Przełączyłem się na mecz w Monachium, bo już mi się żal zrobiło Ikera w bramce Realu, ale tylko zyskałem. Zobaczymy co Bawarczycy zagrają w ćwierćfinale, bo spotkania ze Sportingiem to nie najlepszy wyznacznik formy.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 mar 2009, 22:43
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 mar 2009, 22:45
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 mar 2009, 22:45
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 mar 2009, 22:46
Ten wynik dwumeczu to chyba rekord Ligi Mistrzów w fazie pucharowej. Wygrał ktoś wyżej jak 12-1? Pamiętam tylko Werder-Lyon parę lat temu jak było 10-2. Co do Sportingu to troszkę ich obronięMentor pisze:Nikt mnie tak dawno nie zdenerwował jak Sporting. Za to co zrobili w dwumeczu z Bayernem powinni dostać 10-letni zakaz gry w LM bo to jest wstyd dla tych rozgrywek, aby na tym etapie padał taki wynik. To jest wstyd, żenada, kompromitacja i nie wiem co jeszcze, ale aż mi się nóż w kieszeni otwiera.
Oczywiście wielkie pokłony dla Bayernu
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 mar 2009, 22:47
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 mar 2009, 23:02
Ja tez nie mialem, i wkurza mnie to, bo co jakis czas jeden mecz im nie wypala, albo dzwieku nie ma. Dodac nalezy zenujacych komentatorow.Tomusmc pisze:Na N-ce nie miałem meczu Bayernu ze Sportingiem i nie wiem dlaczego.
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 10 mar 2009, 23:30
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 mar 2009, 1:20
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 11 mar 2009, 6:45
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 mar 2009, 8:35
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 11 mar 2009, 8:58
No, przewrotka Podolskiego też nie była brzydkaBarcaQzYN pisze:Sporting przynajmniej strzelił najładniejszą bramkę tego dwumeczu..
My w formie?BarcaQzYN pisze:Nie wiem jak oni to zrobili, Bayern nie jest taki mocny... Choć ostatnio są w formie.
Nie mam nic przeciwko, o ile tym razem to do nas by się uśmiechnęło szczęściefieldy pisze: Marzy mi się powtórka z finału z 99 roku.
W piątek, ale za tydzień, razem z P. UEFAczeher pisze:losowanie w piatek?
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 mar 2009, 9:02
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 mar 2009, 9:07
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 mar 2009, 9:11
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 11 mar 2009, 9:12
wyjaśnij jak "dość szczęśliwie" te 2 drużyny przeszły dalej ? Oglądałeś te mecze czy opierasz swoją opinię na skrótach.BarcaQzYN pisze:Chelsea i Villareal natomiast awansowały dość szczęśliwie i w tym momencie za faworytów rozgrywek uchodzić nie mogą, co innego Liverpool i Bayern.
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio