PRZEDMECZOWA KONFERENCJA
Kontuzje?
LS: Są piłkarze, którzy będą mieli trudności z powrotem do składu na ten mecz. Szanse na odzyskanie Juana są małe. Mamy nadzieję, że będzie mógł zagrać Cicinho. Stan Vucinica trzeba dopiero ocenić. Trening powie nam coś więcej. Aquilani jest do dyspozycji.
Jaka jest alternatywa dla Juana.
LS: Do tej pory rzadko dawałem pograć Lorii, ale moi piłkarze rozegrali wiele spotkań. Mam pełne zaufanie do Lorii. Jesteśmy gotowi do tego meczu.
Ostatnie trzy mecze Romy - Genoa (d) 3:0 po naprawdę dobrym widowisku, Atalanta (w) 0:3 - komentarz Spalla że przewidywał taki mecz po wcześniejszych niezłych/dobrych, nic się chłopcy nie stało, jedziemy dalejMentor pisze:Porównując składy obydwu drużyn gotów byłbym postawić jakieś pieniądze na zwycięstwo Romy
Dla mnie Roma jak na SO powinna z każdym wygrywać tak na wyjeździe w lidze z lepszymi drużynami to wciąż niewiadoma - albo się uda, albo nie. Choć to i tak postęp bo w pierwszej fazie sezonu pytanie brzmiało – czy uda się nie przegrać?
Sam byłbym skłonny postawić że Roma nie przegra meczu ale jak ma zagrać Loria to skłonny już nie jestem
No ale pocieszające jest to że nikt się nie napina przed meczem a Arsenal jest darzony wielkim szacunkiem i do rywala podchodzi się z respektem. W innej sytuacji na 90% wygrałby Arsenal - udowodnione naukowo
Dla mnie Roma się zamuruje, chyba że Arsenal też nie będzie chciał atakować
Edit:
kebab ma bardziej optymistyczną wersję dotyczącą Juana więc jego wersji się trzymajmy i będzie ok