R jak Rasiak - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 27 lut 2005, 10:55

no w Division One bramki strzela ale sa nim zaintersowani kluby premiership i zrobi lepsza kariere od naszego najlepszego napastnika Zurawskiego ktory gnije w Wisle i watpie ze odjedzie do wiekszego klubu
a Rasiak troche postrzela jeszcze i bedzie gral w Premiership

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 lut 2005, 11:48

Tomusmc pisze:Dobra fachwocy, który z was jest taki dobry zeby strzelać bramki chociaż w V lidze polskiej?? i wy nazywacie Rasiaka drewniakiem? spojrzcie na siebie.
No bez przesady, przecież Borek i Kołtoń także krytykują nie tylko Rasiaka ale i innych zawodników a nie grają w piłke, a trzeba przyznac ze mają racje. I co nie wolno im krytykowac bo nie strzelają bramek w V lidze polskiej :?: :roll: A co do Rasiaka to on jest naprawde drewniakiem, ale jak widac nie przeszkadza mu to w strzelaniu bramek, on jest takim typowym snajperem czeka na podania i zazwyczaj to wykorzystuje, ale sam sobie sytuacji nie stworzy, techniki u niego ZERO. Kilka bramek strzelił z glowy bo jest wysoki, ze dwa razy mu sie pilka od nogi odbiła, jedna bramka mi sie tylko podobała, co wyprzedził dwóch obrońców ( troche podobnie jak Eto'o z Chelsea ). A co on gra w reprezentacji???? NIC !!! wyszedl mu jeden mecz z Węgrami i bramke Włochom chyba strzelil i to by bylo na tyle, a to co zrobil z Białorusią to lepiej nie komentowac. RASIAK = DREWNO

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 lut 2005, 14:26

widac ze zbytni sie nie znasz na piłce :P jezeli uwazasz zawodnika za drewno to dlaczego strzela tak duzo bramek w druzynie? dlaczego w Angli jest prawdziwym objawieniem w 2 lidze???
smiac mi sie chce z takich znawców jak ty ale widocznie wszedzie tacy są :P
a znasz Warzychę? on jest legendą w grecji a reprezentacji tez nic wielkiego nie pokazał dlatego zastanów sie co piszesz :!:

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 27 lut 2005, 14:47

Dlaczego wszyscy się przypieprzyli do Grześka, co wy od neigo chcecie???

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 lut 2005, 15:27

luk1208 pisze:widac ze zbytni sie nie znasz na piłce :P jezeli uwazasz zawodnika za drewno to dlaczego strzela tak duzo bramek w druzynie? dlaczego w Angli jest prawdziwym objawieniem w 2 lidze???
Juz pisalem ze strzela duzo bramek bo wykorzystuje sytuacje, których sam sobie NIE wypracowuje, ale weź mi powiedz czy drewno jest równoznaczne z tym ze jest slaby :?: Drewno oznacza to ze zawodnik nie ma techniki, a chyba musisz przyznac za akurat Rasiak to techniki nie posiada. Ja mu wcale źle nie życze, ale wedlug mnie nie nadaje sie na reprezentacje. Niech sobie strzela bramki w II lidze angielskiej bo tam to sie nadaje, ale trzeba pamiętać ze nie potrafił sie przebic do slabego klubu 1.ligi wloskiej AC Siena, wiec o czymś to swiadczy, bo we Włoszech są potrzebni tacy napastnicy, którzy potrafią takze przetrzymac piłke a nie tylko dobic do pustej bramki
luk1208 pisze:smiac mi sie chce z takich znawców jak ty
To sie smiej nikt ci nie broni, ale ja sądze ze jednak sie troche znam na pilce i nie wpadam od razu w zachwyt jak zawodnik strzelił kilka bramek, bo wiem ze wcale on taki dobry nie jest
luk1208 pisze:a znasz Warzychę? on jest legendą w grecji a reprezentacji tez nic wielkiego nie pokazał dlatego zastanów sie co piszesz
No pewnie ze znam, niby jest wielką legendą, zasłużony dla klubu itd. Ale jak Panathinaikos w ubiegłym sezonie zdobył mistrza to jakoś zapomniano zaprosić "legendy" na swietowanie mistrzostwa, troche dziwne nie sądzisz :roll:

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 27 lut 2005, 20:40

kama_reda napisał:
No bez przesady, przecież Borek i Kołtoń także krytykują nie tylko Rasiaka ale i innych zawodników a nie grają w piłke
Czy ogladales dzisiaj program 2x45... Kolton i Borek bardzo dobrze wypowiadali sie na temat Rasiaka zadnych slow krytyki nawet go bronili mowiac ze ciezko mu sie odnalesc w roli wchodzacego

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 lut 2005, 21:29

Oczywiście ze oglądałem i dzisaj go chwalili, ale ja oglądam kazdy odcinek 2 x 45 i wiele razy byl krytykowany

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 27 lut 2005, 21:32

ale i tez jest chwalony i jest za co :)

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 27 lut 2005, 21:38

ale zauwazcie ze tam nie tylko jego tam kazdego chwala i ochrzaniaja jak potrzeba jak kto gra tak on ma :P niee jest tak ze sie na niego uwzieli jak dobrze zagra to go i chwala a ostatnio mu sie to nawet czesto zdarza

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 lut 2005, 21:53

No tak, racja! Juz mowilem i powiem jeszcze raz Rasiak jest w formie, strzela bramki, ale to nie zmienia faktu ze jest drewnem i za slaby na reprezentacje.

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 27 lut 2005, 21:59

kama_reda pisze:No tak, racja! Juz mowilem i powiem jeszcze raz Rasiak jest w formie, strzela bramki, ale to nie zmienia faktu ze jest drewnem i za slaby na reprezentacje.

ja sadze tak samo nic do niego nie mam ale do reprezentacji go niepotrzeba

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 lut 2005, 20:29

macie tu cos o naszym pinokio:

Jak podał jednen z Angielskich dzienników, gwiazda drugoligowego klubu Angielskiego Derby County, Grzegorz Rasiak ma podpisać nowy kontrakt.

Menedżer "Baranów", George Burley zapowiedział, że bardzo chciałby podpisać nowy kontrakt z reprezentatnem Polski, który w obecnym sezonie strzelił 15 goli w The Championschip (odpowiednik Polskiej drugiej ligi).

Byłym graczem Groclinu interesuje się również kilka klubów Premiership. Rasiak podpisał kontrakt z Derby kontrakt na rok z opcją przedłużenia na kolejne dwa, dzięki czemu piłkarz może liczyć w przypadku podpisania nowej umowy na sporą podwyżke.

- Grzegorz zostanie z nami. Wykorzystamy dwuletnią opcję, a on dostanie podwyżkę. Odbędzie się to automatycznie, wszystko zostało już ustalone. Wszyscy są pod wrażeniem, jak szybko Grzegorz przystosował się do angielskiej piłki. Nie byłbym zaskoczony, jeśli obserwowałyby go kluby Premiership, on jednak jest naszym piłkarzem - stwierdził Burley.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 mar 2005, 15:41

Rasiak - gwiazda Derby
Rasiak - polskie drewno

Forza G.Rasiak :P

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 09 kwie 2005, 23:15

wypas wlasnie znalazlem stronke rodziny rasiakow - wejdzcie na :

http://www.tartaki.com.pl/

Polecam

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8780
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 kwie 2005, 23:49

Wg mnie Rasiak jest jednym z najlepszym polskich napastnikow !!!
i zycze mu zeby zostal krolem strzelcow Premiership !!
a Janas nie musi go powolywac, kibice nie musza go lubic, ale maja go szanowac za to ze gra bardzo dobrze !! jestem pewien ze jakby Derby jutro mialo rozegrac mecz z Groclinem to obecna druzyna Rasiaka by ten mecz wygrala !! i wtedy wszyscy antyfani Rasiaka by musieli zrezygnowac ze swoich obelg pod jego adresem, to dzieki niemu sredni klub Derby Country ma szanse na awans do Premiership !!

Pozdrawiam :)

p.s. - zauwazylem nowe rangi :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”