obejrzyj powtorki. Co nie zmienia i tak faktu, ze zasluzylista na zwyciestwo.
Zeby nie bylo wam tak milo, dlatego wspomnialem o tych bledach.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 25 lut 2009, 23:58
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 26 lut 2009, 0:53
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 lut 2009, 8:28
tylko czym innymEbi pisze:strzelona udem
Mam wrażenie, porównując sobie mecze ze Stuttgartem i Sportingiem do meczów rundy rewanżowej BL, że problem tkwi głównie w tym kto zdobędzie pierwszą bramkę. Do momentu kiedy jest 0:0 gra nam się dość ciężko, przy wyniku 0:1 już w ogóle jest trudno (choć jak mało która drużyna w tym sezonie potrafimy odrabiac straty). Natomiast jeśli my zdobędziemy pierwszego gola, a później dołożymy drugiego, to gra automatycznie się rozluźnia, chłopaki (szczególnie z lewej strony) zaczynają grać na całkowitym luzie, bez żadnego stresu, po prostu bawiąc się piłką. I to niezależnie od klasy przeciwnika, no bo chyba Sporting nie jest słabszy od drużyny ze środka tabeli BL (typu Dortmund czy Stuttgart)?Ebi pisze: W czym tkwi problem?
Też bym się nie obraził tak jak nie obraziłem się (a wręcz chciałem) SportinguEbi pisze:wcale, ale to wcale nie obrwziłbym się na jkis Panathinaikos czy Porto.
Z tego co wiem, to stosunki między oba klubami (nie mylić ze stosunkiem kibiców tych klubów do siebieMazurXIII pisze:,dziwnych stosunków między klubami (pewne drobne złośliwości w przerwie zimowej w Dubaju - pozazdrościli Beckhama mając Donovana?) - jeśli takie drewno jak Oddo (nasz wychowanek) ma tam pewny plac...
Tak, walcząc o P. UEFA z MilanemMazurXIII pisze:(Francuz gdyby nie grał w Bundeslidze spokojnie rywalizowałby o Złotą Piłkę).
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 lut 2009, 14:16
Silvio zablokowal budzet na transfer francuza wtedy kiedy wyscie go kupili.wiec wtedy gralismy jeszcze w LM..Tak, walcząc o P. UEFA z Milanem
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 lut 2009, 14:20
Tak czy inaczej, nie wiadomo, czy Ribery grałby tak świetnie w Milanie jak gra w Bayernie.mete pisze:Silvio zablokowal budzet na transfer francuza wtedy kiedy wyscie go kupili.wiec wtedy gralismy jeszcze w LM..
Wiesz, ja akurat nad klubową gablotą Bayernu rozpaczać nie będę...Może jest tam trochę mniej, ale jeśli, to niewiele.mete pisze:zajrzyjcie do klubowych gablotek swoich ulubionych klubow pozniej porownajcie to do osiagniec Milanu i zobaczymy kto sie bedzie smial.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 lut 2009, 14:30
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 lut 2009, 14:34
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 26 lut 2009, 15:07
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 lut 2009, 15:54
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 lut 2009, 19:47
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 lut 2009, 20:17
Za to w drugiej połówce roku, już w Realu naprawdę dawał radę. Zresztą ten temat był już wielokrotnie wałkowany na forum i nie widzę sensu powracania do niego, a już szczególnie w tym temacie.Wilmore pisze:Cannavaro się w trakcie ostatniego sezonu przed mistrzostwami świata w Juventusie nie wyróżniał?
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 lut 2009, 8:25
Psychicznie się zupełnie rozkleili, już po 0:3. W sumie też mi ich było żal, po 0:5 to chyba niektórzy z nich mieli ochotę się rozpłakać.olson pisze:Szczerze mówiąc, szkoda mi było Portugalczyków pod koniec meczu, kiedy już załamani nawet nie mieli ochoty biegać
olson pisze: W rewanżu liczę na zupełnie rezerwowy skład, w końcu 5-bramkową przewagę utrzymalibyśmy grając nawet ze mną, Akarinem, Michałem, Ebim i Kamą w składzie
Jakby była jeszcze tabela "topscorer", tez by prowadził (7 asyst i 3 bramki)olson pisze:PS. Ribery jaki wymiatacz, 7 asyst w 6 meczach.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 01 mar 2009, 14:20
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 mar 2009, 14:54
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 mar 2009, 16:02
Czy on czasem w meczu ze Sportingiem nie był kapitanem? Tzn tymczasowym? Bo chyba nie jest waszym pierwszym kapitanem.Akarin pisze:Zreszta w obecnej formie to z Tymoszczukiem to on zbyt dużych szans nie ma.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio