Ze zdegradowanego się zgodzę, był to progres, ale widocznie źle Cię zrozumiał b pisząc "do calciopoli" wydawało mi się że chodzi Ci o skład jeszcze sprzed afery. Mój błąd. A co do obrony tytułu - chodziło mi o to, że sezon wcześniej Juventus też wygrał to Scudetto...Salas11 pisze:Otóż progresem było odejście ze zdegradowanego Juventusu, który wówczas nie miał szans na obronę tytułu (jak to napisałeś) z przyczyn oczywistych.
Nie chcę tutaj się rozwodzić dlaczego kibice Juve uważają tych piłkarzy zdrajcami bo nie temat i czas na to, zresztą zapewne to już tysiąc razy było wałkowane - tak jest i basta, nikt nam nie zabroni, powody mamy, można ich nie rozumieć - ok, ale dla nas są i będą najemnikami.
Normalni kibice może nie, ale wiele dzieci naprawdę uwierzyło w to, że Ibra się z klubem identyfikuje. Ale na takich mówi się sezonowcy.Maciek (interista) pisze:Bzdura. Zlatan nigdy nie byl jakos uczuciowo zwiazany z klubem, kibicami i nikt tego nie ukrywal. Porownaj odejscie Szweda do Kaki, przeciez z punktu sportowego Ibra znaczyl dla nas ostatnio wiecej a jednak zero jakichkolwiek protestow.
Zupełnie nie rozumiem jarania się tym Arnautovicem. Przecież on nawet w lidze holenderskiej strzelił ledwie 12 bramek, gdzie takie tuzy jak Alfonso Alves czy Mateja Kemzan strzelali tych bramek po 30. Wiem, że jest młody ale to chyba nie wiek powinien decydować o tym czy jest warty zatrudnienia.Salas11 pisze:Arnautovic? Czekam z niecierpliwością na zaklepanie transferu, bo może trafimy jak kulą w płot i... nowy Zlatan zastąpi starego?