A info o Poulsenie podaje... Sky Sports. Czyli jakby nie patrzeć, dosyć wiarygodne źródło.
Kibice Juve już się cieszą.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 sie 2009, 21:05
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 sie 2009, 21:08
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sie 2009, 21:13
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 sie 2009, 21:13
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 sie 2009, 21:17
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 04 sie 2009, 21:21
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 sie 2009, 21:24
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sie 2009, 21:26
I tu pytanie. Ostatnio ciągle pojawia się to nazwisko, a tego chłopaka albo nie widziałem na oczy, albo nie pamiętam. Możliwe, że to drugie, bo zwykłem oglądać mistrzostwa młodzieżowe. Jesteś w stanie powiedzieć coś o tym chłopaku, czy raczej opierasz się na prasie i tym, że tyle klubów go rzekomo chce?Daaaamian pisze:Mam jednak nadzieję, że to Defour zastąpi Baska.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 04 sie 2009, 21:36
Najciekawsze jest to, że nic nie napisałem o MU.Daaaamian pisze:No pewnie, Liverpool w hierarchii niżej. Z kolei miejsce MU się pewnie nie zmieniło, prawda? Co tam odejście Ronaldo i Teveza, macie przecież Owena i Valencię.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 04 sie 2009, 21:45
Kapitan Standardu, opaskę dostał w wieku 20 lat. Podstawowy zawodnik reprezentacji Belgii, gra na CMie, chociaż bliżej mu do Gerrarda niż Alonso. Ma dobrą technikę, niezły przegląd pola i strasznie haruje na boisku, do każdego meczu podchodzi profesjonalnie. Swego czasu nawet Arsenal się nim interesował. W Belgii uważają, że za kilka lat druga linia Defour, Witsel, Hazard poprowadzi ich kadrę do sporych sukcesów ^^ Jakby nie patrzeć Standard to nie jest najwyższa półka, ale ograny jest na arenie międzynarodowej.RealFan pisze:I tu pytanie. Ostatnio ciągle pojawia się to nazwisko, a tego chłopaka albo nie widziałem na oczy, albo nie pamiętam. Możliwe, że to drugie, bo zwykłem oglądać mistrzostwa młodzieżowe. Jesteś w stanie powiedzieć coś o tym chłopaku, czy raczej opierasz się na prasie i tym, że tyle klubów go rzekomo chce?Daaaamian pisze:Mam jednak nadzieję, że to Defour zastąpi Baska.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 sie 2009, 21:53
Z całym szacunkiem dla Alonso - nie sądzę. Owszem, Xabi kapitalnie rozgrywał, potrafił zagrać niesamowicie dokładną piłkę i nadać grze odpowiednie tempo. Nie był jednak piłkarzem, który w pojedynkę mógł przechylić szalę zwycięstwa na korzyść Liverpoolu. Potrzebował do tego dobrze dysponowanych kolegów. Z C. Ronaldo było zupełnie inaczej. To piłkarz, który robił na boisku różnicę. Nawet jeśli Manchester grał słabo (czyt. mecz z AV w poprzednim sezonie, który wygraliście 3:2), to indywidualny geniusz Ronaldo potrafił dać Wam 3 punkty. Takich spotkań, gdzie sam Ronaldo decydował o wyniku było znacznie więcej. Do tego ogromna ilość bramek i asyst.MGiggs pisze:cos czuje ze odczujecie bardziej jego odejscie niz my Ronaldo
Jestem w stanie coś powiedzieć, ale generalnie opieram się na przychylnych informacjach na jego temat.RealFan pisze:Jesteś w stanie powiedzieć coś o tym chłopaku, czy raczej opierasz się na prasie i tym, że tyle klubów go rzekomo chce?
Liverpool sporo zaryzykuje ustawiając na pozycji Alonso... kogokolwiek. Chyba, że uda im się kupić Xavi'ego, Inieste lub Fabregasa...Sammyy pisze:L'pool sporo zaryzykuje jeśli powierzy mu tak ważną rolę na boisku jaką miał Alonso.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 sie 2009, 22:06
Z kart historii Alberta - Roma i Albert zapowiadają że chcą przedłużyć umowę. Zawodnik i klub po latach negocjacji i ogłoszeniu setki porozumień wreszcie podpisują nowy kontrakt. Wszyscy są szczęśliwi. Roma wchodzi do tyłka (w sensie jest w dupie) - klepie biedę i nikogo nie kupuje. De Rossi, Mexes, Vucinic i kilku innych jest sprzedawana po 10 razy. Ostatecznie póki co nikt nie odchodzi. Prasa postanawia sprzedać Alberta. Albert mówi że nigdzie się nie wybiera i podpisał nową umowę bo jest szczęśliwy w Rzymie. Prasa kolejny raz w tym samym okienku sprzedaje Aleberta... z Romy, ogłaszając że zawodnik już podpisał umowę z Poolem. Albert nadal jest zawodnikiem Romy. Rosella odnosząc się do całej sytuacji mówi że nic nie wiadomo. Prasa ogłasza że Albert ponownie porozumiał się z Poolem.Daaaamian pisze:Marca, La Gazetta dello Sport i Sky Sport Italia podają, że Liverpool uzgodnił z Romą kwotę za transfer Aquilani'ego. Włoch będzie najprawdopodobniej kosztował 15,3 mln funtów.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 sie 2009, 22:10
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 sie 2009, 22:42
Jest szybszy od Xabiego!!!!1111111(L)oczkerson pisze: ale Poulsen swoje atuty ma. Jest silny i... yyyy jest silny!
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 sie 2009, 13:30
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio