Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 374

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 kwie 2009, 19:43

Yukasz pisze:20:09 Barwy szczęścia
to sobie nagram i obejrzę po meczu :smile2:

Barce sędziuje Rosetti, więc chyba sobie to wybiorę, zapowiadają się spore emocje :D

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 kwie 2009, 19:54

fieldy pisze:Barce sędziuje Rosetti
Najlepszy sędzia Serie A :!: Mimo to zacząłem wierzyć że w tej rywalizacji nie jest wszystko przesądzone :lol:

PS Statystycznie szanse na awans MU są nawet chyba mniejsze niż 30% 8) Bayern ma 0% :lol:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 14 kwie 2009, 20:04

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 kwie 2009, 21:24

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2009, 23:27

:mike:

Każdy przeżywa żałobę na swój sposób. Pozdro Kaczor.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2240
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 kwie 2009, 15:40

Nie miałem czasu wczoraj napisać, ale poziom komentarza podczas wczorajszego dnia sięgną dna.Nie wiem czy ktoś oglądał Lpool na Nsporcie słyszał takie kwiatki jak "Liverpool musi wygrać teraz 5:2'' [ przy stanie 2:2 ], a gwóźdź programu to "Malouda gra świetny mecz w tym meczu'' :lol: :lol: :lol: .

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8365

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 kwie 2009, 16:11

EnJoy's pisze:Nie miałem czasu wczoraj napisać, ale poziom komentarza podczas wczorajszego dnia sięgną dna.Nie wiem czy ktoś oglądał Lpool na Nsporcie słyszał takie kwiatki jak "Liverpool musi wygrać teraz 5:2'' [ przy stanie 2:2 ], a gwóźdź programu to "Malouda gra świetny mecz w tym meczu'' :lol: :lol: :lol: .
Do tego, że panowie w nSporcie są wyjątkowo słabi, zdążyłem już przywyknąć. Porównywalnie słaby komentarz ma Sportklub, ale rangi obu tych stacji nie ma co porównywać. Najlepsi obecnie komentatorzy pracują w C+, choć i tam zdarzają się denne komentarze. Ja tam uwielbiam słuchać komentatorów hiszpańskich, którzy po golach zdają się szczytować, krzycząc jak szaleni przez dłuższy czas. To dopiero emocje :D

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 kwie 2009, 16:28

Na N-ce jedynie Sergiusz Ryczel daje radę, reszta jest strasznie słaba... Wczoraj po upływie 30 minut wyłączyłem komentarz w meczu FCB-FCB bo nie szło tego słuchać. Potem jak oglądałem drugi mecz wściekałem się, że na kanale 60 wyłączyć się nie da :/

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 15 kwie 2009, 16:33

W tej zalobie wkurzaja mnie najbardziej dwie rzeczy. Jedno ze nikt w telewizji niechce wprost powiedziec ze kaczor robi sobie cyrk z tymi smiesznymi, niczym nie uzasadnionymi zalobami i tylko niszowa superstacja sie wylamala, tradycyjnie juz wygarniajac kaczorowi jego potkniecia. A druga sprawa to te zmiany w ramowce stacji tv. Nie czaje tego czemu np w poniedzialek nie pokazali filmu "dlaczego nie" . Bo rozumiem ze kuba wojewodzki to juz przegiecie, tak samo jak pokazywanie popoludniu powtorek swiata wedlug kiepskich i szymona majewskiego ale z kolei kabarety na polsacie 2 to juz mozna pokazywac. Czy ktos to w ogole kontroluje ? Sa jakes dyrektywy mowiace co jest zbyt smieszne by pokazywac podczas zaloy narodowej ? I czy dzisiaj pokaza w ogole you can dance czy moze te swawole i hulanki sa obraza dla czci zmarlych ?

Co do komentarzu to wkurza mnie ten koles bodajrze z rzeczpospolitej co zasiada studiu dwojki. Co chwila jakas jego opinie wywoluje we mnie takie klucie. Np podwazanie tego ze Cech jest swietnym bramkarzem po wczorajszych bledach i gadka typu"zupelnie nie wiem jakim cudem on zostal najlepszym pilkarzem Czech i najlepszym bramkarzem poprzedniej edycji LM".

Z innych wiadomosci to Sarnat i Kaliciak sa kolejnymi co zaliczyli wpadke :lol:

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8365

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 kwie 2009, 16:39

BarcaQzYN pisze:Wczoraj po upływie 30 minut wyłączyłem komentarz w meczu FCB-FCB bo nie szło tego słuchać. Potem jak oglądałem drugi mecz wściekałem się, że na kanale 60 wyłączyć się nie da :/
Cholera, rok mam N, a nie wiedziałem, że można sobie wyłączyć komentarz :roll: . Jak to się robi?
LookAsh pisze:najlepszym bramkarzem poprzedniej edycji LM".
Też się zastanawiam nad tym, czemu, bo ja nie uważam go, w przeciwienstwie do niektorych ludzi, za takiego bohatera.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2009, 16:42 przez piotrcies, łącznie zmieniany 1 raz.

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 15 kwie 2009, 16:41

Jak to się robi?
Wciskajac "mute" na pilocie ?

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 15 kwie 2009, 16:43

Wtedy nie będzie odgłosów z trybun, stadionu itd :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 kwie 2009, 16:44

LookAsh pisze:Co do komentarzu to wkurza mnie ten koles bodajrze z rzeczpospolitej co zasiada studiu dwojki. Co chwila jakas jego opinie wywoluje we mnie takie klucie. Np podwazanie tego ze Cech jest swietnym bramkarzem po wczorajszych bledach i gadka typu"zupelnie nie wiem jakim cudem on zostal najlepszym pilkarzem Czech i najlepszym bramkarzem poprzedniej edycji LM".
Kolodziejczyk.... zreszta juz pisalem o tym, tydzien temu
czeher pisze:To juz wolalem pajaca Pola niz Kolodziejczyka... on ma pojecie
Tak czy owak w Polsce brak odpowiednich ludzi, jedyni ktorych da sie sluchac i maja jakies pojecie sa zwiazani z C+ (mowie oczywiscie o dziennikarzach a nie bylych pilkarzach bawiacych sie w komentowanie, chociaz jak maja kogos kto ich prowadzi, nie wyglada to zle..

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 kwie 2009, 16:48

piotrcies pisze: Cholera, rok mam N, a nie wiedziałem, że można sobie wyłączyć komentarz :roll: . Jak to się robi?
Bo ta opcja jest dopiero od kilku tygodni :) Na pilocie ciskasz OPTIONS a potem zmieniasz język komentarza z polskiego na angielski (wtedy nie ma żadnego komentarza- o angielskim możemy zapomnieć). Niestety można tak robić jedynie na kanałach 57,58,59...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”