znudził się czy robią miejsce Villi?
nie lepiej Gudjohnsena(nie wiem jak sie pisze to nazwisko) sprzedać i zrobić duet Eto - David???
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 0:00
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 10 lip 2009, 0:11
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 10 lip 2009, 0:13
Gudi ma być opchnięty w każdym okienku od półtora roku . Ale jego stara uwielbia Hiszpanie i w związku z tym siedzi cały czas w BarcyKaski pisze:nie lepiej Gudjohnsena(nie wiem jak sie pisze to nazwisko) sprzedać
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 0:17
no to na co liczą??emdżej pisze:Powód sprzedaży jest prosty - pieniądze. Klub nie może dojść z Eto'o do porozumienia w sprawie przedłużenia jego kontraktu. Wtedy jeśli nie sprzedadzą Eto'o teraz, to za rok odejdzie za darmo.
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lip 2009, 1:55
To prawda, ale za rok kiedy nie będzie trzeba płacić ani grosza Barcelonie.Bienias pisze:Kasek dobry z czarnucha bedzie na rynku.
Żeby coś na nim zarobić bo najwyraźniej nie chce przedłużyć umowy na proponowanych (dobrych) warunkach a więc za rok zechce odejść za darmo.Kaski pisze:Po co wogóle Barcelona chce sprzedać Eto
Duet Eto'o - Villa? W ustawieniu 4-3-3? Bez sensu.Kaski pisze:nie lepiej Gudjohnsena(nie wiem jak sie pisze to nazwisko) sprzedać i zrobić duet Eto - David???
Na siebie zapewne. A Tobie tak w ogóle o co chodzi bo nie za bardzo rozumiem w jakim kierunku zmierza ta 'dyskusja'Kaski pisze:no to na co liczą??
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 10 lip 2009, 7:16
Laporta: Eto'o nie odbiera telefonu
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2009, 9:09
ale ci pilkarze maja zupelnie inna specyfike gry w FCB. Poza tym Pedro jest zaslaby na pierwszy sklad. ten sezon bedzie dla niego bardzo wazny. Albo zrobi postep i skok albo po sezonie pozegna sie z Barcelona.Za Eidura to bym do 1 skladu wstawil Pedro, tyle ze Iceman przymarzl do lawki rezerowych.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 10 lip 2009, 9:20
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 11:51
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 10 lip 2009, 12:11
Maximus_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lip 2009, 12:12
Na jakiej zasadzie? Eidur grywa w pomocy a Pedro w ataku więc nie rywalizują oni bezpośrednio ze sobą o miejsce w składzie ani nawet w kadrze.MeToYou pisze:Za Eidura to bym do 1 skladu wstawil Pedro
Ty widziałeś jak gra Pedro? Przecież to jest typowy boczny napastnik. Tylko i wyłącznie. Nie wiem skąd się biorą takie pomysły jak niemal dowolne przerzucanie piłkarzy na inne pozycje.MeToYou pisze:Jako mediapunta pewnie tez by sie przemeczyl nie raz.
Samuel Eto'o nie zagra więcej w bordowo-granatowej koszulce Barcelony. Kameruńczyk, po problemach jakie napotkał rok temu i z jakimi boryka się teraz, postanowił odejść z klubu.
Napastnik postanowił zakończyć swoją przygodę z Barçą, która rozpoczęła się w 2004 roku. Podjął już decyzję, której nic nie jest w stanie zmienić.
Wczoraj Mesalles zadzwonił do Txikiego, aby poinformować go o decyzji piłkarza. W ten sposób zrezygnował on z oferty przedstawionej przez Raüla Sanllehíego, który zaproponował przedłużenie kontraktu o dwa lata i zarobki na tym samym poziomie co obecnie.
Czekam na konkretne ruchy. Na szerszą wypowiedź przyjdzie czas po ostatecznym zakończeniu całej sprawy.Kameruńczyk nie brał pod uwagę wypełnienia obowiązującego kontraktu i odejścia za rok za darmo. Wiedział, że na tych zasadach bliska współpraca z ludźmi, którzy nie widzą go w składzie, jest niemożliwa.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 12:17
z Jasła jesteś?Maximus_ pisze:No no, widze ze tu ktos nowy, z mojego PodkarpaciaZ bardzo bliska
Czuje, że godziny dzielą nas od oficjalnego transferu Sammu, do któregoś klubu z Manchesteru
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 10 lip 2009, 12:19
Cloud
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 10 lip 2009, 12:20
Kaski pisze:z Jasła jesteś?Maximus_ pisze:No no, widze ze tu ktos nowy, z mojego PodkarpaciaZ bardzo bliska
Czuje, że godziny dzielą nas od oficjalnego transferu Sammu, do któregoś klubu z Manchesteru![]()
mam tam rodzine na Kotlinie![]()
i skąd wiesz ,że z podkarpacia jestem?
Maximus_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 12:24
Kaski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio