a potem uznał nieprawidłowo zdobytego gola dla Espanyolu. Na koniec niesłusznie odgwizdał rzut karny dla Barcelony. Nie wiem jak chcesz to sobie policzyć, aby Ci wyszło, że wygraliśmy nieuczciwie, ale zapewne mi to wyjaśnisz i nagle okaże się, że błąd na naszą korzyść > błędy na korzyść przeciwnika i generalnie far$a kradnieVianuch pisze:W sensie, że Espanyol nieprawidłowego gola zdobył? Jeżeli nawet to błąd należy wynagradzać kolejnym WIELKIM błędem?
Obawiam się, że nie wiesz.Vianuch pisze:Poszukałbym w necie info, ale po co, skoro obaj wiemy jak jest
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 lis 2008, 22:38
A nie zdarzyło mu się coś podobnego jeszcze w barwach Mallorki? Nie opluł Hajty? Nie jestem pewien, więc pytam.Mentor pisze:pamiętam jeden taki incydent z udziałem Eto'o.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lis 2008, 22:49
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio