Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 09 cze 2009, 16:07
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 cze 2009, 17:13
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 cze 2009, 22:18
I nawzajemboskigonzo pisze:Btw bardzo przyjemnie czyta sie twoje przemyslenia![]()
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 cze 2009, 8:47
Nie odkryje niczego nowego. Dla mnie jedyną realną opcją jest Valencia, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że uda nam się wyciągnąć Younga. Nie pogardziłbym również Aaronem z Lennonów.A Ty red kogoś byś widział?
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 cze 2009, 11:26
Wątpie aby znacząco poprawił się technicznie w wieku 22 lat.Nigdy jakoś specjalnie do Fraziera przekonany nie byłem zresztą sam Ferguson chyba tez, niech ucieka za United bo za dużo sobie u nas nie pogra. Welbeck będzie próbowany przez Alexa na skrzydle i bardzo dobrze bo ma możliwośc do zaistnienia na tej pozycji.Co do skrzydłowego to ciekawą opcja jest Eden Hazard bo na moje oko koleś ma przeogromny potencjał, a wartośc bedzie rosła z sezonu na sezon co do tego nie mam watpliwosc. Tylko ze to znowu jest gówniarz i istanieje ryzyko ze się u nas spali czy cośred85 pisze:Nie odkryje niczego nowego. Dla mnie jedyną realną opcją jest Valencia, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że uda nam się wyciągnąć Younga. Nie pogardziłbym również Aaronem z Lennonów.A Ty red kogoś byś widział?
Wracając do Campbella - jak dla mnie fajnie by było mieć go w zespole. Gra z olbrzymią determinacją, pod tym względem gorszy od Teveza nie jest, a do tego jest piekielnie szybki. Fakt, technicznie - delikatnie mówiąc - najlepszy nie jest, ale może się jeszcze wyrobi. A zapewne pomoże mu w tym regularna gra, czego zagwarantować mu nie możemy. Frazier ma również pecha, że Welbeck z Machedą pokazali w tym sezonie, że warto na nich stawiać.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 cze 2009, 13:15
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 10 cze 2009, 13:41
OstatniSkaut
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 cze 2009, 11:23
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 cze 2009, 11:27
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 cze 2009, 11:32
Zupełnie o Youngu zapomniałem, szukałem w innych krajach raczej kogośred85 pisze:Brałbym Valencie i Younga i pewnie 40 mln by i tak zostało.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 cze 2009, 12:22
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 11 cze 2009, 12:38
Scoooby
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 cze 2009, 12:38
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 11 cze 2009, 12:45
Scoooby
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 cze 2009, 12:49
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited