Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 kwie 2009, 9:18
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 kwie 2009, 11:03
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 kwie 2009, 11:25
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 21 kwie 2009, 12:29
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 kwie 2009, 16:14
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 kwie 2009, 19:13
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 kwie 2009, 19:22
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 kwie 2009, 19:29
Nie przypomina ci on trochę Titiego ?guru pisze:Welbeck.![]()
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 kwie 2009, 19:35
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 kwie 2009, 19:38
Właśnie nie wiem w jakim to było meczy. Welbeck wtedy strzelił gola. Znajdował się w polu karnym z lewej strony. I tak ładnie strzelił na długi słupek. Podobnie jak Henry.fieldy pisze:Nie przypomina ci on trochę Titiego ?
red85 pisze:paru w Evertonie
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 kwie 2009, 19:42
ostatnio chyba własnie ty pisałeś, że coś się stało z Rhysem, bo gdzieś zginął po ME . Otóż miał kontuzje i po powrocie [zagrał kilka minut w meczu rezerw] zdobył golared85 pisze:W ostatnich latach obrodziło sporo świetnie rokujących Angoli. Paru jest nawet u Was
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 kwie 2009, 21:59
Moje tez pierwsze skojarzenie po tej bramce to był Henry. Ale z drugiej strony np. Wayne też bardzo często w ten sposób zachowuje się w polu karnym. Choć nie odmówię wam racji, że Welbeck nieco przypomina Francuza.guru pisze:Właśnie nie wiem w jakim to było meczy. Welbeck wtedy strzelił gola. Znajdował się w polu karnym z lewej strony. I tak ładnie strzelił na długi słupek. Podobnie jak Henry.![]()
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 kwie 2009, 21:59
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 21 kwie 2009, 22:11
Podpisuję się pod tym obiema rękami. Może krytyka Gibsona zbyt mocna, ale jak dla mnie również strasznie przeciętny piłkarz. I nie wróżę mu dobrej kariery. Jakieś zaplecze Premier League to max.Gibson to najwieksze drewno od czasów Djemby, ok 15 podań wprost w ręce Howarda,każda proba gry do przodu wyglądała na komizm. Facet nie potrafi podać na odległośc wiekszą niż 10 metrów do przodu.Eagles to przy nim był kosmos,dlatego Gibson pewnie będzie gwiazda w 2 lidze Angielskiej bo nawet Oshea w pomocy ma wiecej do zaoferowania w grze do przodu.Tragiczny był ze Spursami w Carling, teraz to samo.
Macheda ma dopiero 17, świetna akcja gdzie wygrał pojedynek o gorną piłke i oddał strzal, plus 3 świetne kąbinacje z Wellbeckiem. Chłopak jak na swój wiek silny fizycznie,niczego się nie boi i widać że coś potrafi. Gibson ma 22 lata więc wróże mu kariere w jakims southamton.Wellbeck musi byc bardziej ogarniety bo czesto psuje proste pilke,jednak widać potenciał.
Takich Gibsonów to nawet w WBA mają, on poza strzałem jest piłkarzem wprost tragicznym.
muszeq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 21 kwie 2009, 22:17
Dajmy mu czas od razu zawodnikiem kompletnym nie będziemuszeq pisze:Bardzo aktywny w meczu z Evertonem, ale przydałoby się więcej dokładności oraz szybsze podejmowanie decyzji, zamiast niepotrzebnego przetrzymywania piłki.
I tak i nie ,Ja bym mu dał jednak szansę i poczekał oceną końcową gdyż jak pisał red Darren w jego wieku też geniuszem nie był a teraz gra bardzo solidnie więc jak dla mnie tu może być duży pożytek.muszeq pisze:ale jak dla mnie również strasznie przeciętny piłkarz.
majer13
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio