Fieldy, musi ktoś przyjśc, w tej chwili mamy tak ubogą kadrę, że szok.
Potrzebujemy nie tylko DMa, przydałby się jeszcze skrzydłowy i to nie jeden...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 23 gru 2008, 17:02
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 gru 2008, 17:16
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 gru 2008, 17:26
To już Twoje słowa. Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że jak Aaron się nie sprawdzi teraz to już nic z niego nie będzie. Po drugie wcale nie musi być zbawicielem Arsenalu. Wystarczy mi jak będzie grał na swoim dobrym poziomie. Wszystko ponad będzie dla mnie bardzo pozytywnym zaskoczeniem. Po trzecie gorzej od Diaby'ego chyba grać nie może, a jego potencjał w ofensywie jest znacznie większy.Kamil232 pisze:aha czyli jeśli chłopak w wieku 17 lat nie okaże się zbawicielem dla jednej z najlepszych drużyn w Anglii tzn. że już nic z niego nie będzie...
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 23 gru 2008, 17:54
przydałoby się też dwu bocznych obrońców. Taki Maicon czy Bosingwa w każdym meczu bramka, asysta a u nas Clichy i Sagna nawet celnie wrzucić nie potrafiąHanni pisze: przydałby się jeszcze skrzydłowy i to nie jeden...
Kamil232 pisze: aha czyli jeśli chłopak w wieku 17 lat nie okaże się zbawicielem dla jednej z najlepszych drużyn w Anglii tzn. że już nic z niego nie będzie...![]()
No ale co zrobić po erze Ronaldo, Fabregasa i Rooney'a jak ktoś nie wymiata w wieku 18 lat to już nigdy nie będzie graczem światowej klasy..
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 23 gru 2008, 18:20
Ja bym ich nie skreślał. W tamtym sezonie w '11' Premiership. Clichy jak jest w formie to potrafi wrzucic prawie jak Beckham. Sagna już nie raz pokazywał co potrafi i według mnie tych 2 zawodników to najwyższy europejski poziom.Logan pisze:przydałoby się też dwu bocznych obrońców. Taki Maicon czy Bosingwa w każdym meczu bramka, asysta a u nas Clichy i Sagna nawet celnie wrzucić nie potrafią Sagna to sobie nawet piłki wypuścić porządnie nie potrafi
Chyba nie oglądałeś meczu z Liverpoolem. Po innych wypowiedziach też to widac. Gallas rozegrał całkiem przyzwoity mecz. Djourou dawał dupy na każdym kroku. To jest taki dobry zmiennik, ale nie zawodnik nadający się do pierwszego składu. Jak dla mnie Denilson i on cały czas trzymają ten sam nienajgorszy poziom, ale niczym się nie wyróżniają. Po prostu zawodnicy nie na Arsenal.Logan pisze:Potrzeba stopera i to szybko. Gallas to niestety piłkarski szrot w tym momencie. Każdy mecz klapa.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 gru 2008, 19:21
sorry ale ja z tego wyciągam wnioski jasne. Ramsey dostał szansę albo ją wykorzysta i będą z niego ludzie, a jak jej nie wykorzysta to nie będą z niego ludzi i można go wywalić.Ramsey będzie miał czas próby i albo się sprawdzi i udowodni, że będą z niego ludzie, albo ... no lepiej nie zapeszać.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 gru 2008, 23:10
Oczywiście, że nie dopisuję. Ale wydaje mi się, że warto wziąć to pod uwagę. Bo to niemożliwe(możecie po fakcie mi te słowa wypomnieć,nie ma sprawy), aby Manchester nie zdobył w tych spotkaniach punktu). Stawiam, że zdobędziemy w najgorszym wypadku 4 punkty.Hanni pisze:Cris7
Czy przypadkiem nie dopisujesz już 6 pkt za te 2 spotkania? To że macie jeszcze 2 mecze, nie znaczy że obydwa wygracie.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 24 gru 2008, 0:03
Ta, a swistak siedzi...Hanni pisze:Panie Wenger, wybieraj PanArshavin, Inler, Diego, Ribery, Xabi Alonso. Na dobrą sprawę każdy z nich jest nam teraz potrzebny. Arshavin chyba do wyciągnięcia za dobre pieniądze...
Pomijajac juz fakt trudnosci z pozyskaniem wiekszosci z nich, jak mozecie potrzebowac tylu zawodnikow, o tak roznej charakterystyce?Hanni pisze:Na dobrą sprawę każdy z nich jest nam teraz potrzebny
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 gru 2008, 11:03
gdzie tu jest 6 podstawowych pilkarzy??Nedved Camoranesi Buffon i moze Trezeguet choc ten przy formie Del Piero i Amauriego raczej by nie pogral...nie przesadzaj.Arsenal i Real maja o wiele wieksze problemy.lista kontuzjowanych w JUVE:
Pavel Nedved
Vincenzo Iaquinta
Mauro Camoranesi
Gianluigi Buffon
David Trezeguet
Jonathan Zebina
Jorge Andrade
Dario Knezević
Christian Poulsen
Tiago Mendes
i do niedawna Zanetti czyli 6 podstawowych zawodników z czego 2/3 nie gra od początku sezonu![]()
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 24 gru 2008, 11:49
Przeczytaj jeszcze raz mój post, a później porozmawiajmy ok?arek_ahig pisze:Pomijajac juz fakt trudnosci z pozyskaniem wiekszosci z nich, jak mozecie potrzebowac tylu zawodnikow, o tak roznej charakterystyce?
Przymrozilo troszka na dworze?
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 24 gru 2008, 15:37
Hanni pisze:Chyba jasne jest że chodziło o to, że każdy z nich, a nie wszyscy są nam potrzebni.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 24 gru 2008, 22:32
Kompromitujesz się Ty, pisząc swoje beznadziejne posty. Jeśli zarzucasz mi coś, to chociaż to uzasadnij.arek_ahig pisze: nie kompromituj sie dalej kolego.
Sa swieta wiec moge wybaczyc brak logicznosci twoich wypowiedzi.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 gru 2008, 0:21
Każdy z nich to dokładnie to samo co wszyscy. Oczywiście wiem co nam chciałeś przekazać, ale sformułowanie trochę Ci nie wyszło.Hanni pisze:Chyba jasne jest że chodziło o to, że każdy z nich, a nie wszyscy są nam potrzebni.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 gru 2008, 18:41
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 25 gru 2008, 23:19
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio