Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 20 maja 2009, 12:18
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 maja 2009, 15:56
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 maja 2009, 18:40
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 maja 2009, 23:43
Zapomnij. Jeśli Ade faktycznie miałby się pożegnać z Londynem to za pieniądze z tego transferu trzeba koniecznie wzmocnić tyły. Dobry środkowy obrońca to dla Wengera powinien być numer 1 na liście zakupów. Koniec i kropka.guru pisze:Te pieniądze powinny być przeznaczone na kupno jakiegoś dobrego napastnika (Karim <serce>
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 maja 2009, 4:20
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 maja 2009, 16:47
No chyba tak. Mnie się te o wiele bardziej podobają os tych zielonych. Jedynie ten kołnierzyk jakiś taki dziwny jest. Generalnie nie przepadam za kołnierzykami, więc dlatego mi się nie podoba. Poza tym strój zajebisty. Kolor jak dla mnie genialny do tego te paseczki.Magnum pisze:Heh.. zielone o wiele lepszy IMHO. Te są obrzydliwe.. ale tu wkraczamy w strefę gustów więc nie ma co o tym dyskutować.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 21 maja 2009, 19:50
guru pisze: Ponoć jesteśmy zainteresowani Yobo.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 maja 2009, 19:57
No dokładnie, dlatego nie podchodzę zbyt entuzjastycznie do tego transferu.Logan pisze:Z Afryki mamy sporo zawodników, więc gdy na PNA wyjedzie Song, Toure, Eboue i taki Yobo to mogą być problemy w obronie, gdy weźmie sie jeszcze pod uwagę szczęście Arsenalu do długoterminowych kontuzji.
Ktoś z Europy. Najlepiej z Anglii... Mnie nazwisko Jagielki jakoś nie przekonuje.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 maja 2009, 20:23
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 22 maja 2009, 12:33
metol
Davson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 maja 2009, 20:22
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 maja 2009, 20:33
bardzo podobny swego czasu byl artykul na goal.com . pewnie zrobili to na wzor tamtegoNic nowego, ale brawa dla autorów za zgrabne zebranie i ujęcie pewnych faktów.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2009, 21:34
Czemu tutaj jest cudzysłów? Mecze są rozgrywane w Manchesterze w Liverpoolu czy w Londynie, czy może w Bagdzadzie, Sydney czy w Hong- Kongu?całej "angielskiej" ligi.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 maja 2009, 21:45
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio