Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 14 wrz 2009, 23:34
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 15 wrz 2009, 15:27
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 15 wrz 2009, 16:00
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 wrz 2009, 16:51
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 wrz 2009, 18:40
Akurat jeśli chodzi o Felliniego to się jako tako orientuję. Ale wiem, że nie w tym rzecz. Chodziło mi raczej o to bezsensowne podążanie za modą. Wyraźnie napisałem, że chodziło mi o ludzi w koszulkach Molesty, którzy nie znali klasyków tego zespołu. Wyśmiewałem raczej hipokryzję, ale nie nieznajomość rapu. Sam wielokrotnie byłem na koncertach zespołów, których twórczości nie znałem i nawet się dobrze bawiłem. Ale nie wbijałem na te koncerty w bawełnie z logami tych zespołów. Mam nadzieję, że dostatecznie dobrze się wyraziłem. Pozdrawiam.Kendo pisze:Trochę denerwujące jest wasze ironiczne gadanie o ludziach nie do końca znających się na rapie a uczęszczających na koncerty. Etus, Cris chodząc na film Felliniego znacie wszystkie jego wcześniejsze dokonania?.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 15 wrz 2009, 19:12
jakis inny link ? bo na ten wbic nie mozna
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 wrz 2009, 19:32
nie wiem czy na filmiku tak było ale z tego co ja pamiętam (nie wypiłem nawet piwa) to nic nie mówił takiegoi mimo że na końcu apelował o to żeby go już zostawić
Etus2
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 15 wrz 2009, 20:30
Nie wiem czy dobrze kojarze ale sam chyba w wywiadzie kiedys mowil ze na poczatku rowniez korzystal z kopii ?Peja od początku miał widać było nerwa i wyzywał nawet swoich fanów mówił że na palcach jednej ręki może wyliczyć prawdziwych fanów bo reszta ściąga płyty z neta ...
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 wrz 2009, 21:13
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 15 wrz 2009, 21:39
nie było mnie na koncercie, ale pod koniec jednego filmiku Gandi mówi żeby już go zostawili... a o Peji to gdzieś przeczytałem że na końcu apelował o spokój - czy tak było nie wiem.Etus2 pisze:nie wiem czy na filmiku tak było ale z tego co ja pamiętam (nie wypiłem nawet piwa) to nic nie mówił takiegoi mimo że na końcu apelował o to żeby go już zostawić
nie no, ogółem to płyty mu schodzą dobrze, a nawet bardzo dobrze.Poza tym jakby gowna nie robil to by schodzilo
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 15 wrz 2009, 21:49
True , mimo wszystko bardziej refleksja niz puacz."Złota płyta po 15 tysiącach? Wyróźnienie jak pracownik miesiąca"
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2009, 21:53
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 15 wrz 2009, 22:00

boskigonzo
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio