Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 11 cze 2009, 15:03
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 cze 2009, 15:29
A co oni [k****] zamierzaja wykupić wszystkich piłkarzy swiata?Maciek (interista) pisze:podobno starania czyni Real i Milan.
Jego i Stankovica wg mnie warto trzymac nawet na trybunach, bo to sa ludzie od atmosfery. Szczegolnie ze nie oburzaja sie gdy nie maja miejsca w składzie. Materac troche długi kontrakt, ale sam zainteresowany moze stwierdzic ze juz mu sie nie chce i dogada sie klubem celem zerwania umowy. Zarobki tez pewnie wprostproporcjonale do jego wkładu w gre i wieku.Maciek (interista) pisze:nawjwyżej długość nowego kontraktu
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 11 cze 2009, 15:49
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 cze 2009, 15:59
No na razie nie ma. W ogole 4-3-3 raczej nie wchodzi w gre, ale moze zaczac jakby Szwed odszedł. Po prostu z braku klasowej alternatywy. Wtedy Cassano/Robben, Balotelli, Milito beda musieli zastapic Szweda, a na ławce odpalamy niewypały Q i M.Maciek (interista) pisze:Co do Robbena to nie sądzę, Mourinho raz go już sprzedał, w jego transferze do Interu jakoś brak mi logiki.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 11 cze 2009, 19:01
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 11 cze 2009, 20:26
Nie wydaje mi się, aby ManU zapłaciło nam za Zlatana tyle ile chciałby Moratti, czy gdzieś w granicach +/- 70 mln. W zeszłym sezonie przepłacili za Berbatova i chyba powrócą do polityki wydawania rozsądnie.Maciek (interista) pisze:Rosnie tym bardziej, że United może ze swoimi pokaźnymi funduszami również dolaczyc do wyścigu o Szewda po stracie Cristiano
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 13 cze 2009, 14:08
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 cze 2009, 18:38
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 cze 2009, 18:46
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 cze 2009, 19:02
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 cze 2009, 19:09
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 cze 2009, 19:10
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 cze 2009, 19:27
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 14 cze 2009, 11:53
Jeśli chodzi o irracjonalizm to przezytałem, że do walki o Zlatana włączył się... Real. Moratti stwierdził, że jeśli za Ronaldo Perez chce wydać ponad 90 milionów to cena za Ibrahimovic'a nie może być niższaBabel pisze:Osobiscie wydaje mi sie, że Real Maicona nie pozyska. Maja dobrego prawego obrońce a wydali juz nie mało. Byłby to juz irracjonalizm. Poza tym nie wierze że Branca z Oriallim zupełnie zaniedbali prace nad nowym kontraktem dla Brazylijczyka. Ibra to oddzielny temat on pewnie by i chciał sie sprawdzic gdzie indziej ale pewnie zdaje sobie sprawe, że o zbudowanie kompromisu cenowego z Barca może być po prostu bardzo ciezko. Jednak niczego wykluczac nie można.
Mi Benzema bardzo pasuje. Warunkami fizycznymi przypomina Zlatana, sam potrafi stworzyć sobie okazję strzelecką. Pytanie tylko czy Karim nie byłby takim Henrym, który nie dał sobie rady we Wloszech po znakomitym sezonie w Monaco. Cena za Francuza będzie zapewne niższa niż przed rokiem bo Benzema jak i cały Lyon maj za sobą przeciętny sezon, ale myślę, że nie zapomniał jak się gra w piłkę... chociaż pamiętając przypadek niejakiego Imperatore to już sam nie wiemMaciek (interista) pisze:Media jeszcze forsuja kandydature Benzemy, ale on mi jakos nie pasuje.
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 cze 2009, 12:00
gdzies to wyczytal? ja widzialem tylko o sneijder/robben.Martin Pellegrino pisze:Podobno zaporową cenę 94 milionów euro Real chce obniżyć włączając w ramach rozliczenia Huguaina
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio