Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 988

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 12 cze 2009, 6:35

Real nie będzie próbował wyciągać gwiazd Barcy bo to by było dla niego poniżające. W każdym razie Real zablokował rynek.

Nie daję Barcy dużych szans na pozyskanie Riberyego, skoro nawet L'EQUIPE podaje, że Franck wybrał Real. Ogólnie nie mam pojęcia jak potoczy się sprawa z Xabim ale moim zdaniem jest jak najbardziej do wyjęcia.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 cze 2009, 7:33

Jakby Xavi, Messi czy Iniesta mieli taka klauzule jak Figo to by była inna sprawa. Narazie maja 150(chyba sie nie myle) mln i na taka sume to nawet City sie nie porwie.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 cze 2009, 8:06

Jarzinho dokladnie. Gdyby nie klauzule to Perez by sie rzucil na naszych rozgrywajacych niczym nimfomanka na ch**.
Real nie będzie próbował wyciągać gwiazd Barcy bo to by było dla niego poniżające.
nie wiem dlaczego piszesz ponizajace? ale nie zapominaj ze Real juz ponizyl sie w tym roku przed swoja wlasna historia

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 12 cze 2009, 10:14

Killerbean pisze:Chodzi mi m.in. o Puyola , Xaviego , Iniestę , Messiego i kilku jeszcze innych .
ja bym do tej listy dorzucił jeszcze Dide i Piotra R.
Ostatnio Perez mówił, że według jego informacji Bayern nie chce sprzedać Francuza tak więc nie wierze zbytnio w jego transfer do Realu. Fajnie by było gdyby transfery zostały przeprowadzone jak najszybciej (mniej więcej tak jak Barcelona w tamtym roku), wtedy nowi piłkarze mogli by przejść cały okres przygotowywawczy z zespołem (ostatnie lata pokazały, że jednak robi to pewną różnice)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 12 cze 2009, 12:58

usłyszałem boski reportaż TVN . Wiedziałem że ich redakcja sportowa jest gówno warta ale to co mówili o CR7 to po prostu magia . Wszystko opisywał S.Ryczel - kolo któremu psa prowadzić bym nie dał , nie mówiąc o programie w TV .
- w madrycie sa najpiekniejsze auta i najszybsze kobiety
- kaka bedzie zarabiał 9 mln euro miesięcznie !!!
- Real kupuje CR7 zaledwie kilka miesiecy po kupnie Kaki :rotfl:

Jak mówiłem redakcja sportowa gówno warta . Jak znajde gdzieś link to rzucę .

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 cze 2009, 14:12

Etus2 pisze:Kolejny sfrustrowany kibic wchodzi i ZAPRZECZA że piłkarz którym interesuje się Real M. nie jest na sprzedaż
Nie jestem sfrustrowany, po prostu dziwię się, że sugerujecie się informacjami takich gazet jak AS, które podają informację o rzekomych 40 milionach euro + Negredo + Buena (czy jakoś tak) za Alonso, po tym, jak sam Perez poinformował, że z transferu Xabi'ego raczej nic nie wyjdzie.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 12 cze 2009, 14:20

Ten sam AS pisał o tym że prezydent Milanu jest z ojcem Kaki w Madrycie , okazało się to prawdą , nie wszystko jest prawdą oczywiście ale nie popadajmy w skrajność że wszystko co pisze AS i Marca to kłamstwo. Czas pokaże co będzie z Xabim , z niewolnika nie ma pracownika , będzie chciał odejść to odejdzie .

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 cze 2009, 14:41

Sęk w tym, że sam Xabi chce zostać.
Ja nie napisałem, że wszystko co pisze AS i Marca to kłamstwo, jednak informacja tym, że Benitez chce za Alonso 40 milionów euro i dodatkowo dwóch piłkarzy Królewskich niewątpliwie jest kłamstwem.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 cze 2009, 19:31

Właśnie odbywa się klubowy finał u18 w którym REAL gra z BARCĄ .

http://www.rojadirecta.com/justin/djdsport tu można obejrzeć 2 połowę spotkania

Do przerwy jest 2-1 dla naszej Cantery. Na szczególną uwagę zasługuje gra dwóch młodzianów, Oscar Plano oraz Pablo Sarabia. Ten drugi jest niesamowity. Lewonożny, niesamowita koordynacja. Wpisałem w googlach jego nazwisko i wyświetliło że jakieś 1,5 roku temu Arsenal chciał nam go podkupić.

Zapisałem sobie ich nazwiska w kalendarzu na Grudzień,i zobaczymy jak się potoczy ich sytuacja

Tutaj skład z półfinałowego meczu : REAL MADRID: Alex Manzano; Expósito, Jaime Navarro, Rubén Molero; Alex Fernández, Jordi Vidal, Kamal (Barril, min. 61), Pablo Sarabia (Poley, min. 45); Brais García, Óscar Plano y Fran Sol (Javi Hernández, min 75).

W Barcelonie też mają jedną perełkę, zapomniałem jak się nazywa, ale strzelił bramkę więc pewnie podadzą w jakimś newsie. W każdym bądź razie cały środek jest jego. :mrgreen:

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 12 cze 2009, 19:35

RealFan pisze:to zalezy od tego jak bedzie ona dluga i w jakim terminie. w tym roku wyjazdu do azji nie ma :wink:
myślałem, że jest. Real w te lato nie szykuje żadnych wyjazdów ?
RealFan pisze:od tego jest miedzy innymi trener. poza tym to dosc normalne. ci co zarabiaja/beda zarabiac najwiecej nie sa graczami z byle lapanki i pilkarze to rozumieja. od pensji wazniejsza jest tu osobowosc i profesjonalizm.
hmm wiesz po prostu przypomniała mi się sytuacja z Hierro i Makelele. Wiadomo mniej medialni piłkarze chcieli podwyżki (w końcu to oni pracowali na gwiazdy), lecz Perez się nie zgodził. Sytuacja ta do dziś pozostawia mały niesmak i coś mi się zdaję, że rezerwowi w tamtym zespole także nie byli zbytnio zadowoleni. Zresztą czytałem gdzieś, że w tamtych czasach zespół Realu podzielił się na parę zespołów. Nie wiem po prostu nadal nie ufam Perezowi i dlatego zakładam czarny scenariusz ;p

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2009, 20:22

real szykuje wyjazdy, ale nie azji.

oboz przygotowawczy bedzie w irladii, gdzie rozegramy jeden sparing.

pozniej jest peace cup, ale on bedzie w hiszpanii - rowniez na bernabeu.

nastepnie dwa mecze w ameryce polnocnej na poczatku sierpnia.

wiecej wyjazdow nie zaplanowano.
liam pisze: hmm wiesz po prostu przypomniała mi się sytuacja z Hierro i Makelele. Wiadomo mniej medialni piłkarze chcieli podwyżki (w końcu to oni pracowali na gwiazdy), lecz Perez się nie zgodził. Sytuacja ta do dziś pozostawia mały niesmak i coś mi się zdaję, że rezerwowi w tamtym zespole także nie byli zbytnio zadowoleni. Zresztą czytałem gdzieś, że w tamtych czasach zespół Realu podzielił się na parę zespołów. Nie wiem po prostu nadal nie ufam Perezowi i dlatego zakładam czarny scenariusz
podzial polegal na tym, ze byla zbyt duza grupka brazylijczykow. oni + parujeszcze pilkarzy i reszta. ale tu jest wlasnie ta osobowosc, profesjonalizm i brak jaj trenera, a nie zarobki. blad z makelele byl zbyt dlugo i zbyt glosno komentowany, by sie powtorzyl.

jakies bledy na pewno beda - kazdy je popelnia. zalozyli sobie, zeby nie popelniac tych samych, cowczesniej :)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 cze 2009, 20:48

2000-2003 to były czasy. Ach te wspomnienia :rotfl:

Już się nie mogę doczekać nowego sezonu ;-)

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 cze 2009, 22:00

Przydalby sie Ronaldo z tamtych czasow. niepowtarzalny zawodnik.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2009, 23:08

halo! macie ludziska pomysla na ankiete? ta juz z rok tu sterczy, wiec pora cos wymyslic 8)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 cze 2009, 23:13

Kiedy Krystynka pierwszy raz sie poplacze
Podczas prezentacji
podczas debiutu
ble ble

ODPOWIEDZ