Post Wyświetl pojedynczy post autor: mientix » 29 kwie 2009, 0:13
mientix
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 kwie 2009, 0:18
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 29 kwie 2009, 0:21
Faktycznie tak dobry zespół jak Chelsea na CN jeszcze w tym sezonie nie grał. Ale miałem na myśli co innego. Jak poradziłby sobie inne drużyny z tak murującą się Chelsea? Podejrzewam że mecz byłby wtedy sieczką w środku pola bez strzałów.Yukasz pisze: Jakoś innym na CN nie udawało sie wywieźć podobnego rezultatu mimo podobnej gry, no chyba że faktycznie z nikim wielkim jeszcze w tym sezonie nie graliście![]()
Roodeck

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 29 kwie 2009, 4:27

Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 kwie 2009, 4:57
To jeśli ktoś uderzy kogoś w pysk gdy sędzia zatrzymał gre to też się nie liczy?Co wy z tą czerwienią dla Puyola? Ten faul na 2 żółtą kartkę i tak na dobrą sprawę nie miał miejsca, bo wcześniej był spalony.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 29 kwie 2009, 6:30
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 kwie 2009, 7:13
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 29 kwie 2009, 8:47
Barca będzie osłabiona przez kontuzję Marqueza podobno do końca sezonu ma nie pograć i Puyol za kartki nie zagra w rewanżu. A Chelsea wzmacnia sobie obronę bo wraca A. Cole który był zawieszonyPelart pisze:nie widziałem meczu ale mam pytanie, czy w obu drużynach są jakieś starty przed następnym meczem na Stamford Bridge wynikające z kartek?
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 29 kwie 2009, 10:32
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 kwie 2009, 10:37
A czy uderzenie w pysk ma coś wspólnego z grą w piłkę nożną? Nie, to zwyczajne wsiowe chamstwo. A "faul" Puyola był następstwem tego, że Hiszpan był spóźniony na swoją pozycję wskutek nieodgwizdanego odpowiednio wcześnie spalonego, co jednak w końcu nastąpiło.Magnum pisze:To jeśli ktoś uderzy kogoś w pysk gdy sędzia zatrzymał gre to też się nie liczy?Co wy z tą czerwienią dla Puyola? Ten faul na 2 żółtą kartkę i tak na dobrą sprawę nie miał miejsca, bo wcześniej był spalony.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 29 kwie 2009, 11:05
źródło onet.plNiemal wszystkie brytyjskie tytuły podkreślają znakomitą taktykę, jaką obrał Hiddink przeciwko grającej ostatnio "kosmiczny" futbol Barcelonie. Według gazet Holender spełnił swoje obietnice o zatrzymaniu podopiecznych Josepa Guardioli w 100 procentach.
szura
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siemae51 » 29 kwie 2009, 11:19
siemae51
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 kwie 2009, 11:23
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 29 kwie 2009, 11:26
Którzy kibice się zapierają? Chyba na tym forum nikt się takich opinii nie wstydzi i nie wyrzekł. Ja nadal uważam, że to co prezentuje w tym sezonie Barcelona to jest kosmos i poziom, którego w tym momencie żadna inna europejska drużyna nie jest w stanie osiągnąć. Oczywiście wiem, że Barcelona ma też swoje wady i słabe punkty, a odpowiednio dobrana taktyka (czyt. Hiddink) jest w stanie spowodować zatrzymanie tej maszyny.szura pisze:teraz wszyscy kibice FCB się zapierają, że Barcy tak nie nazywali, choć dobrze wiedzą, że wychwalali "nieziemską" grę Barcelony tak jak wyżej pogrubiony cytat onetu.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 kwie 2009, 11:40
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio