ale nie sa wg mniefieldy pisze: nie dlatego że są najsłabsi
Ale jakby na MU rafili to 5 i 6 remis 0:0 i karne

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 mar 2009, 0:12
ale nie sa wg mniefieldy pisze: nie dlatego że są najsłabsi
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 mar 2009, 0:15
Ogólnie Cygan wciąż jest w kadrze Villarreal. Ma kontrakt do końca tego sezonu. Jak jednak wygląda jego sytuacja w klubie to nie wiem. W każdym razie w obu spotkaniach z PAO nie pojawił się na boisku nawet na chwilę.fieldy pisze:Ja chcę ŻŁP, nie dlatego że są najsłabsi, dlatego że mają Piresa - i chyba jeszcze Cygan u nich grał, ale nie wiem czy ciągle tam jest. Wie ktoś ?
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 12 mar 2009, 7:51
fieldy pisze:Ja chcę ŻŁP, nie dlatego że są najsłabsi, dlatego że mają Piresa - i chyba jeszcze Cygan u nich grał, ale nie wiem czy ciągle tam jest. Wie ktoś ?
Pascal istotnie jest w kadrze Villarreal, trudno jednak powiedzieć żeby odgrywał jakąś istotną rolę w zespole.emdżej pisze:Ogólnie Cygan wciąż jest w kadrze Villarreal. Ma kontrakt do końca tego sezonu. Jak jednak wygląda jego sytuacja w klubie to nie wiem.
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 12 mar 2009, 8:38
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 mar 2009, 9:17
Nie zrozumiałeś .... Chodzi oto że np. Manchester z Romą wygrał 7:1 ,a potem co było w Mediolanie chyba wszyscy pamiętamy. Nie miałem zamiaru wskazywać żadnych klas czy poziomów wtajemniczenia chciałem Ci tylko uświadomić żeby nie popadać w huraoptymizm i nie robić z Bayernu głównego faworyta i w ogóle zajebistej drużyny nie do pokonania bo wszystko w następnym meczu może się odwrócić przeciwko im... Dla mnie Bayern zagrał jeden wyśmienity mecz i póki co to za mało oczywiście ten mecz pokazuje że Bayern potrafi grać w piłkę i jest groźny ale jeden mecz nie może zmienić wszystkiego i dać wygranej w LM bo nie oszukujmy się w tym sezonie jest kilka drużyn lepszych. Ja zaliczę drużynę z Monachium do faworytów kiedy formę ustabilizują i zagrają kilka solidnych meczów bo na razie ta drużyna jak dla mnie to wielkie wahania formy i nierówna gra.BarcaQzYN pisze:Manchesterem to aż strach pomyśleć jak wg Ciebie wyglądać powinien mecz Liverpool - Szachta
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 mar 2009, 12:01
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 12 mar 2009, 12:05
No ale jak już jest okazja do rozgromienia, to czemu nie?Yukasz pisze:Nie chodzi o to aby gromić rywala tylko aby kolejnych ogrywać - zanotujcie sobie![]()
W fazie grupowej miała Sporting i az takim stosunkiem nie wygrała. Co oczywiście nic jeszcze nie znaczyYukasz pisze:Pewnie w takim stosunku co Bayern wygrała by Barcelona.
20 marca, o 12.Yukasz pisze:Kiedy losowanie?
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 mar 2009, 13:02
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2009, 13:11
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 mar 2009, 14:04
Ale lekko Barca nie będzie miała jeśli trafi na anglików. Chelsea już raz wyeliminowała Barcelone a teraz są w formię odkąd Hiddink przyszedł. Liverpool jest zmotywowany po pokonaniu Realu ale mecz w weekend z MU może trochę ostudzić ich zapał lub go bardziej podsycić. MU jest w wysokiej formie co już pokazali, w tamtej edycji odesłali Barcelone do domu ,no i Arsenal nie jest w jakiejś super formię ale będą szukali zemsty za finał jeśli trafią na BarceJeżeli chcesz wygrać Ligę Mistrzów, to musisz grać z najlepszymi w Europie. Dlatego podejmiemy wyzwanie.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2009, 14:28
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 mar 2009, 15:05
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2009, 15:27
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 mar 2009, 15:42
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2009, 16:24
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited