Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 sie 2009, 15:24
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 03 sie 2009, 15:41
Viola odpuszcza Eboue , teraz zasadzą się na De Silvestriego z Laziofieldy pisze:Senderos ponoć dogadał się z Evertonem. Ade, Kolo i Senderos. Mam nadzieję, że w takim razie Eboue zostanie.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 sie 2009, 17:14
Liczyłem się z tym transferem, ale cały czas myślałem, że ostatecznie Wenger nie będzie szukał wzmocnień w napadzie. Nie po to sprzedawał Adebayora robiąc miejsce dla innych napastników, by teraz sprowadzać Chamakha.fieldy pisze:Chamakh w Londynie co nie cieszy mnie specjalnie, bo atak mamy kompletny moim zdaniem.
Gdyby to był ten Vieira, który opuszczał Highbury to skakałbym z radości. Obecnie jest ewentualny transfer oceniam jedynie pod kątem wielkiego doświadczenia Francuza i być może jego wpływu na atmosferę w szatni. Kto wie, może Song czy Denilson kilku trików by się nauczyli od PataKajoFC pisze: Dużo ostatnio słyszy się o powrocie Patricka do Kononierów wiadomo coś o tym transferze
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 03 sie 2009, 17:18
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 04 sie 2009, 10:17
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 sie 2009, 11:50
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2009, 13:01
On chciał u nas grać, bo .... grali u nas jego przyjaciele - Kolo, Ade i EboueDuch pisze:Ponoć Kalou za 8 milionów miałby trafić do Arsenalu. Szczerze ... jeśli Wenger faktycznie myśli o wzmocnieniu formacji ofensywnej to zdecydowanie wolę piłkarza Chelsea niż Chamakha. Cena w miarę przystępna, a sam Kalou już kilka razy mówił, że chciałby zagrać w drużynie prowadzonej przez bossa. Być może będzie miał okazję.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 04 sie 2009, 13:06
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zamelcia » 04 sie 2009, 13:17
zamelcia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 04 sie 2009, 14:09
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 05 sie 2009, 10:57
Akurat pieniądze teraz nie są problemem. Wenger miał ochotę wypełnić klauzulę odejścia Melo (25 mln), dając Senderosa (8 mln) i kasę (czyli pewnie 17) jeszcze zanim sprzedaliśmy Adebayora i Toure. Viola zamiast Sendiego wolała Eboue i z transferu nic nie wyszło.Sammyy pisze: Wierzysz, że Wenger wyłoży tyle za obrońcę ?
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 sie 2009, 13:40
A ja przypomnę, że zagrał najwięcej spotkań ze wszystkich piłkarzy w klubie.Logan pisze:Przypomnę, że Brazylijczyk w zeszłym sezonie był jedynym piłkarzem, który nie wytrzymał kondycyjnie trudu kampanii
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 05 sie 2009, 14:08
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 05 sie 2009, 16:10
A jakie to ma znaczenie? Grał w rotacji z Songiem i Diaby'm. Mówimy o profesjonalnym klubie i zawodowych piłkarzach, heloł.fieldy pisze:A ja przypomnę, że zagrał najwięcej spotkań ze wszystkich piłkarzy w klubie.Logan pisze:Przypomnę, że Brazylijczyk w zeszłym sezonie był jedynym piłkarzem, który nie wytrzymał kondycyjnie trudu kampanii
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 sie 2009, 17:10
Z tym lekko podstrzałym Gallasem bym nie przesadzał, bo to nadal nasz najlepszy stoper. Nie zmienia to jednak faktu, że jakieś konkretne wzmocnienie na tej pozycji by się przydało. Tak żeby Trojan grywał jak najmniej i tylko w chwilach najwyższej koniecznościLogan pisze:W tej chwili dysponujemy lekko podstarzałym Gallasem, nieogranym Djourou i solidnym Vermaelenem
Po czym wnosiszmichal2 pisze:Nie wiem dlaczego, ale mam zle przeczucie ze to Denilson bedzie w wyjsciowej 11 m.in na mecz z Evertonem i kolejne kosztem Songa.
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio