Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 22 lip 2009, 15:40
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martin83 » 22 lip 2009, 18:29
martin83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 22 lip 2009, 18:31
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 22 lip 2009, 19:01
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 22 lip 2009, 21:04
fieldy pisze:hmm, na oficjalnej podają, ze Fabian ma uraz kolana, napisali o kontuzji Samira, a o Eduardo milczą.
Tymczasem Wenger ponoć [niektóre serwisy podają] powiedział, że za 2 miesiace do gry ma wrócić także Eduardo
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 22 lip 2009, 22:51
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Khazz » 22 lip 2009, 23:19
Khazz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 22 lip 2009, 23:28
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 22 lip 2009, 23:39
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Khazz » 22 lip 2009, 23:40
Khazz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 lip 2009, 23:43
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 22 lip 2009, 23:44
Z tym jego urazem to w ogóle dziwna sprawa. Pomijając już jego "domniemaną" przerwę mam nadzieje, że w tym sezonie urazy będą omijać go już szerokim łukiem. Od powrotu na boisko po rehabilitacji nie ma miesiąca żeby coś mu się nie przytrafiło. Jak nie naciągnięty miesień to zaś pachwina i tak w kółko. Zdrowy Dudu jest nam potrzebny jak powietrze.michal2 pisze:Eduardo chyba jednak zdrowy
Już to widzę jak Arsene wydaje 18 milionów na Holendra. Zresztą, w napadzie mamy komplet IMO i jeśli do transferów dojdzie (w co szczerze wątpie) to są inne potrzeby (patrz obrona i legendarny już defensywny pomocnik z prawdziwego zdarzenia, o którym każdy na Emirates słyszał, ale nikt go nie widział).cru pisze:Nie mam za bardzo pojecia dlaczego Wenger nie siegnal po Huntelaara...
Twój wkład w temat jest naprawdę znaczący ...michal2 pisze:To ty nie wiesz ze Arsenal ma zdolna mlodziez ktora pomoze nam wygrac mistrzostwo? Jak co roku od 3 lat...
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 22 lip 2009, 23:59
No co, ja jestem takim przeciwienstwem Logana-wyrownuje poziom optymizmu do neutralnegoDuch pisze:Twój wkład w temat jest naprawdę znaczący ...
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 23 lip 2009, 11:24
Na pewno chodzi Ci o Eduardo? Pod koniec sezonu przeszedł kolejną operację, podczas której wyjęto mu śruby ze złamanej nogi i bodaj skrócono kość czy coś takiego. To normalne że potrzebuje trochę czasu na dojście do siebie, tym bardziej biorąc pod uwagę historię jego kontuzji.Duch pisze:Z tym jego urazem to w ogóle dziwna sprawa. Pomijając już jego "domniemaną" przerwę mam nadzieje, że w tym sezonie urazy będą omijać go już szerokim łukiem. Od powrotu na boisko po rehabilitacji nie ma miesiąca żeby coś mu się nie przytrafiło. Jak nie naciągnięty miesień to zaś pachwina i tak w kółko. Zdrowy Dudu jest nam potrzebny jak powietrze.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lip 2009, 11:33
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio