Nie mówię, że to zły transfer Barcelony jak na rezerwowego obrońcę, tylko po prostu napisałem co o nim myślę.Mentor pisze:To wymień mi przynajmniej z pięciu takich, którymi mogła/powinna być zainteresowana Barcelona i nie będę Cię męczył
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 sie 2009, 12:36
Nie mówię, że to zły transfer Barcelony jak na rezerwowego obrońcę, tylko po prostu napisałem co o nim myślę.Mentor pisze:To wymień mi przynajmniej z pięciu takich, którymi mogła/powinna być zainteresowana Barcelona i nie będę Cię męczył
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2009, 12:41
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2009, 13:32
Ja to samomistyk pisze:Wstawanie o 5 rano [']. Dobrze, ze o 7 jeszcze dalem rade zasnac
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 03 sie 2009, 15:45
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 sie 2009, 16:02
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 03 sie 2009, 16:21
weasel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 03 sie 2009, 16:27
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 03 sie 2009, 16:35
weasel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 sie 2009, 16:48
E tam , gdyby szejkersy chcieli tyle dac to by dali . Imo Messi moglby miec nawet 10 mln rubli klauzule a i tak nigdzie by nie poszedl. Istnieje jeszcze cos takiego jak lojalnosc300 mln wydaje sie byc już ceną bezpieczną
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 03 sie 2009, 17:35
Zgadzam się . Z tym , że teraz kluby to wielkie przedsiębiorstwa , chcą się rozwijać muszą mieć dobrych grajków a im się płaci . Wszystko jest fajnie dopóki klub wydaje swoją kasę , natomiast jeśli zaciąga kredyt , żeby sfinansować taki transfer to już inna kwestia . ( mi nawet w FM szkoda wydawać tyle kasyweasel pisze:No pewnie masz racje.
Dla mnie to żaden piłkarz nie jest wart nawet 93 miliony euro ani C.Ronaldo ani Messi ani Maradona ani Pele ani wszyscy nawet razem wzięci to jest chore.
Tak samo zarobki na poziomie 200 czy nawet 100 tysięcy euro na tydzień kto zasługuje żeby tyle zarabiać jacyś kopacze piłki
Może jakiś chirurg, który wykonuje operacje na otwartym sercu ratujące życie na tyle zasługuje ale piłkarze
Wiadomo . Choć jak pokazują ostatnie transfery lojalność jest przeceniana ( przez niektórych , niestety ) . Kibice chcą wierzyć że ich gracz czuje coś do klubu , któremu sami kibicują . Ostatnimi czasy jednak jest kilka dowodów na to , że niektórym playerom słowo lojalność jest wyjątkowo obce .boskigonzo pisze: 300 mln wydaje się być już ceną bezpieczną
E tam , gdyby szejkersy chcieli tyle dać to by dali . IMO Messi mógłby mieć nawet 10 mln rubli klauzule a i tak nigdzie by nie poszedł. Istnieje jeszcze coś takiego jak lojalność
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 sie 2009, 18:02
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2009, 19:40
Ilu z nich (tychże napastników) było wychowankami?Bienias pisze:A ja nie wierze i jak pokazuje mloda historia nasi napastnicy dlugo u nas nie graja
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 03 sie 2009, 20:01
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 03 sie 2009, 20:07
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2009, 20:59
Drobne?Sammyy pisze:Dla mnie nie jest to do końca zrozumiałe, nawet biorąc pod uwagę drobne problemy w końcówce sezonu.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio