Wiem widziałem jego ostatnie mecze. Bardzo dobry zawodnikW pomocy to ogólnie bryluje ostatnio 20-latek Mueller
Nie wdając się w szczegóły (ale maciek ma rację
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 wrz 2009, 13:21
Wiem widziałem jego ostatnie mecze. Bardzo dobry zawodnikW pomocy to ogólnie bryluje ostatnio 20-latek Mueller
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 16 wrz 2009, 13:27
Piłka nożna to sport zespołowy i nie zapominaj o tym. Owszem, indywidualności mają duży wpływ także, ale tych raczej u nas nie brak(L)oczkerson pisze: Od których można znaleźć piłkarzy gorszych. Tyle.. JUVE takich dziur nie ma
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 wrz 2009, 13:33
i dlatego należy mieć silny cały zespółPiłka nożna to sport zespołowy
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 16 wrz 2009, 13:41
Slipknot83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2009, 14:04
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 17 wrz 2009, 10:53
Slipknot83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 wrz 2009, 11:31
Mam takie samo zdanie odnośnie Chamakha. We Francji może i się wyróżnia, ale w meczu z nami nie zgrał nic nawet gdy na środku stał duet Caceres - Legro.Slipknot83 pisze:Dzisiejsza prasa informuje o kontakcie Secco z agentem Chamakha. Dla mnie to zwykły średniak, koleś wyraźnie jest pipką pokroju Huntelaara, Cannavaro tak go nastraszył w 1 połowie, że w 1 chłopak sam się kładł na jego widok i co chwila sugerował, że Fabio wchodził łokciem
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 17 wrz 2009, 11:37
Slipknot83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 wrz 2009, 11:49
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 wrz 2009, 11:58
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 17 wrz 2009, 12:05
Slipknot83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 wrz 2009, 12:19
Wypisz wymaluj Amauri. Tyle, że ten jeszcze głową potrafi grać.(L)oczkerson pisze:Rossi w Villarealu, głównie ma bardzo dużo z gry. Jest bardzo aktywny, schodzi do boków ataku i ofensywnej pomocy. Nieustannie się pokazuje. Gole to nie jest jego największa domena.
Oj Treze przyszedł do nas jako MŚ i ME, strzelec złotej bramki w finale ME Włochom, poza tym miał świetne występy w LM (każdy pamięta duet Trezeguet - Henry z Monaco). Del Piero to był strzał w 10, zgodzę się, ale on przychodził jako zmiennik dla Baggio.Slipknot83 pisze:Na Del Piero i Davida też stawialiśmy jako kompletne niewiadome, poza tym Alex nie odchodzi za rok - będzie od kogo się uczyć i na kogo stawiać w razie słabszych meczów. Poza tym nikt nie mówi, że od razu musi być podstawowym od 1 kolejki do ostatniej. Jest Amauri, jest Iaquinta, wspomniany Alex. Dojdzie ktoś za Trezegueta. Spokojnie.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 wrz 2009, 12:28
zupełnie inni graczeWypisz wymaluj Amauri. Tyle, że ten jeszcze głową potrafi grać.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 17 wrz 2009, 12:30
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 17 wrz 2009, 12:32
Slipknot83
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio