Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2008, 18:35
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 gru 2008, 18:38
po nic, to nie ja wsynulem taki a nie inny argument... wiec jak chcesz pluc to w odpowiednia strone... Ja odpowiedzialem niejako na zarzut Akarina dla ktorego przeslanka na zmiane buka sa male kursy...fieldy pisze:a po co wyższe kursy ? chodzi o to, aby każdy miał równe szanse, a czy na koniec gry będziesz miał 100 pkt, zamiast 120 - co za różnica ? Inni tak samo, będą grać po takich kursach
dlatego wyrazam swoje zdanie aby odpowiednie lobby bylofieldy pisze:jak w ankiecie wypadnie BAH to będziemy tam grać.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2008, 18:48
małe kursy + słaba oferta.czeher pisze:Ja odpowiedzialem niejako na zarzut Akarina dla ktorego przeslanka na zmiane buka sa male kursy...
no właśnie "bajery" nie są nikomu potrzebne.Po co komu strzelec? to po co komu inne bajery ?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 30 gru 2008, 18:48
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2008, 18:54
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 gru 2008, 19:10
Dlatego trzeba liczyć, że ludzie podają poważne typy. Zresztą jak do tej pory nie widziałem żeby ktoś stawiał właśnie na takie wydarzenia jak liczba kornerów, żółtych kartek itp. Jak dla mnie zmiana nie jest potrzebna.fieldy pisze:Nie wiem jak tam to wygląda dokładnie z tymi cornerami ... ale postawi ktoś 1 typ, że nie będzie rożnych, kurs pewnie 40,00 i wygrywa w cuglach.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2008, 19:18
bo w sts nie ma takiej ofertyDuch pisze:Zresztą jak do tej pory nie widziałem żeby ktoś stawiał właśnie na takie wydarzenia jak liczba kornerów, żółtych kartek itp
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2008, 19:22
Nie, bo głosowałem na STSfieldy pisze:Pasuje wam ?
styczeń - bah
luty - gamebookers
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 gru 2008, 19:23
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koczarek » 30 gru 2008, 20:06
Koczarek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 gru 2008, 22:04
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 30 gru 2008, 22:14
Właśnie chciałem to samo napisać. W pełni się z Koczarkiem zgadzam. Strona bardzo przejrzysta i ciekawa. Zobaczcie sami:Koczarek pisze:Osobiście proponowałbym ofertę z Fortuny ponieważ jest dużo więcej zdarzeń typu 1poł. ilość goli itp niż w STS-ie a na pewno nie ma tak jak wspominaliście głupich zakładów typu ile będzie rzutów rożnych itp itd
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 30 gru 2008, 22:51
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 30 gru 2008, 22:57
gwoli ścisłościZakład na ilość rzutów rożnych. Kursy pewnie kosmiczne, a wytypować tego w żaden sposób nie można. Tutaj w 99% trzeba liczyć na szczęście.
Nie wiem jak tam to wygląda dokładnie z tymi cornerami ... ale postawi ktoś 1 typ, że nie będzie rożnych, kurs pewnie 40,00 i wygrywa w cuglach.
I każdy z tych 10 typów będzie tak próbował, aż kiedyś trafi.
Dla mnie własnie takie coś należy zminimalizować, a nie jeszcze dodawać tych zdarzeń.
JA tam bym nikomu nie mówił co opłaca mu się stawiać a co nie, każdy stawia co chce, wg mnie im bogatsza oferta tym każdy wydatniej wybierze coś dla siebieI dobrze, co typ na ilość rzutów rożnych czy np który pośladek częściej napnie Ronaldo ma wspólnego z pewniakiemPrzecież to ślepy los i nikt zdrowy z tego nie skorzysta a imo powinien zostać zachęcony.
dobrze gadaPasuje wam ?
styczeń - bah
luty - gamebookers
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 gru 2008, 23:15
No właśnie chyba jednak jest to koncert życzeń bo macie wybrać najlepszego buka i może nim być zarówno Bah jak i Bet, Unibet, Fortuna czy inne Zeusy.Akarin pisze:Sam wolałbym, żebyśmy brali typy z oferty wg mnie najlepszego bukmacherze- Bet365 , lub tez z Unibetu.
Ale to nie koncert zyczeń.
Analizy przy takich typach też zabawnie muszą wyglądaćrbortniczuk pisze:Fajna z tego jest zabawa
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio