Pierw trza zainwestować w nowy TV żeby w przyzwoitej rozdzielczości te mecze oglądaćHanni pisze:KajoFC, czas zaiwestowac w N, lub chociaz w TV na kartę
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 kwie 2009, 10:38
Pierw trza zainwestować w nowy TV żeby w przyzwoitej rozdzielczości te mecze oglądaćHanni pisze:KajoFC, czas zaiwestowac w N, lub chociaz w TV na kartę
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2009, 13:42

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2009, 13:51
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 28 kwie 2009, 13:54
EuGeniusz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adam89 » 28 kwie 2009, 14:05
adam89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 kwie 2009, 14:36
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 kwie 2009, 14:42
Dali Wolfganga Starka - ja go lubię.KajoFC pisze: Mam nadzieję że nie dali jakiegoś sędziego który będzie starał się być gwiazdą meczui nie da jakiegoś karnego z (Y) lub coś podobnego ,ma być walka fair play
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2009, 14:46
Teraz wystarczy wyłączyć Messiego, Henry'ego, Xaviego, Inieste i Eto'o, małe piwoKajoFC pisze:Coś czuję że Hiddink dobrze to rozegra, w meczu z LFC wystarczyło wyłączyć Gerrarda a w rewanżu Torresa. Guus głupi nie jest wie jak Barcelona gra
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2009, 14:51
Moim zdaniem powinni zagrać wszyscy, ale wcale nie jestem na 100% przekonany, że tak będzie biorąc pod uwagę sobotnie Gran Derby. Zresztą z kogo mielibyśmy rezygnować? Iniesta aktualnie jest w najlepszego formie i po prostu musi grać. Z Leo raczej nie zrezygnujemy. Titi ostatnio wszedł dopiero na ostatnie 30 minut więc wątpię, aby dzisiaj się to powtórzyło. Poza tym z Chelsea już grywał wiele razyfieldy pisze:Maja zagrać wszyscy najlepsi w ataku Barcy ? [Messi, Eto'o, Henry, Xavi, Iniesta], czy ktoś jest przewidziany na ławkę ?
Yhy...EuGeniusz pisze:Czarno to widzę jeśli Alves ,to jednak jako obrońca jest słaby zawodnik.
EuGeniusz pisze:Spodziewam się dobrego widowiska po tym spotkaniu i kilku bramek.
I wszystko jasne.EuGeniusz pisze:Spodziewam się więcej "szachów "niż gry i bez bramek lub może jedna.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 28 kwie 2009, 14:54
W rewanżu Torres nie strzelił bramki ale Chalsea straciła 4(słownie:CZTERY!!!)bramki więc rzeczywiście HiddinkKajoFC pisze: w meczu z LFC wystarczyło wyłączyć Gerrarda a w rewanżu Torresa
EuGeniusz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 28 kwie 2009, 15:21
Może zbyt rozwlekle to napisałem(dla Ciebie) ale te opinie dotyczą :1-sza meczu Barca -ChalseaMentor pisze:EuGeniusz napisał(a):
Spodziewam się dobrego widowiska po tym spotkaniu i kilku bramek.
EuGeniusz napisał(a):
Spodziewam się więcej "szachów "niż gry i bez bramek lub może jedna.
I wszystko jasne.
EuGeniusz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2009, 15:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 kwie 2009, 16:06
Ja bym się skupił na wyłączeniu Iniesty i Messiego. Jak wspomniana dwójka przy okazji wyłączenia nie dawałaby rady doprowadzić do sytuacji bramkowej (co oczywiste nie jest) to można by się uważniej przyjrzeć Xaviemu. Reszta sama się wyłączyfieldy pisze:Teraz wystarczy wyłączyć Messiego, Henry'ego, Xaviego, Inieste i Eto'o, małe piwo
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 28 kwie 2009, 16:43
Artykuł na poziomie Michała Pola...Mentor pisze:PS: http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,655 ... elona.html
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 kwie 2009, 17:26
Jesli nie strzelimy bramki u siebie to watpie, zebysmy byli w stanie cos strzelic na SB. Mnie remis nie satysfakcjonuje, nawet 0:0. Ma byc zwyciestwo i tyle.Hanni pisze:
Dzisiaj z wyniku 0-0 na miejscu kibiców Barcy byłbym zadowolony, chociaż Hiddink już pokazał, że nawet na Anfield da się ustrzelic trio.
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio