Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 sie 2009, 0:48
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 sie 2009, 0:49
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 sie 2009, 0:54
No chłopie, ale nie wyprostowaną nogą po kolanach. Walkę to zaprezentował Melo, Camor itd. Nawet jak to brzmi - Grygera i walecznośćSawyer pisze:Chiellini chcial przez to powiedziec ... "Chłopie to nie balet"
Nie zachowujcie sie tutaj jak obroncy uciśnionych ... To nie balettakie faule sie zdazaja i nie ma co płakać, co znaczy ze w takim meczu ? kazdy mecz wazny tak samo
gramy na maksa i nie ma patrzenia o co gramy tylko trzeba wygrywac, wygrywac ...
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 01 sie 2009, 0:54
Może nie zjechał, ale kto miał okazje kilka razy oglądać Hasana w obronie, to wie jak on sie tam spisuje. Ronaldo nie był dzis w najwyższej dyspozycji, a i tak kilka razy zostawił go za plecami w pojedynkach 1vs1, Hasan też dosyć często ratował się faulami i w II połowie średnio już sobie radził. Ogólnie nie wyglądało to aż tak źle, obecne ustawienie pozwala naszym skrajnym defensorom czesto udzielać sie w grze ofensywnej, a tam Hasan wygląda dobrze. Poza tym obrona miała dziś duze wsparcie w postaci pomocników, przy Ronaldo momentalnie było 2-3 zawodników i to też ustrzegło dziś Grygere czy Hasana od wielkich baboli. Podobał mi się ten element.Kaski pisze:to Maestro mnie zjechał ,że on jest cienki jak barszcz czy zupa borowikowa nie pamiętam już
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 sie 2009, 0:56
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juvek » 01 sie 2009, 0:56
Wiedziałem :Juvek pisze:Jak dla mnie to Juventus - Real 2-1
Juvek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 01 sie 2009, 7:28
To czemu nie wspomnisz o Grygerze,Melo czy Hasanie cwaniaczku ?Moze ta glupota wynikajaca z irytacji przegrywajac to u pilkarzy Realu norma? (vide Pepe)
Dramatic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 01 sie 2009, 8:54
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vent » 01 sie 2009, 22:15
W ostatnich czasach to Juve wychodziło w pojednykach z Królewskimi górą , no ale wiadomo nic nie trwa wicznieKajoFC pisze:Wiedziałem że dzisiaj Juve wygra ten meczLepiej żeby Real nie spotkał Juve w 1/8 LM bo ciężko będzie
vent
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 03 sie 2009, 0:05
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 sie 2009, 0:25
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 03 sie 2009, 0:33
Kaski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 03 sie 2009, 0:36
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 03 sie 2009, 0:38
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 sie 2009, 0:39