Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 563

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 22 lip 2009, 15:40

No to bosko. Arshavin przejdzie do ataku wiec Adebayor zastapiony. W pomocy w stosunku do poprzedniego sezonu powroci nam Rosicky, to ok. Niestety Flamini i Hleb dalej nie zostali zastapieni. Wenger oczywiscie nie ma pewnosci czy wzmocnienia sa potrzebne. No jak mamy walczyc o 4 miejsce to moze i nie sa. Dzieki za rozpiepszanie Arsenalu. Wracamy powoli do czasow przedwengerowskich. Od 2006 coraz bardziej w dol z pojedynczym sezonem-wyskokiem po ktorym zreszta zamiast sie jeszcze wzmocnic to dodatkowo sie oslabilismy.

martin83
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martin83 » 22 lip 2009, 18:29

czas się pogodzić z tym, że będzie coraz gorzej... Arsenal to klub , ktory zarabia na zawodnikach...boli mnie to bardzo ale zaczynam się przyzwyczajać, lepiej nie będzie a zmienić się to może po nie zakwalifikowaniu się do LM lub po zwolnieniu Wengera. ostatnie mistrzostwo Wenger zdobył w 2004 roku a od tamtego czasu udało mu się zdobyć aż jeden Puchar Anglii, brawo Arsene , jesteś najlepszy.

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 22 lip 2009, 18:31

Ale pocieszcie sie macie ładny stadion :rotfl:
Ot taki niesmaczny żarcik . :)

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 22 lip 2009, 19:01

Mozemy sietez pocieszyc geniuszem managera ktory jest takim mega biznesmenem ze na Adebayorze zarobil jakies 20 milionow funtow. Pewnie wiekszosci z tego nie wyda albo kupi 20latka i bedzie git.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 22 lip 2009, 21:04

fieldy pisze:hmm, na oficjalnej podają, ze Fabian ma uraz kolana, napisali o kontuzji Samira, a o Eduardo milczą.
Tymczasem Wenger ponoć [niektóre serwisy podają] powiedział, że za 2 miesiace do gry ma wrócić także Eduardo

Miał już zacząć treningi z pełnym obciążeniem. Pewnie Wenger będzie go ostrożnie wprowadzał do gry po tej operacji.

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 22 lip 2009, 22:51

Hunetlaar za 18 mln euro w Stuttgarcie. Wenger wierzy w naszych mlodych zawodnikow. :shock:
Moze jestem naiwniakiem ale mam jeszcze nadzieje ze przyjdzie jakis Gignac itp ogolnie ktos niezly, byle nie Chamakh.

Edit:
Eduardo chyba jednak zdrowy

Awatar użytkownika
Khazz
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Khazz » 22 lip 2009, 23:19

Chyba jednak? Ja nie uwierzę, póki nie zobacze newsa na arsenal.com :jupi:

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 22 lip 2009, 23:28

Nie mam za bardzo pojecia dlaczego Wenger nie siegnal po Huntelaara... Na poczatku zalowalem, ze Perezowi nie udalo sie namowic waszego trenera na prace w Madrycie, ale tak patrzac na wasze obecne okienko, zaczynam chyba zmieniac zdanie.

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 22 lip 2009, 23:39

To ty nie wiesz ze Arsenal ma zdolna mlodziez ktora pomoze nam wygrac mistrzostwo? Jak co roku od 3 lat...

Awatar użytkownika
Khazz
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Khazz » 22 lip 2009, 23:40

Czemu by nie ? ;) Wiadomka, że co roku są coraz bardziej doświadczeni - może w tym roku 'wielkie doświadczenie Denilsona i kolegów' okaże się pomocne :beer:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 lip 2009, 23:43

Może jeszcze Wenger sięgnie po Huntelaara, bo Janek kręci nosem i nie chce mu się grać w klubie dobrym dla niego i w lidze dobrej dla niego. :roll:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 22 lip 2009, 23:44

michal2 pisze:Eduardo chyba jednak zdrowy
Z tym jego urazem to w ogóle dziwna sprawa. Pomijając już jego "domniemaną" przerwę mam nadzieje, że w tym sezonie urazy będą omijać go już szerokim łukiem. Od powrotu na boisko po rehabilitacji nie ma miesiąca żeby coś mu się nie przytrafiło. Jak nie naciągnięty miesień to zaś pachwina i tak w kółko. Zdrowy Dudu jest nam potrzebny jak powietrze.
cru pisze:Nie mam za bardzo pojecia dlaczego Wenger nie siegnal po Huntelaara...
Już to widzę jak Arsene wydaje 18 milionów na Holendra. Zresztą, w napadzie mamy komplet IMO i jeśli do transferów dojdzie (w co szczerze wątpie) to są inne potrzeby (patrz obrona i legendarny już defensywny pomocnik z prawdziwego zdarzenia, o którym każdy na Emirates słyszał, ale nikt go nie widział).
michal2 pisze:To ty nie wiesz ze Arsenal ma zdolna mlodziez ktora pomoze nam wygrac mistrzostwo? Jak co roku od 3 lat...
Twój wkład w temat jest naprawdę znaczący ...

edytka

Co by nie robić burdelu w innych działach

Wisła :zwała:

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 22 lip 2009, 23:59

Duch pisze:Twój wkład w temat jest naprawdę znaczący ...
No co, ja jestem takim przeciwienstwem Logana-wyrownuje poziom optymizmu do neutralnego :twisted:

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 23 lip 2009, 11:24

Duch pisze:Z tym jego urazem to w ogóle dziwna sprawa. Pomijając już jego "domniemaną" przerwę mam nadzieje, że w tym sezonie urazy będą omijać go już szerokim łukiem. Od powrotu na boisko po rehabilitacji nie ma miesiąca żeby coś mu się nie przytrafiło. Jak nie naciągnięty miesień to zaś pachwina i tak w kółko. Zdrowy Dudu jest nam potrzebny jak powietrze.
Na pewno chodzi Ci o Eduardo? Pod koniec sezonu przeszedł kolejną operację, podczas której wyjęto mu śruby ze złamanej nogi i bodaj skrócono kość czy coś takiego. To normalne że potrzebuje trochę czasu na dojście do siebie, tym bardziej biorąc pod uwagę historię jego kontuzji.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lip 2009, 11:33

Wenger powiedział, że Eduardo wróci za 2 miesiące, a Eduardo dziś mówi, że jest fizyczynie gotowy do gry i że ma obiecane 20-30 minut w poniedziałkowym meczu i później 45 w spotkaniu z H96.

Huntelaar ponoć jednak nie podpisał umowy z Niemcami. Piszą, że Arsenal i Spurs się nim interesują. Jak mam być szczery to wolę 100 razy Klaasa niż Chamakha. Choć to Redknapp głośno mówi, że chce Klaasa pozyskać, Wenger mówi o Chamkhu :|

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”