bogo88 miał chyba na myśli szansę awansu do P. UEFA przez P. NiemiecVan der Vaart pisze:Racja, ale z taką grą, to co najwyżej Intertoto.![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 lut 2008, 14:39
bogo88 miał chyba na myśli szansę awansu do P. UEFA przez P. NiemiecVan der Vaart pisze:Racja, ale z taką grą, to co najwyżej Intertoto.![]()
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bogo88 » 01 mar 2008, 12:02
bogo88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 03 mar 2008, 8:42
No to było wprost rewelacyjne dla Wilkówbogo88 pisze:tak chodzilo mi o awans poprzez Puchar Niemiec, co jest mozliwe przy dobrym losowaniu w niedziele.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 maja 2008, 13:09
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 29 maja 2008, 15:44
Dokładnie, choć nadal uważam, iż składu na Ligę Mistrzów poprostu nie mają. Żebym musiał zmienić zdanie, musieliby dokupić jeszcze kilku zdolnych graczy, przede wszystkim do drugiej linii. Choć nie ukrywam, transfery Barzagliego i Zaccardo bardzo mnie zdziwiły.Michał M pisze:No, no, Wolfsburg się wzmacnia przed nowym sezonemJuż dwóch Italianos przybyło - Zaccardo i Barzagli - a teraz Kicker podaje, że Magath interesuje się też włoskimi napastnikami - padają nazwiska Iaquinty, Quagliarelli i di Natale. Pewnie wielu powie - nierealne, ale z drugiej strony, kto przypuszczał jeszcze niedawno, że ten klub bez tradycji i bez na razie wielkich sukcesów skłoni do siebie juz dwóch rodaków Toniego?
![]()
Jak widać aspiracje Felixa są spore - chyba w przyszłym roku chce walczyć o awans do LM
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 29 maja 2008, 16:44
Jaro1910

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 maja 2008, 16:46
Bez przesady. Barzagli połasił się na forsę, ale też został odpuszczony przez największe kluby najwyraźniej. Di Natale i Quagliarella to w tej chwili napastnicy z włoskiego topu, których będzie chciała cała czołówka, jeśli tylko będzie możliwość ich ściągnąć - jak Toniego rok temu.Jaro1910 pisze:Jeśli udałoby im się ściągnąć do siebie np. Di Natale oraz Quagliarellę
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bogo88 » 14 cze 2008, 11:03
bogo88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 14 cze 2008, 12:09
Nie to nie jest tak jak myślisz. Madlungowi za rok kończy się kontrakt i aby na nim coś zarobić Wolfsburg musi go w tym okienku sprzedać. Co do dalszej ilości transferów to się ich nie spodziewam w ogóle, albo przynajmniej w małej ilości (co najwyżej 1 dobry zawodnik).bogo88 pisze:Transfery Barzaliego i Zaccardo to czyste transfery zeby uzupelnic sklad poniewaz napewno Riether i Madlung nie sa zawodnikami na Puchar Uefa. Ale powoli zaczyna sie ten sklad ksztaltowac i wylania sie z niego dobry zespol. Antonio Di Natale wedlug mnie bylby idealnym transferem poniewaz jest to zawodnik ktory naprawde potrafi grac i ma to cos.
D' Alessandro już się w Niemczech nie sprawdził, a o tego drugiego zabiega wiele europejskich klubów.bogo88 pisze:Jeszcze potrzeba klasowego pomocnika i jak dla mnie bylby nim D'Alessandro lub Buananotte(czy jakos tak, nie pamietam dokladnie) no ale coz
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bogo88 » 17 cze 2008, 10:38
bogo88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 17 cze 2008, 11:06
Nie przesadzajmy. W pojedynku główkowym tylko nieliczni mogą z nim walczyć jak równy z równym, a wysokiego obrońcę w dodatku bardzo szybkiego i zwrotnego bardzo ale to bardzo ciężko znaleźć.bogo88 pisze:Madlung wg mnie jest slaby. On jest tak jak reszta niemieckich obroncow - wysoki i malo obrotny. Tak jak Metzeldrem i Mertesacker. Ale coz taka uroda niemieckich klubowhehe.
Z tego co wiem to czwarte HSV zagra od razu w fazie grupowej Pucharu UEFA, Wolfsburg będzie zaś musiał przebijać się w ostatniej rundzie kwalifikacyjnej, zapewne z niezbyt wymagającym rywalem, chociaż należy dodać, iż o rozstawieniu w dalszych fazach turnieju mogą chyba tylko pomarzyć.bogo88 pisze:zajmujac 5 miejsce w lidze VFL bedzie gral bezposrednio w uefa czy musi walczyc w kwalifikacjach ?
Van der Vaart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 17 cze 2008, 11:13
Na pewnoVan der Vaart pisze:Z tego co wiem to czwarte HSV zagra od razu w fazie grupowej Pucharu UEFA, Wolfsburg będzie zaś musiał przebijać się w ostatniej rundzie kwalifikacyjnej
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 26 kwie 2009, 16:21
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siber_vfl » 30 kwie 2009, 13:16
siber_vfl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 30 kwie 2009, 14:18
fejkenq
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio