Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 25 maja 2009, 16:29
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 25 maja 2009, 20:49
Elfin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 25 maja 2009, 22:00
Campbell (jakkolwiek się go pisze:P)
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 25 maja 2009, 23:44
Elfin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukasz555 » 27 maja 2009, 17:21
lukasz555
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 maja 2009, 12:29
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 maja 2009, 13:34
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 maja 2009, 11:18
Ja też, tyle tylko, że bardziej prawdopodobne jest jego przejście do Barcelony. Tym bardziej, że w przeciwnym kierunku powędrowałby Hleb, a Francuz przez to kosztowałby mniej.Ja cholernie bym chciał Riberego.
Jeżeli rzeczywiście Apacz odejdzie, wydaje mi się, że właśnie Francuz zostanie ściągnięty na Old Trafford. Już w zeszłym sezonie w mediach wrzało o kupnie Benzemy. Nasri już poszedł, Ben Arfa też zmienił barwy. Nie chcę, żeby Tevez nas opuszczał, ale jeśli to zrobi, Benzema byłby idealnym rozwiązaniem.Pytanie, kto po niego sięgnie. Raczej nie my.
Nie wydaje mi się, że Ferguson pozbędzie się Naniego. Bo niby czemu miałby to robić? Za duże nadzieje są pokładane w Portugalczyku, a niejednokrotnie udowadniał, że jest piłkarzem nietuzinkowym. Owszem, w 13 meczach strzelił ledwie jednego gola, ale tylko z Hull zagrał od początku do końca. Mam nadzieję, że zostanie.Ciekawe co Ferguson planuje z Nanim, chłopak w tym sezonie całkowicie się zagubił, pozbywanie się go w tym momencie mogłoby być błędem ale z drugiej strony musi zacząć robić jakieś postępy.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 30 maja 2009, 12:58
Z ostatnich informacji (choć może to tylko propaganda Marci i As'a na rzecz Realu i Florentino) wynika, że Franck jednak jest bardziej przychylny przeprowadzki do Madrytu, nad czym ubolewam. No i Hleb też za bardzo by nie opuścił ceny za Ribery'ego. Kupowaliśmy go za około 12 mln £, ale po takim sezonie to nie wiem ile możemy za niego wołać, a Francuz jest drogi. Jedyna nadzieja w tym że Laporta na koniec swojego urzędowania będzie chciał przypieczętować taki spektakularny transfer i utrzeć nosa Perezowi. Ale równie dobrze może przejść do Was imo, jeśli położycie odpowiednie pieniądze, które pewnie wpłynęłyby po ewentualnym transferze Ronaldo do Madrytu. W takim wypadku Ribery byłby dla Was idealną opcją na załatanie dziury po Portugalczyku, bo Messiego nie wyciągniecieLoczek pisze: Ja też, tyle tylko, że bardziej prawdopodobne jest jego przejście do Barcelony. Tym bardziej, że w przeciwnym kierunku powędrowałby Hleb, a Francuz przez to kosztowałby mniej.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 maja 2009, 13:01
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 maja 2009, 13:16
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 30 maja 2009, 15:03
Między innymi dlatego, że takie mam przeczucieMentor pisze:Ale dlaczego krzychu uważasz, że Franck prędzej pójdzie do Realu niż do Barcelony?Wyjaśnij bo nie rozumiem tego podejścia.
RealFan pisze:bo zidane go przekonal, ze biel jest ladniejsza od bordowo-granatowych paskow
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 maja 2009, 16:55
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 maja 2009, 15:04
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 02 cze 2009, 12:23
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio