To wczesnieNoName1989 pisze:Zapowiada się ciekawa płyta.
Zauważyłem, że ostatnio wszyscy zapraszają do gościnnego udziału Mioda.
Nie no mozna sluchac ale czy np ogladajac w weekend Barce tylko Barce moge sie wypowiadac o meczu Arsenalu? Tez moge. Sluchac kazdy moze ale dzieki takim ludziom HH wypuszcza gnioty. W Aucie kawal normalnie jak z kabaretu a ci ludzie z manieczek wzieli go na powaznieguru pisze:Mnie natomiast śmieszą tacy ludzie jak Ty. Klapki na oczy i wio w pole. Sorry, ale już nawet nie będę teraz mówił o Peji, to Twoja opinia. Ale czy nie można być słuchaczem prawdziwego HH i jednocześnie w weekendy zabawić się w klubie przy "manieczkach"? Kto tak powiedział?Etus2 pisze:już teraz słuchają go raczej ludzie którzy w weekendy zakładają białe rękawiczki i jadą na Manieczki a w tygodniu wożą się że są "słuchaczami" prawdziwego hhJak ktoś nie chodzi w szerokich spodniach(akurat mnie się to nie tyczy) nie moze słuchać HH? Mam np kumpla, który ma anty nastawienie do hh. Wg niego hh to teksty typu "siedze pod blokiem i jaram blanty". bla bla bla
![]()
Co do Peji i jego psychofanow co jada na Sokola i jego Auto to az zalewa mnie krew. Jak mozna zapomniec o gluchej nocy i koncertach ktore Peja gral dla kasy na wsiach w remizach!!!
Co do Bezimiennych z Bytomia to nagrali o wiele fajniejsza plyte od Firmy ale i tak wg mnie Dixony w nurcie ulicznym wydali najlepsza plyte w poprzednim roku