---> Rap <--- - Strona 132

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: ---> Rap <---

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 14 wrz 2009, 23:34

zamknąłeś gre. przepraszam :?

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 wrz 2009, 14:30

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 15 wrz 2009, 15:27

Tak, masz rację, ale Peja trochę przesadził z tym 'wiecie co macie robić'. Mógł sam z nim to załatwić, a nie wysługiwać się jakimiś jego fanatykami, co od razu na tę komendę zaczęli go bić.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 15 wrz 2009, 16:00

ani jeden ani drugi nie zachowali się dobrze...

Pierwsze ten koleś - nie lubi Peji, mógł tego tak nie okazywać, a tymczasem zachował się jak skończony idiota, bo znając porywczość Peji, nie bacząc na to, że to jednak m.in. jego koncert starał się ubliżyć raperowi, podczas gdy wokół było kilkuset fanów Ryśka... no i dostał za swoje. Swoją drogą co chciał osiągnąć pokazując i wymachując przed twarzą raperowi Fuckera przez prawie cały koncert ?

Drugie Peja, mimo że jestem jego fanem to stwierdzam że zachował się nieodpowiednio tj. widać że go małolat wytrącił z równowagi, a to już nie powinno się stać. Powinien olać sprawę i tyle, ale widać żyłka mu podskoczyła i zaczął te żenujące IMO przyśpiewki typu "[ch**] Ci na imię frajerze". Na sam koniec skwitował właśnie to wszystko słowami "wiecie co z frajerem trzeba zrobić" i mimo że na końcu apelował o to żeby go już zostawić to wcale go to nie wybiela. Żałośnie i nieprofesjonalnie

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 wrz 2009, 16:51

To spiewanie na tego goscia bylo zenujace i te malolaty....Rap zenua a nie gra

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 wrz 2009, 18:40

Kendo pisze:Trochę denerwujące jest wasze ironiczne gadanie o ludziach nie do końca znających się na rapie a uczęszczających na koncerty. Etus, Cris chodząc na film Felliniego znacie wszystkie jego wcześniejsze dokonania?.
Akurat jeśli chodzi o Felliniego to się jako tako orientuję. Ale wiem, że nie w tym rzecz. Chodziło mi raczej o to bezsensowne podążanie za modą. Wyraźnie napisałem, że chodziło mi o ludzi w koszulkach Molesty, którzy nie znali klasyków tego zespołu. Wyśmiewałem raczej hipokryzję, ale nie nieznajomość rapu. Sam wielokrotnie byłem na koncertach zespołów, których twórczości nie znałem i nawet się dobrze bawiłem. Ale nie wbijałem na te koncerty w bawełnie z logami tych zespołów. Mam nadzieję, że dostatecznie dobrze się wyraziłem. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 15 wrz 2009, 19:12

jakis inny link ? bo na ten wbic nie mozna :|

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 wrz 2009, 19:32

na komórce mam filmik od typa który stał metr od tego pedałka z włosami na żel :D widać dość dokładnie jak go leją :D w zasadzie jak już ktoś napisał , oboje nie zachowali się dobrze chociaż Peja od początku miał widać było nerwa i wyzywał nawet swoich fanów mówił że na palcach jednej ręki może wyliczyć prawdziwych fanów bo reszta ściąga płyty z neta ...

i mimo że na końcu apelował o to żeby go już zostawić
nie wiem czy na filmiku tak było ale z tego co ja pamiętam (nie wypiłem nawet piwa) to nic nie mówił takiego

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 wrz 2009, 19:59

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 15 wrz 2009, 20:30

Podziekowal.

"Oboje zachowali sie zle" - odpowiadajac jeszcze wiekszym idiotyzmem na idiotyzm stajesz sie jeszcze wiekszym idiota :-/.

Peja od początku miał widać było nerwa i wyzywał nawet swoich fanów mówił że na palcach jednej ręki może wyliczyć prawdziwych fanów bo reszta ściąga płyty z neta ...
Nie wiem czy dobrze kojarze ale sam chyba w wywiadzie kiedys mowil ze na poczatku rowniez korzystal z kopii ?

Poza tym jakby gowna nie robil to by schodzilo . Ostry jakos umie sprzedac tak zeby zdobyc zlota plyte i jakos nie puacze.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 wrz 2009, 21:13

"Złota płyta po 15 tysiącach? Wyróźnienie jak pracownik miesiąca"

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 15 wrz 2009, 21:39

Etus2 pisze:
i mimo że na końcu apelował o to żeby go już zostawić
nie wiem czy na filmiku tak było ale z tego co ja pamiętam (nie wypiłem nawet piwa) to nic nie mówił takiego
nie było mnie na koncercie, ale pod koniec jednego filmiku Gandi mówi żeby już go zostawili... a o Peji to gdzieś przeczytałem że na końcu apelował o spokój - czy tak było nie wiem.

Swoją drogą Etus2 jak tam z organizacją w tym roku było ? Byłem rok temu to po piwo stało się ...1,5 godziny, do kibla około 30 minut, a żarcia żadnego po 2 godzinach nie było... na domiar złego jak już kupiłeś piwo to nie mogłeś z nim pójść pod scenę. Żenada.
Poza tym jakby gowna nie robil to by schodzilo
nie no, ogółem to płyty mu schodzą dobrze, a nawet bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 15 wrz 2009, 21:49

"Złota płyta po 15 tysiącach? Wyróźnienie jak pracownik miesiąca"
True , mimo wszystko bardziej refleksja niz puacz.

EDT- "Ja się cieszę, że mogę robić swoją rzecz, a ludzie dają nam szacunek, zaufanie, chcą przychodzić na koncerty, kupować płyty i jest dla kogo to robić. Mimo tego, że z założenia robimy to od początku do końca dla siebie, kochamy hip-hop i żyjemy nim. Wiesz, jakbyś zabrał mi hip-hop to mógłbym skończyć życie... No, żyłbym jeszcze dla dzieci, ale nie byłbym sobą"
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2009, 21:57 przez boskigonzo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2009, 21:53

Co to jest 'puacz'?

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik