Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 27 lut 2005, 10:55
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 lut 2005, 11:48
No bez przesady, przecież Borek i Kołtoń także krytykują nie tylko Rasiaka ale i innych zawodników a nie grają w piłke, a trzeba przyznac ze mają racje. I co nie wolno im krytykowac bo nie strzelają bramek w V lidze polskiejTomusmc pisze:Dobra fachwocy, który z was jest taki dobry zeby strzelać bramki chociaż w V lidze polskiej?? i wy nazywacie Rasiaka drewniakiem? spojrzcie na siebie.
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 lut 2005, 14:26
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 27 lut 2005, 14:47
Lazioman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 lut 2005, 15:27
Juz pisalem ze strzela duzo bramek bo wykorzystuje sytuacje, których sam sobie NIE wypracowuje, ale weź mi powiedz czy drewno jest równoznaczne z tym ze jest slabyluk1208 pisze:widac ze zbytni sie nie znasz na piłcejezeli uwazasz zawodnika za drewno to dlaczego strzela tak duzo bramek w druzynie? dlaczego w Angli jest prawdziwym objawieniem w 2 lidze???
To sie smiej nikt ci nie broni, ale ja sądze ze jednak sie troche znam na pilce i nie wpadam od razu w zachwyt jak zawodnik strzelił kilka bramek, bo wiem ze wcale on taki dobry nie jestluk1208 pisze:smiac mi sie chce z takich znawców jak ty
No pewnie ze znam, niby jest wielką legendą, zasłużony dla klubu itd. Ale jak Panathinaikos w ubiegłym sezonie zdobył mistrza to jakoś zapomniano zaprosić "legendy" na swietowanie mistrzostwa, troche dziwne nie sądziszluk1208 pisze:a znasz Warzychę? on jest legendą w grecji a reprezentacji tez nic wielkiego nie pokazał dlatego zastanów sie co piszesz
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 27 lut 2005, 20:40
Czy ogladales dzisiaj program 2x45... Kolton i Borek bardzo dobrze wypowiadali sie na temat Rasiaka zadnych slow krytyki nawet go bronili mowiac ze ciezko mu sie odnalesc w roli wchodzacegoNo bez przesady, przecież Borek i Kołtoń także krytykują nie tylko Rasiaka ale i innych zawodników a nie grają w piłke
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 lut 2005, 21:29
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 27 lut 2005, 21:32
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 27 lut 2005, 21:38
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 lut 2005, 21:53
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 27 lut 2005, 21:59
ja sadze tak samo nic do niego nie mam ale do reprezentacji go niepotrzebakama_reda pisze:No tak, racja! Juz mowilem i powiem jeszcze raz Rasiak jest w formie, strzela bramki, ale to nie zmienia faktu ze jest drewnem i za slaby na reprezentacje.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 lut 2005, 20:29
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 mar 2005, 15:41
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 kwie 2005, 23:49
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio