http://goal.com/en/news/9/england/2009/ ... vermaelens
Powiało optymizmem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 cze 2009, 14:37
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 20 cze 2009, 15:00
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 30 cze 2009, 16:16
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 cze 2009, 16:55
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 30 cze 2009, 17:13
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lip 2009, 9:36
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 03 lip 2009, 10:18
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lip 2009, 10:20
Info o tych umowach bardzo mnie ucieszyło, a tu chwilę później równie dobre info - podobnie jak oni, kontrakt przedłużył Gibbs. Także przyszłość piłki na wyspach, więc można być zadowolonym. Ciekawe co teraz z Traore. Ja mam nadzieję, że jednak zostanie. Ponoć Birmingham chce go wypożyczyć na przyszły sezon. Te wędrówki do City nie zawsze się dobrze kończyły, choć Larssona akurat nie żałuję, może Muambe. Armand może występować równie dobrze na skrzydle, a w obliczu kontuzji Tomasa i tego, że Wenger Nasriego może na środku ustawiać, Traore by się bardzo przydał.Logan pisze:W międzyczasie długoterminowe kontrakty podpisali Aaron Ramsey i Jack Wilshere. Świetne info bo Ci dwaj to przyszłość nie tylko Arsenalu, ale i futbolu na Wyspach.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lip 2009, 10:45
Słyszałem, że McLeish chciałby też wypożyczyć Aarona. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale z drugiej strony w Birmingham miałby dość pewne miejsce w składzie, a wiadomo, że teraz właśnie częstej gry mu najbardziej potrzeba. Moim zdaniem jeśli taka oferta się pojawi, to warto ją przemyśleć.fieldy pisze: Ciekawe co teraz z Traore. Ja mam nadzieję, że jednak zostanie. Ponoć Birmingham chce go wypożyczyć na przyszły sezon.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lip 2009, 11:39
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 04 lip 2009, 14:20
Na dzisiaj jeżeli nie jest przewidziana dla niego rola pierwszego zmiennika Clichy'ego - powinien odejść definitywnie. No albo na 2 letnie wypożyczeniefieldy pisze: Ciekawe co teraz z Traore.
To jest niezły pomysł. Półroczne wypożyczenie z opcją przedłużenia na cały sezonDuch pisze: Słyszałem, że McLeish chciałby też wypożyczyć Aarona.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 04 lip 2009, 14:58
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lip 2009, 15:31
Myślisz, że nawet jak Traore dobrze będzie się prezentował w lecie to ma jakiekolwiek szansę na w miarę regularne występyLogan pisze:No chyba że eksploduje formą podczas lipcowych przygotowań, tak jak dwa lata temu Flamini.
Niech Tomas przetrwa okres przygotowawczy do sezonu bez urazu to będę o nim myślał w jak o zawodniku, który może powalczyć o pierwszy skład. Trzeba postawić sprawę jasno. Czech nie grał w piłkę blisko dwa lata i nie wiadomo ile czasu zajmię mu powrót do optymalnej dyspozycji (o ile w ogóle to nastąpi).michal2 pisze:licze ze w podstawowej 11 beda grac Rosicky i Arshavin a nie te dzieciaki.
Pożyjemy, zobaczymy. Przypomnę tylko, że pierwsza część sezonu w jego wykonaniu była całkiem niezła. Dopiero w końcówce zaczął grać straszny piach. Wtedy zwalałem to na barki przemęczenia. Zobaczymy czy miałem rację.michal2 pisze:Denilson.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 04 lip 2009, 17:12
Vassiriki to kawał chłopa w środku pola, w dodatku z niezłym kopytem, czyli dokładnie to czego potrzeba w PL. Podobno zamiast na wakacje pojechał trenować i wzmacniać się fizycznie i sprawnościowomichal2 pisze:Ja wolalbym pozbyc sie cofajacego sie w rozwoju Diabyego
Tego akurat trzeba było się spodziewać. Jezeli postawiło się sezon temu na Songa, Denilsona z Diaby'm to głupota byłoby ściąganie teraz kogoś na siłę za 20 mln € których nie mamy po kupnie Vermaelenamichal2 pisze: Ciekawe co z dm. Wenger mowi ze juz transferow nie bedzie.
Tak, jeżeli Rosa nie będzie sobie radził podczas przygotowań a Traore będzie prezentował odpowiedni poziom (Flamini'). Może byc przeciez tak, że Tomas bedzie potrzebował złapać rytm meczowy w rezerwach i dopiero wtedy przejść do 1 drużyny. Ew. w rotacji z Clichy'm. Terminarz nie kłamie - mecze będą co 3 dni. Ale przyznam szczerze - to wszystko bardzo wątpliwe.Duch pisze: Myślisz, że nawet jak Traore dobrze będzie się prezentował w lecie to ma jakiekolwiek szansę na w miarę regularne występy
Inaczej byłoDuch pisze:Pożyjemy, zobaczymy. Przypomnę tylko, że pierwsza część sezonu w jego wykonaniu była całkiem niezła. Dopiero w końcówce zaczął grać straszny piach. Wtedy zwalałem to na barki przemęczenia.michal2 pisze:Denilson.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 04 lip 2009, 17:43
michal2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio