rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lis 2008, 3:08
...i doprowadził że cała treść została w ostatnim akapicie ośmieszonaA zejdzie może jeszcze niżej? Umiem go sobie wyobrazić w przyszłości: już z dala od boiska, w laboratoryjnych goglach i kitlu, mieszającego w parującym kotle z genami, poszukującego mieszanek idealnych dla przyszłych, nienarodzonych jeszcze gwiazdorów futbolu. Innej dla idealnego stopera, dla bocznego obrońcy, dla rozgrywającego, napastnika etc. Jeśli genową miksturę doskonałą kiedyś opracuje, tytułów dzięki niej zdobytych raczej nie doczeka, nawet gdyby Arsenal zaczął wygrywać przedszkolakami. Co najwyżej zostanie - na taką sławę wielcy eksperymentatorzy wyprzedzający epokę są zawsze gotowi - pierwszym trenerem, który mistrzostwo Anglii zdobędzie pośmiertnie.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lis 2008, 11:59
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 lis 2008, 13:00
Maybefieldy pisze:Did Fabianski make Arsenal's best ever save?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 13 lis 2008, 15:42
Ale tu nie chodzi o ilość, tylko o jakość. Taka parada nie zdarza się często. Być może już takiej obrony nie będzie miał nigdy.Duch pisze:MaybeKonkurencja jest jednak silna z tego co widziałem. Jens i David to mieli jednak bardzo wiele okazji do wykazania się takimi obrona (chociaż szczerze mówiąc nie przypominam sobie parad Anglika, a już bankowo tej drugiej - osiem lat miałem
). Fabian aż tylu spotkań na koncie nie ma, więc tym bardziej cieszy, że jego obrona jest zaliczana do tych najlepszych.
Oprócz tej parady, było też parę nerwowych sytuacji. Nie powinno się za jedną interwencję czynić kogoś nr.1Duch pisze:Powody ku temu są, bo przecież Łukasz ma chyba najlepszy okres odkąd jest w Londynie, ale dajmu mu spokojnie powalczyć o to miejsce w bramce.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lis 2008, 18:26
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 lis 2008, 19:35
Jak dla mnie zależność między jakościa i ilością jest dość spora. Fabian będzie grał więcej = Fabian będzie bronił jeszcze lepiej. Chociaż fakt, taka obrona może mu się już nie przytrafić, ale oby miał jak najwięcej okazji do wykazania się.PubuśBubuś pisze:Ale tu nie chodzi o ilość, tylko o jakość. Taka parada nie zdarza się często. Być może już takiej obrony nie będzie miał nigdy.
Jakby mierzyć klasę bramkarza jedną interwencją to Almunia za swoje błędy w meczu ze Spurs powinien już dawno stracić miejsce w bramce. Nie chodzi mi o, to że Fabiański ma z marszu wejść na stałe między słupki, ale z rywalizacji dwóch dobrych bramkarzy może urodzić się coś ciekawego. Oddech Fabiana na plecach dobrze zrobi także Almunii.PubuśBubuś pisze:Oprócz tej parady, było też parę nerwowych sytuacji. Nie powinno się za jedną interwencję czynić kogoś nr.1
Niech się lepiej do końca wyleczy, bo ja miałby zagrać na pół gwizdka w taki meczu to ... no w każdym razie jakby Wenger zdecydował się na parę Vela - Bendtner to byłbym zadowolony. Coś mi się jednak widzi, że wyjdziemy podobnym ustawieniem co na Old Trafford.fieldy pisze:Ponoć Ade ma szansę na występ w meczu z Villą
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 13 lis 2008, 20:49
Dobrze, jeśli Almunia jest silny psychicznie. Jeśli nie, to będzie tak jak z Lehmannem.Duch pisze:Oddech Fabiana na plecach dobrze zrobi także Almunii.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lis 2008, 15:34
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 lis 2008, 18:41
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lis 2008, 18:49
Wy naprawde wierzyliscie w mistrzostwo ? Dla mnie nierealne jest/bylo, zreszta moje zdanie znacie... mozecie grac i miec zdolna mlodizez ale na niej dalej niz bytnosc w czolowce nie zabrniecieDuch pisze:Liverpool wygrał i mistrzostwo jak wróci do Londynu to raczej nie na Emirates ...
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 lis 2008, 18:53
Może inaczej, liczyłem na, to że będziemy o nie walczyć. Zresztą czemu nie, skoro w ubiegłym sezonie wszyscy nas skreśli przed startem, a potem przez 3/4 sezonu byliśmy w grze, to jasne, że mogłem/mogliśmy patrzeć w nowy sezon z lekkim optymizmem. Teraz do półmetka jeszcze trochę, a my już jesteśmy głęboko w ... wiadomo czym. Tyle.czeher pisze:Wy naprawde wierzyliscie w mistrzostwo ?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lis 2008, 19:14
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lis 2008, 19:58
Ja nie twierdze ze na 100% nie bedzie kw. LM, napisalem ze prognozuje od kilku lat z wieksza lub mniejsza rozbieznoscia, moze tym razemfieldy pisze:czeher może inaczej - kto twoim zdaniem wywalczy awans do Kw. LM jak Arsenal nie da rady ?
śmiało rzucaj propozycje.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 15 lis 2008, 20:20
George Jung
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio