Post Wyświetl pojedynczy post autor: STAŃCZYK » 15 cze 2009, 11:41
STAŃCZYK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 15 cze 2009, 12:36
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 cze 2009, 12:53
tego pana chcą w Realu w roli rozgrywającego. Role DM'a w stylu Gago w L'poolu pełni Mascherano.xabi alonso
ciekawa teoria , Real ponoć kontaktował się z Fiołkami w sprawie tego kolesia , wątpie żeby był to typowy DM który odzyskuje tyle piłek co Gago na mecz , za argument mogę podać to że prasa pisze o Felipe Melo nazywając goPlanem B gdyby Xabi nie przeszedł.melo z fiorentiny
ten mistrz z twojej dziesiątki zagrał kolejno 14(pół sezonu poprzedniego) i 26 meczów(cały ten sezon) z powodów kontuzji ,a grając wyróżniał się jedynie zaangażowaniem , jeżeli on jest lepszy od Gago to niestety Fernando nie zmieści się nawet w 100 twoich najlepszych DMówsissoko
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 cze 2009, 13:03
Sissoko jest zdecydowanie lepszy od Gago, jeśli twierdzisz inaczej to znaczy nie oglądasz meczów z jego udziałem.Etus2 pisze:ten mistrz z twojej dziesiątki zagrał kolejno 14(pół sezonu poprzedniego) i 26 meczów(cały ten sezon) z powodów kontuzji ,a grając wyróżniał się jedynie zaangażowaniem , jeżeli on jest lepszy od Gago to niestety Fernando nie zmieści się nawet w 100 twoich najlepszych DMów
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 15 cze 2009, 13:06
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 cze 2009, 13:22
a ty oglądasz mecze z udziałem Realu ? oprócz tych w TVP ofc ?Sissoko jest zdecydowanie lepszy od Gago, jeśli twierdzisz inaczej to znaczy nie oglądasz meczów z jego udziałem.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 cze 2009, 13:38
Zdarzy się czasem. Naprawdę nie widzę ANI JEDNEGO elementu gry, w którym Gago jest lepszy od Momo. Może oprócz techniki, ale ta na pozycji DMa nie wielce istotna.Etus2 pisze: a ty oglądasz mecze z udziałem Realu ? oprócz tych w TVP ofc ?
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 15 cze 2009, 13:50
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 cze 2009, 14:03
W Juventusie akurat nie.jordan20 pisze:Snipp-tu sie akurat nie zgodze-w takich klubach jak barcelona,villareal,arsenal technika u defensywnego pomocnika
Sissoko jest akurat dobry w grze do przodu, tylko czasem trochę pokracznie wygląda mijając rywali prostymi zwodami i na szybkość. Odbiór za to ma fenomenalny.jordan20 pisze:a nie sissoko,lass,m diarra,ktorzy owszem sa dobrzy w odbiorze ale w grze do przodu juz gorzej
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: STAŃCZYK » 15 cze 2009, 14:34
Toulalan, Tymoszczuk, Sissoko, Melo ? Chyba troszkę się zagalopowałeś. Xabi ALonso ma trochę inną charakterystykę gry, chociaż można go oczywiście nazwać DMem. Cambiasso i De Rossi się zgodzę, że mogą być w tej najlepszej ósemce.jordan20 pisze:co do wymienionej przez Ciebie pierwszej trojki pelna zgoda-ale gago to nie ma wg mnie w piewrwszej dziesiatce najlepszych dm-ow - lepsi od niego sa chociazby-senna,xabi alonso,cambiasso,toulalan,tymoszczuk,de rossi,sissoko,melo z fiorentiny
po drugie skad pomysl,ze mu jesli cr by zostal mialoby slabszy sezon,co sugerujesz? nikt wartosciowy by od nich nie odszedl-zapewny ktos by przyszedl,powroci kontuzjowany hargreives
po trzecie ZADEN powazny klub nie sprzedaje swojego najlepszego gracza w okienku zimowym?bo jaki bybly w tym cel? nie pomoglby im w dalszej fazie lm, tak samo nie mogly grac dla nowego klubu w pucharach,wiec bylby tanszy-dla mnie to teoria bez sensu
STAŃCZYK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: STAŃCZYK » 15 cze 2009, 14:40
STAŃCZYK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 cze 2009, 14:50
Sammyy
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 cze 2009, 14:56
W czym konkretnie? W obieraniu kartofli? Bo w piłce nożnej niestety nie.STAŃCZYK pisze:Gago jest lepszy od Sissoko
Mogę się zgodzić.STAŃCZYK pisze:Dysponuje lepszą techniką
Można polemizować. Sissoko wcale nie jest wolny.STAŃCZYK pisze:szybkością, zmysłem gry do przodu, wyczuciem.
Bo mają Mascherano i Alonso.STAŃCZYK pisze:Jednak dlaczego Liverpool puścił Momo do Juventusu?
Specyfika Serie A jest taka, że DM to najważniejsza pozycja w zespole, z którą Momo świetnie sobie radzi. Inter ma Cambiasso, Roma De Rossiego a Milan Gattuso. Cała czwórka to poziom światowy.STAŃCZYK pisze:Specyfika Serie A jest właśnie taka, że kładzie się tam nacisk na taktykę, każdy ma swoje zadania i wtedy defensywnemu pomocnikowi jest łatwiej.
Nie zgadzam się. Momo nie odpuszcza i potrafi uprzykrzyć życie najlepszym graczom ofensywnym.STAŃCZYK pisze:W takiej Hiszpanii to wydaje mi się, że Sissoko byłby ciężko "kręcony" przez dobrych techncznych graczy jacy tam występują.
Juventus grał z Realem w niedawno zakończonej edycji LM. Dwa razy wygrał, a Momo z pewnością nie był "kręcony". Gago z kolei nie pokazał swojej rzekomej klasy.STAŃCZYK pisze:Oczywiście to tylko przypuszczenia- żeby realnie ocenić ich wartośc musieliby zagrać np przeciwko sobie w lidze mistrzów
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 cze 2009, 15:37
Tak napewno.Podobno Kaka który jest w wielkiej formie(przyp.Vianuch) zawsze miał ogromne problemy z Sissoko.Tak szybkość środkowych zawodników po za Iniestą w hiszpańskiej lidze jest oszałamiająca aż strach sie bać wyjść na boisko.Oczywiście technicznie są bardzo dobrze ale żeby uciec takiem zawodnikowi jak sissoko trzeba mieć dużą szybkość.W takiej Hiszpanii to wydaje mi się, że Sissoko byłby ciężko "kręcony" przez dobrych techncznych graczy jacy tam występują
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio