Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 mar 2009, 16:06
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 mar 2009, 16:12
Dokładnie. Szczególnie jak wszyscy razem wyjdą w podstawowej jedenastce. IMO Denilson poprawił się. Tylko pod nieobecność Fabregasa nie ma z kim grac. Song to nie piłkarz. Nawet w Legii bym go nie chciał, chyba, że na zmiennika dla Jarzębowskiego. Eboue wczoraj wszedł jako zmiennik Sagny. Chyba Wenger sam zobaczy, że na nic ta jego gra na skrzydle. Dodatkowo kupił Arshavina i dla Ebe nie ma placu.(L)oczkerson pisze:jakie są możliwości Diabiego, Denilsona, Songa, Eboue, Bendtnera każdy widzi i grają na tyle na ile ich stać...
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 01 mar 2009, 16:21
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 mar 2009, 16:30
Az dziwne, że się z Tobą zgadzam. Mając słabszy skład potrafiliśmy dojść do finału LM nie tracąc gola przez 10 spotkańLogan pisze:Nikt już nie gra zachwycająco i w LM jest wszystko możliwe.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 mar 2009, 16:40
Premiership oglądam przy okazji, więc specem nie jestem, ale z tego co zaobserwowałem, to Arsenal ma ogromne problemy w ataku, bo kompletnie nie wie co ma w nim robić. Nie ma schematów w rozegraniu (nie ma też rozegrania w środku pomocy), piłkarze najczęściej grają bez planu, a jedynie tak jak w danym momencie im najdzie, w dodatku samolubnie. Nie ma też tego tempa gry i swobody w grze bez przyjęcia, co oczywiście wynika z braku kluczowych graczy. Everton natomiast z tego co mi się wydaje to zupełnie inna drużyna, pragmatyczna, z bardzo mocną formacją obroną, silna fizycznie i nie szukający nieustannie akcji bramkowych jak Arsenal (gdy są w normalnej dyspozycji) a raczej pojedynczych piłek meczowych wiec porównań bym nie szukał. Inne druzyny poprostu.I bądź tu mądry - Arsenal nie gra rewelacyjnie, ale utrzymuje sie przy piłce, stwarza okazje, a taki Everton nie gra nic, ale strzela i wygrywa.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 mar 2009, 16:45
Masz rację, ale w meczu z Sunderlandem i Fulham już wyglądało to inaczej. We wcześniejszych meczach to masz racje, nie potrafiliśmy nawet skonstruować dobrej akcji ['] Teraz wygląda to trochę lepiej. Nawet zaczynamy marnować akcje, przedtem nawet tego nie było(L)oczkerson pisze:Arsenal ma ogromne problemy w ataku, bo kompletnie nie wie co ma w nim robić.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 01 mar 2009, 17:36
Nie ma Cesca - nie ma gry(L)oczkerson pisze:Premiership oglądam przy okazji, więc specem nie jestem, ale z tego co zaobserwowałem, to Arsenal ma ogromne problemy w ataku, bo kompletnie nie wie co ma w nim robić. Nie ma schematów w rozegraniu (nie ma też rozegrania w środku pomocy), piłkarze najczęściej grają bez planu, a jedynie tak jak w danym momencie im najdzie, w dodatku samolubnie. Nie ma też tego tempa gry i swobody w grze bez przyjęcia, co oczywiście wynika z braku kluczowych graczy. Everton natomiast z tego co mi się wydaje to zupełnie inna drużyna, pragmatyczna, z bardzo mocną formacją obroną, silna fizycznie i nie szukający nieustannie akcji bramkowych jak Arsenal (gdy są w normalnej dyspozycji) a raczej pojedynczych piłek meczowych wiec porównań bym nie szukał. Inne druzyny poprostu.I bądź tu mądry - Arsenal nie gra rewelacyjnie, ale utrzymuje sie przy piłce, stwarza okazje, a taki Everton nie gra nic, ale strzela i wygrywa.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 mar 2009, 18:09
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 01 mar 2009, 18:14
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 mar 2009, 18:23
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 mar 2009, 18:32
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 mar 2009, 18:37
No właśnie, to mnie w Interze teraz mocno rozczarowuje. U Manciniego Camibasso był w pomocy od wszystkiego i w rozegraniu też był niebezpieczny. Teraz jedynie jest od przerywania akcji rywala i podawanie do najbliszego partnera lub do tyłuCambiasso u Manciniego tez był kreatywny
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 mar 2009, 11:55
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 mar 2009, 12:10
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 mar 2009, 19:27
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio