to sobie nagram i obejrzę po meczuYukasz pisze:20:09 Barwy szczęścia
Barce sędziuje Rosetti, więc chyba sobie to wybiorę, zapowiadają się spore emocje
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 kwie 2009, 19:43
to sobie nagram i obejrzę po meczuYukasz pisze:20:09 Barwy szczęścia
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 kwie 2009, 19:54
Najlepszy sędzia Serie Afieldy pisze:Barce sędziuje Rosetti
Yukasz
Bask
Rezus
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2009, 23:27
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 kwie 2009, 15:40
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 kwie 2009, 16:11
Do tego, że panowie w nSporcie są wyjątkowo słabi, zdążyłem już przywyknąć. Porównywalnie słaby komentarz ma Sportklub, ale rangi obu tych stacji nie ma co porównywać. Najlepsi obecnie komentatorzy pracują w C+, choć i tam zdarzają się denne komentarze. Ja tam uwielbiam słuchać komentatorów hiszpańskich, którzy po golach zdają się szczytować, krzycząc jak szaleni przez dłuższy czas. To dopiero emocjeEnJoy's pisze:Nie miałem czasu wczoraj napisać, ale poziom komentarza podczas wczorajszego dnia sięgną dna.Nie wiem czy ktoś oglądał Lpool na Nsporcie słyszał takie kwiatki jak "Liverpool musi wygrać teraz 5:2'' [ przy stanie 2:2 ], a gwóźdź programu to "Malouda gra świetny mecz w tym meczu''![]()
![]()
.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 kwie 2009, 16:28
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 15 kwie 2009, 16:33
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 kwie 2009, 16:39
Cholera, rok mam N, a nie wiedziałem, że można sobie wyłączyć komentarzBarcaQzYN pisze:Wczoraj po upływie 30 minut wyłączyłem komentarz w meczu FCB-FCB bo nie szło tego słuchać. Potem jak oglądałem drugi mecz wściekałem się, że na kanale 60 wyłączyć się nie da
Też się zastanawiam nad tym, czemu, bo ja nie uważam go, w przeciwienstwie do niektorych ludzi, za takiego bohatera.LookAsh pisze:najlepszym bramkarzem poprzedniej edycji LM".
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 15 kwie 2009, 16:41
Wciskajac "mute" na pilocie ?Jak to się robi?
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 15 kwie 2009, 16:43
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 kwie 2009, 16:44
Kolodziejczyk.... zreszta juz pisalem o tym, tydzien temuLookAsh pisze:Co do komentarzu to wkurza mnie ten koles bodajrze z rzeczpospolitej co zasiada studiu dwojki. Co chwila jakas jego opinie wywoluje we mnie takie klucie. Np podwazanie tego ze Cech jest swietnym bramkarzem po wczorajszych bledach i gadka typu"zupelnie nie wiem jakim cudem on zostal najlepszym pilkarzem Czech i najlepszym bramkarzem poprzedniej edycji LM".
Tak czy owak w Polsce brak odpowiednich ludzi, jedyni ktorych da sie sluchac i maja jakies pojecie sa zwiazani z C+ (mowie oczywiscie o dziennikarzach a nie bylych pilkarzach bawiacych sie w komentowanie, chociaz jak maja kogos kto ich prowadzi, nie wyglada to zle..czeher pisze:To juz wolalem pajaca Pola niz Kolodziejczyka... on ma pojecie
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 kwie 2009, 16:48
Bo ta opcja jest dopiero od kilku tygodnipiotrcies pisze: Cholera, rok mam N, a nie wiedziałem, że można sobie wyłączyć komentarz. Jak to się robi?
BarcaQzYN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio