Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 10 mar 2005, 22:20
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 6:57
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 11 mar 2005, 16:08
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 17:32
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 mar 2005, 19:04
Jak gram w Fm to jeszcze nie zauwazylem zeby Fabregas byl jakos dobry.RoRo pisze:W takim razie dobry będzie Francesc Fabregas ... bedzie mial wtedy z 23 lata ... a dobry jest
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 mar 2005, 19:30
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 11 mar 2005, 20:32
Grałem jakiś czas temu zespołem Barnet (angielska Conference) więc wiem jak to jest. Musisz poprostu szukać zawodników z 'niższej półki' i najlepiej wśród takich bez kontraktu. Trzeba się trochę 'nagimnastykować' żeby znaleźć takowych ale mnie się udało kilku ściągnąć. A takich z wypożyczenia to szukaj o jedną ligę 'wyżej'. Pozdro.Pasztet pisze:gram 3 ligowym chesterfieldem (div. 2) i potrzebuje kilku graczy. budżet nie pozwala na transfery więc staram się wypożyczać ale nie moge nikogo znaleźć a jak już kogoś znajde to nie chcą do mnie przejśćmam budżet na pensje jeszcze 1000 euro nie dużo ale jakichś młodych wypożyczyć sie da
na kazdą pozycję oprócz bramki
podajcie jakichś dobrych i dostępnych do wypożyczenia co zarabiają max 700E tygodniowo
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 20:50
Stary za kazdym razem jest inaczej .. raz Diego wymiata raz cieniuje ... weź sobie jeszcze moze Quaresme i Kalou .. tez fajnie graja ...wazi15 pisze:Jak gram w Fm to jeszcze nie zauwazylem zeby Fabregas byl jakos dobry.RoRo pisze:W takim razie dobry będzie Francesc Fabregas ... bedzie mial wtedy z 23 lata ... a dobry jest
Moze u ciebie jest inaczej ale u mnie gralem juz bodajze 4 klubami to nigdy nie mial jakis dobrych not. Ja moge polecic sneijdera, diego, iniesta.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enrico » 11 mar 2005, 22:17
nie jakiegoś Bąka, tylko KRZYSZTOFA BĄKA!!!!!!!!!!!!!bumcyk pisze:Jeżeli chodzi o obrońców polecam Boumsonga (gram Sevillą i gra po prostu wspaniale) albo Yoboz Evertonu. Może ze statystyk nie są najlepsi ale grają nie najgorzej, a do biedniejszych klubów radziłbym sprowadzić sobie np Demela z Dortmundu( kupiłem go za ok 100 tys Euro).
Jeżeli chcemu zakupić sobie jakiegoś goalkeepera to radziłbym 3:
-henrique
-lastuvka(raz jest dobry, a raz nie bardzoale sprawdzić zawsze można)
-Saja (bardzo dobry ale tak jak w przypadku Lastuvki czesem jest gorszy)
Na pomoc radziłbym tego Verona i Bommela(też go miałem) i Rothena bo jest po prostu boski. Nawet dobry jest też Diego Gavilan i można go złapać na kontrakt a dla biednieszych klubów radziłbym konrada gołosia (golos) i jakiegoś bąka(bak) z Poloni
A na atak proponował bym Teveza i Cavenaghi'ego bo można ich kupić za mniej niż 10 mln Euro, a są wielkimi talentami.
Enrico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzordz » 11 mar 2005, 23:19
dzordz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 mar 2005, 7:57
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dehamo » 12 mar 2005, 8:28
dehamo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dehamo » 12 mar 2005, 8:30
dehamo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 mar 2005, 10:17
SOrry ale aktualnie nie mam włączonych ani polskiej ekstraklasy ani wszystkich polskich piłkarzy i nie zapamiętałem jego imienia.Enrico pisze:nie jakiegoś Bąka, tylko KRZYSZTOFA BĄKA!!!!!!!!!!!!!bumcyk pisze:Jeżeli chodzi o obrońców polecam Boumsonga (gram Sevillą i gra po prostu wspaniale) albo Yoboz Evertonu. Może ze statystyk nie są najlepsi ale grają nie najgorzej, a do biedniejszych klubów radziłbym sprowadzić sobie np Demela z Dortmundu( kupiłem go za ok 100 tys Euro).
Jeżeli chcemu zakupić sobie jakiegoś goalkeepera to radziłbym 3:
-henrique
-lastuvka(raz jest dobry, a raz nie bardzoale sprawdzić zawsze można)
-Saja (bardzo dobry ale tak jak w przypadku Lastuvki czesem jest gorszy)
Na pomoc radziłbym tego Verona i Bommela(też go miałem) i Rothena bo jest po prostu boski. Nawet dobry jest też Diego Gavilan i można go złapać na kontrakt a dla biednieszych klubów radziłbym konrada gołosia (golos) i jakiegoś bąka(bak) z Poloni
A na atak proponował bym Teveza i Cavenaghi'ego bo można ich kupić za mniej niż 10 mln Euro, a są wielkimi talentami.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 12 mar 2005, 10:37
Janukiewicz-Peczak,Masternak, Szymiczek, Dudka-Wieczorek, Batata, Gołoś, Grzelak(Radzewicz)-Gregorek, Nowakdehamo pisze:Polećcie jakeś taktyki do Pogoni Szczecin. Piszcie tez swoje składy Pogonii.
Pawel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio