A Maxi Lopez już niemistyk pisze:Podobno Drenthe jest do wyjecia.MazurXIII pisze: za 20-30 baniek dostajecie zawodnika na poziomie Xaviego,a w najwyższej formie - raczej go przewyższającego.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 cze 2009, 23:12
A Maxi Lopez już niemistyk pisze:Podobno Drenthe jest do wyjecia.MazurXIII pisze: za 20-30 baniek dostajecie zawodnika na poziomie Xaviego,a w najwyższej formie - raczej go przewyższającego.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 23 cze 2009, 9:24
Masz zajebiście śmieszną argumentację xD To że zdobył LM wskazuję na to że jest lepszy od nich ??? Nie żartuj sobie. Jedynie głupiec by posadził kogoś takiego jak Essien i Lampard na ławcę. To tak samo jak byś powiedział że jakiś grajek który przyjdzie do LFC posadzi Gerrarda na ławce chociaż wszyscy wiemy że takie coś nie ma możliwości bytu. To że dzialy się takie rzeczy w Milanie to nieznaczy że tutaj też . Seedorf nie utrzymuję równej formy w każdym sezonie jak Lampard więc ich nie porównuj, w Milanie Seedorfa można zastąpić nawet byście chcieli się go pozbyć, w Londynie nie ma takiej opcji by zastąpić Franka kimś bo po drugie nawet jeśli to niewidzę kandydata który robił by tyle co Frank.MazurXIII pisze:Ilekroć czytam twoje posty lub komentarze pod newsami uderza mnie jedno - jesteś totalnym ignorantem,jakaś szersza wiedza o piłce czy obiektywizm jest ci zupełnie obcy.Co odróżnia Pirlo od Essiena/Lamparda?Ano jest Mistrzem Świata czy zdobył LM,czego nie można powiedzieć o tych dwóch panach...Heheh jak by Pirlo miał grać kosztem Lamparda albo Essiena to jego kariera w Lonydnie równie szybko by się potoczyła jak Scolariego, Frank i Michael są nie tykalni praktycznie to by było grzechem nie wykorzystywać ich umiejętności na boisku tylko marnowac je na ławce .
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lip 2009, 20:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 lip 2009, 20:59
Stuart Taylor!fieldy pisze:City się poważnie wzmacnia. Santa Cruz, Barry, Tevez - zapomniałem o kimś ?
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: portsmouthfc.pl » 13 lip 2009, 21:46
portsmouthfc.pl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lip 2009, 22:08
skupiłem się na wzmocnieniach pierwszego składy. Stuart też raczej nie powącha murawy.Daaaamian pisze: A do Chelsea przyszedł jeszcze Sturridge i Turnbull (czy jakoś tak).
nie wydaje mi się, by miał już w pierwszym sezonie odgrywać dużą rolę w drużynie mistrza Anglii.portsmouthfc.pl pisze:filedy napisał, że Obertana nie należy traktować jako wzmocnienie pierwszego składu, ale przypomnę, że to samo było z Cristiano Ronaldo. Widziałem pare razy w akcji tego Obertana i też jest szybki, nietuzinkowy i ma świetną technikę. Może już w tym sezonie nie jednego kibica zaszokować
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 13 lip 2009, 22:16
Scoooby
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lip 2009, 22:26
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lip 2009, 2:11
Może dużo nie, ale wydaje mi się, że kilka jeśli nie naście szans dostanie. Więc spokojnie można go traktować jako wzmocnienie pierwszego składu.nie wydaje mi się, by miał już w pierwszym sezonie odgrywać dużą rolę w drużynie mistrza Anglii.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 14 lip 2009, 8:56
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2009, 9:33
Mnie się wydaje, że wzmocnieniem będzie Valencia, czy Owen, nie Obertan - choć to się wszystko okaże. Pisząc pierwszy skład, nie mam na myśli pierwszego zespołu, ale podstawowy skład. Choć u was ciężko takie coś do końca określić - Ferguson pewnie będzie sporo rotacji znów stosował, więc nawet jak Francuz zagra powiedzmy 10 niepełnych spotkań w lidze, to w pewien sposób będzie to można nazwać wzmocnieniem.Kamil232 pisze:Może dużo nie, ale wydaje mi się, że kilka jeśli nie naście szans dostanie. Więc spokojnie można go traktować jako wzmocnienie pierwszego składu.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 lip 2009, 22:39
Potem już tam Ade nie było, ale widząc jak się sytuacja rozwija pewnie niedługo wróci na listę. Mam tylko nadzieje, że jeśli już Emmanuel ma się pożegnać z Arsenalem to na bardzo korzystnych warunkach. Kwota w przedziala 20-25 milionów jaka przewija się przez cały dzień w mediach mnie zadowala. Pytanie jak takie fundusze spożytkuje Wengerfieldy pisze:p.s. oficjalna strona Man City dziś rano:
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 lip 2009, 23:51
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2009, 0:00
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2009, 9:31
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio