Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 12 cze 2009, 6:35
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 cze 2009, 7:33
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 cze 2009, 8:06
nie wiem dlaczego piszesz ponizajace? ale nie zapominaj ze Real juz ponizyl sie w tym roku przed swoja wlasna historiaReal nie będzie próbował wyciągać gwiazd Barcy bo to by było dla niego poniżające.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 12 cze 2009, 10:14
ja bym do tej listy dorzucił jeszcze Dide i Piotra R.Killerbean pisze:Chodzi mi m.in. o Puyola , Xaviego , Iniestę , Messiego i kilku jeszcze innych .
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 12 cze 2009, 12:58
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 cze 2009, 14:12
Nie jestem sfrustrowany, po prostu dziwię się, że sugerujecie się informacjami takich gazet jak AS, które podają informację o rzekomych 40 milionach euro + Negredo + Buena (czy jakoś tak) za Alonso, po tym, jak sam Perez poinformował, że z transferu Xabi'ego raczej nic nie wyjdzie.Etus2 pisze:Kolejny sfrustrowany kibic wchodzi i ZAPRZECZA że piłkarz którym interesuje się Real M. nie jest na sprzedaż
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 12 cze 2009, 14:20
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 cze 2009, 14:41
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 cze 2009, 19:31
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 12 cze 2009, 19:35
myślałem, że jest. Real w te lato nie szykuje żadnych wyjazdów ?RealFan pisze:to zalezy od tego jak bedzie ona dluga i w jakim terminie. w tym roku wyjazdu do azji nie ma![]()
hmm wiesz po prostu przypomniała mi się sytuacja z Hierro i Makelele. Wiadomo mniej medialni piłkarze chcieli podwyżki (w końcu to oni pracowali na gwiazdy), lecz Perez się nie zgodził. Sytuacja ta do dziś pozostawia mały niesmak i coś mi się zdaję, że rezerwowi w tamtym zespole także nie byli zbytnio zadowoleni. Zresztą czytałem gdzieś, że w tamtych czasach zespół Realu podzielił się na parę zespołów. Nie wiem po prostu nadal nie ufam Perezowi i dlatego zakładam czarny scenariuszRealFan pisze:od tego jest miedzy innymi trener. poza tym to dosc normalne. ci co zarabiaja/beda zarabiac najwiecej nie sa graczami z byle lapanki i pilkarze to rozumieja. od pensji wazniejsza jest tu osobowosc i profesjonalizm.
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2009, 20:22
podzial polegal na tym, ze byla zbyt duza grupka brazylijczykow. oni + parujeszcze pilkarzy i reszta. ale tu jest wlasnie ta osobowosc, profesjonalizm i brak jaj trenera, a nie zarobki. blad z makelele byl zbyt dlugo i zbyt glosno komentowany, by sie powtorzyl.liam pisze: hmm wiesz po prostu przypomniała mi się sytuacja z Hierro i Makelele. Wiadomo mniej medialni piłkarze chcieli podwyżki (w końcu to oni pracowali na gwiazdy), lecz Perez się nie zgodził. Sytuacja ta do dziś pozostawia mały niesmak i coś mi się zdaję, że rezerwowi w tamtym zespole także nie byli zbytnio zadowoleni. Zresztą czytałem gdzieś, że w tamtych czasach zespół Realu podzielił się na parę zespołów. Nie wiem po prostu nadal nie ufam Perezowi i dlatego zakładam czarny scenariusz
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 cze 2009, 20:48
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 cze 2009, 22:00
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2009, 23:08
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 cze 2009, 23:13
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin