Ktos wie czy Amica Poznan w nowym sezonie bedzie miala gotowy stadion i bedzie komplet ultrasow?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 lip 2009, 17:01
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 11 lip 2009, 11:16
Rozumiem. Kolejorz od października zagra na Bułgarskiej. jednak ewentualne mecze LE będą poza Bułgarską. Proponuje zajrzec na linka, który dałem w temacie Lecha Poznań - z budowy stadionu.Martinho pisze:Ktos wie czy Lech Poznan w nowym sezonie bedzie mial gotowy stadion i bedzie komplet ultrasow? Bo ja nie mam internetu i nie mogę zobaczyć na stronę Lecha. No i jestem napinaczem
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 lip 2009, 12:15
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 11 lip 2009, 12:59
Nie widzę nic nie prawdziwiego w moim opisie.Martinho pisze:Zmien opis - Lech to juz nie jest tradycja. Lech to Amica.
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 11 lip 2009, 13:38
bartbuks pisze:Może ktoś mi wyjaśnić o co chodzi kibicom Polonii Warszawa? Wczoraj w przerwie meczu LE wywiesili transparent FooTBallowi Złodzieje i na końcu tarcza z L. Czyli ITIowski herb z tamtego sezonu. Rozumiem, że duże TB to aluzja do Teddy Boysów, ale o co chodzi?
Relacja kibica Polonii z pewnego forum.Podczas powrotu z Czarnogóry jeden z naszych busów przed Warszawą zostaje zaatakowany przez liczniejszą grupę legionistów ze sprzętem.Nie wiem czy w sumie można nazwać to atakiem czy porostu kolejnym krzywym numerem bandy [ch**]. Cała sytuacja wyglądała tak: wszyscy od nas zajeci zakupami i promocjami nie widzieli rywali buszujacych w naszym busie. Po chwili orientujemy sie i ruszamy w ich kierunku dochodzi do lekkiego spiecia,
W którym napastnicy mieli sprzet (wcześniej sterroryzowali nim kierowce dzięki czemu bezszelestnie okradli busa). Po krotkiej chwili wszyscy zawiaja sie do fur z naszymi rzeczami. Niestety za pozno sie zorientowalismy ze wynosza nasze rzeczy w wyniku czego tracimy wszystkie aparaty plecaki ciuchy i wiele telefonow zostaly także zabrane portfele paszporty itp
Albo bawimy się w kibicowanie albo kradniemy
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 lip 2009, 13:46
NoName1989 pisze:Podczas powrotu z Czarnogóry jeden z naszych busów przed Warszawą zostaje zaatakowany przez liczniejszą grupę legionistów ze sprzętem.Nie wiem czy w sumie można nazwać to atakiem czy porostu kolejnym krzywym numerem bandy [ch**]. Cała sytuacja wyglądała tak: wszyscy od nas zajeci zakupami i promocjami nie widzieli rywali buszujacych w naszym busie. Po chwili orientujemy sie i ruszamy w ich kierunku dochodzi do lekkiego spiecia,
W którym napastnicy mieli sprzet (wcześniej sterroryzowali nim kierowce dzięki czemu bezszelestnie okradli busa). Po krotkiej chwili wszyscy zawiaja sie do fur z naszymi rzeczami. Niestety za pozno sie zorientowalismy ze wynosza nasze rzeczy w wyniku czego tracimy wszystkie aparaty plecaki ciuchy i wiele telefonow zostaly także zabrane portfele paszporty itp
Albo bawimy się w kibicowanie albo kradniemy[
Relacja kibica Polonii z pewnego forum.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 lip 2009, 13:59
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 11 lip 2009, 14:02
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lip 2009, 15:31
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 lip 2009, 16:40
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lip 2009, 17:03
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 lip 2009, 17:26
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 11 lip 2009, 21:56
Gazetę Wyborczą tak zabolał nasz nowy inwestor, że zamiast Józef Jędruch, napisali Józef J. i wyciągają sprzed kilku lat afery, które odsiedział. Co do kibiców Polonii Warszawa, to szkoda gadać. Jedna z bardziej śmiesznych ekip w kraju.cloner pisze:To niech Wasi działacze wezmą się do roboty i najpierw wydadzą oświadczenie i domagają się przeprosin od GW, a później można skierować sprawę do sądu. O Polonii już głupot o zaległościach dawno nikt nie napisał, po ostatnich bzdurach Dziennika o wielomilionowych długach i pewnego braku licencji i szybkiej reakcji klubu - jest spokój.
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 11 lip 2009, 22:45
A jakbyś sie zachował jakby np: Bernard Maddof wyszedł jeszcze kiedyś z pierdla i kupił sobie np : NY Yankees albo jakiś inny klub . Jak ktos podpieprza 430 mln złotych a potem stać go na finansowanie klubu to ludzie sie zastanawiają . Taka jest kolej rzeczy . Kolo jest pieprzonym złodziejem , który kary nie odsiedział ( był tymczasowo aresztowany ) ale proces jeszcze trwa . Aha 3 mln zł poreczenia wpłacili za niego przyjacieleFishbone pisze: cloner napisał(a):To niech Wasi działacze wezmą się do roboty i najpierw wydadzą oświadczenie i domagają się przeprosin od GW, a później można skierować sprawę do sądu. O Polonii już głupot o zaległościach dawno nikt nie napisał, po ostatnich bzdurach Dziennika o wielomilionowych długach i pewnego braku licencji i szybkiej reakcji klubu - jest spokój.
Gazetę Wyborczą tak zabolał nasz nowy inwestor, że zamiast Józef Jędruch, napisali Józef J. i wyciągają sprzed kilku lat afery, które odsiedział. Co do kibiców Polonii Warszawa, to szkoda gadać. Jedna z bardziej śmiesznych ekip w kraju.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 11 lip 2009, 23:03
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio