Jeżeli okaże się, że na rynku łatwiej o klasycznego DM-a aniżeli piłkarza o dość niesprecyzowanej charakterystyce, który mógłby klepać u nas w środku pola to może się to okazać najrozsądniejszym wyjściem.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lip 2009, 14:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 26 lip 2009, 14:11
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 lip 2009, 14:28
Oczywiście, że jest łatwiej. U nas jest zawodnik, który tylko czeka na wiadomość od Was.Mentor pisze: Jeżeli okaże się, że na rynku łatwiej o klasycznego DM-a aniżeli piłkarza o dość niesprecyzowanej charakterystyce, który mógłby klepać u nas w środku pola to może się to okazać najrozsądniejszym wyjściem.

maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lip 2009, 15:09
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 lip 2009, 15:10
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lip 2009, 15:11
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 lip 2009, 15:12
Mentor pisze:Już to widzieliśmyKtóryś Juventini zdążył już w ten sposób zareklamować Duńczyka. Do tej pory zbieram szczękę z podłogi.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lip 2009, 15:14
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 lip 2009, 15:35
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lip 2009, 16:24
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 26 lip 2009, 16:35
Coś ekstra w sensie taka umiejętność, że po wejściu z ławki zawodnik potrafi podnieść poziom gry albo chociaż pozostawić go na takim samym poziomie jaki był przed dokonaniem zmiany.Mentor pisze:Coś ekstra to chyba muszą mieć gracze pierwszoplanowiCzy może coś innego miałeś na myśli?
Sensacje może to złe słowo. Oczywiście że nie wszystkie transfery trzeba przeprowadzić z udziałem mediów, ale w takim klubie jak Barca jest bardzo mało przypadków, aby przed dokonaniem jakiegoś transferu nie wyciekło coś z klubu. Jak na razie nic nie 'wycieka' także o to mi chodzi, że przeważnie dzieje się to przy dużej wiedzy mediów, a na obecną chwile nie ma w prasie niczego innego oprócz Zlatana. Może to włąsnie przez to że jest to o wiele lepsze do sprzedania takie pisanie o Zlatanie niż jakimś nieznanym grajku z np. Francji, oby było to właśnie tym spowodowane, bo naprawdę wzmocnienie ławki się strasznie przyda przed tak długim sezonem jaki czeka Barce.Mentor pisze:Sensacjami są transfery bardzo znanych piłkarzy. Sensacją nie jest transfer 'zwykłego' zawodnika a tacy mogą nam w zupełności wystarczyć. U nas staną się lepsiNie wspominając już o tym, że nie wszystkie transfery trzeba przeprowadzać z udziałem mediów.
Są też dobre tego strony. Jak się wszystko uda to jest większa radośćJak ktoś chce widzieć wszystko w szarych barwach to trudno jest to zmienić.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 lip 2009, 18:57
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lip 2009, 19:02

Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 lip 2009, 19:11
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lip 2009, 19:16
Kandydaci na fotel prezydenta przynajmniej beda mieli co robić, juz sie mowi, ze Sandro bedzie miał Aguero w swoich planach. Skoro Pep go chce to najwidzoczniej jest odpwiednim kandydatem do 9 w Blaugranie. Nie wiem czy bedzie strzelal tyle bramek co Eto'o, ale spodziewam sie, ze bedzie lepiej operował pilka i dołocy sporo wiecej asyst niz Samu. Kazdy teraz liczac od pomocy bedzie kreatorem gry i spokojnie moze rozegrać akcje.RealFan pisze:A ja wam mówię, że pożałujecie tej zamiany i jeszcze zatęsknicie za Eto'o.

Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio