Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 04 lut 2009, 19:06
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 lut 2009, 19:12
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 04 lut 2009, 19:43
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 04 lut 2009, 20:04
Niestety nie od czasu do czasu, a dosyc często. Wystarczy że ktoś przybiegnie z odpowiednią sakiewką. Toure nie został teraz sprzedany tylko i wyłącznie dlatego że mamy problem z obsadzeniem pomocy. Założę się, że gdyby był Senderos, Kolo pomykałby już w Citizens.10 pisze:Tylko że chciałbym zauważyć, że Wenger lubi sobie od czasu do czasu sprzedać lidera zespołu...
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 04 lut 2009, 22:16
Może podparłbyś się jakimś wiarygodnym źródłem, czy tak jak ja i 10 przytaczasz teksty tabloidów albo jakieś inne wymysły?maciek_88 pisze:M.City (zanim przejęły go Araby) dawał 20 milionów jak jeszcze Chiellini grał na lewej obronie i był ,,młodym, zdolnym" itd itp. Wnioski wyciągnij sam.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 lut 2009, 23:34
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 05 lut 2009, 13:35
Vieira-29, Henry-30, Pires-33. Trochę jeszcze czasu naszym najważniejszym graczom zostało10 pisze:Tylko że chciałbym zauważyć, że Wenger lubi sobie od czasu do czasu sprzedać lidera zespołu...
To zależy. Są brukowce, są też media bliższe źródłumaciek_88 pisze:Pojawiały się różne kwoty w zależności od klubu, ale zarząd oficjalnie nie powiedział jaką ofertę odrzucił. Wiadomo, że możemy żywić się tylko plotkami w przypadku gdy nie dochodzi do transferu. Bo gdy jest przeprowadzony, to strony zwykle ujawniają kwotę transakcji.
Mnie ciekawi jak będzie wyglądała wasza 11 kiedy wszyscy powrócą do zdrowia. Wygląda imponująco, zobaczymy jak się przystosuje Wasz nowy nabytek do nowej ligi. Oby to nie trwało tyle co z Hlebem, bo jak oglądałem go w 1 sezonie u Was, to dostawałem spazmów...
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lut 2009, 13:48
nawet jakby od razu grał na swoim najlepszym poziomie to cudów i tak nie zdziałamy. Przecież od razu nie będzie się znakomicie rozumiał z resztą, poza tym jak wrócą Theo, Tomas i Cesc też pewnie od razu nie będą w najlepszej formie, wiec aby zobaczyć wszystkich najlepszych w najlepszej formie trzeba będzie czekać do nowego sezonu. Pytanie tylko ilu graczy po sezonie zostanie, jak się nie dostaniemy do LM.Logan pisze:Trzeba zdawać sobie sprawę z tego, że byc może pełnię jego umiejętności mozna będzie zobaczyć dopiero w przyszłym sezonie.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 05 lut 2009, 14:38
To prawdafieldy pisze:Przecież od razu nie będzie się znakomicie rozumiał z resztą, poza tym jak wrócą Theo, Tomas i Cesc też pewnie od razu nie będą w najlepszej formie, wiec aby zobaczyć wszystkich najlepszych w najlepszej formie trzeba będzie czekać do nowego sezonu.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 lut 2009, 15:29
Tego nie byłbym taki pewien...Logan pisze:Fabregas na bank zostanie.
I Twoja wypowiedź z 21 Grudnia:Logan pisze:Na razie najważniejsze jest to, że przyszedł zawodnik o charakterystyce której nam brakowało w ostatnich meczach. Trzeba liczyć że Arszawin porozrywa swoją przebojowością i szybkością obronę rywali, dzięki czemu wpadnie statystycznie jedna bramka w meczu i tak bedziemy ciułać punkty, które wprowadza nas chociaż do 4 Bo rywale, którzy są przed nami na pewno będą gubić punkty.
Co do Arshavina to wystarczyłby właściwie jeden mecz. Półfinał z Hiszpanią na Euro (jak się mylę niech ktoś poprawi). Wystarczyły 2 mocniejsze wejścia Ramosa, po których stracił piłkę i Andrej nie istniał do końca spotkania. Chłopak się zwyczajnie poddał, dlatego w Anglii powinien być już dawno spalony. Potem były oczywiście tłumaczenia, że był zmęczony turniejem Tylko że on w przeciwieństwie do reszty reprezentacji zagrał tylko 2 mecze
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 06 lut 2009, 11:24
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 06 lut 2009, 13:20
Ja jestem niemal na 100% pewien, że jeżeli w przyszłym sezonie Arsenal nie zagra w LM to Cesc odejdzie... gdzie? Do Barcy.Logan pisze:O Fabregasie nie ma co wspominać bo to jasne że nigdzie nie odejdzie.
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 06 lut 2009, 13:35
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 06 lut 2009, 13:37
Logan pisze:
Barcelona ani inny klub nie jest w stanie zaoferować 22-letniemu Fabregasowi tego co oferuje Arsenal.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 lut 2009, 15:37
Dobre.Barcelona ani inny klub nie jest w stanie zaoferować 22-letniemu Fabregasowi tego co oferuje Arsenal.
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio